Pij propolis on je majka za to.Упаљено ми је грло. Плућа ОК, али грло црвено.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pij propolis on je majka za to.Упаљено ми је грло. Плућа ОК, али грло црвено.
uzela je najbolju agenciju i napravila chudo!Znalo se
I ide uvek sa gripom u sezoni zajedno, pa nekome grip nekome korona
Onda je korona odlucila da joj je dosta vise da joj grip preuzima svu slavu i platila dobar marketing![]()

))Ja sam prošle nedelje celu kuću, a u ponedeljak kod sveki&sveki. Na spratu, u spavaćim sobama, zavese neću da pipnem do proleća.Umesto da se picnem i odem u neko kurvanje ja nasla da sredjujem kucu danasvec sam ukocila desnu ruku
Ma serre mi se vise, svaki slobodan dan ja zaglavim sa nekim raspremanjem i dojebavanjem ledja, mrsJa sam prošle nedelje celu kuću, a u ponedeljak kod sveki&sveki. Na spratu, u spavaćim sobama, zavese neću da pipnem do proleća.

Umesto da se picnem i odem u neko kurvanje ja nasla da sredjujem kucu danasvec sam ukocila desnu ruku
Pa ne postoje samo roletne i klasicne zavese hebo te misMa ne mogu bez zavesa, treba stalno da mi budu spuštene roletne. Inače, ko god prođe ulicom, da me gleda kao u izlogu.

Znam. Šta treba, da kupim venecijanere, pa ko šta radi, ja brišem prašinu sa njih. Ili trakaste, koje ne mogu u mašinu.Pa ne postoje samo roletne i klasicne zavese hebo te mis![]()
Trci! Ja sam muza na silu naterala na bicikl,sad je sav srecan,bojao se da ce mu biti hladnopremisljam se da l da trcim, il da legnem![]()
Kod nas ne rade bazeniBila na bazenu da malo plivam i uopste mi ne prija. Prija mi plivanje ali ne isparenje. Srecom nije pocela guzva zbog raspusta.

Pa to nije ništa. Ja bih da sam vašem mestu išao bar do Futoga i nazad, svaki dan.Trci! Ja sam muza na silu naterala na bicikl,sad je sav srecan,bojao se da ce mu biti hladno
17 km ,super nam je bilo
Pa bili smo za vikend.ne ide mi se ista ruta svaki dan.menjamo,a ceo novi sad ti je pokriven biciklistickim stazamaPa to nije ništa. Ja bih da sam vašem mestu išao bar do Futoga i nazad, svaki dan.
Tako sam ja padala u nesvest kad je regina kacila koliko vozi.pa malo po malo,pa za vikend skoro 30 km.osetila ih nisamNema šanse da bih mogla da vozim bicikl 17km.
Sada ću da pravim rezance za supu. Krećem od 14h, ali još nisam stigla do kuhinje.
Далеко је кухињаNema šanse da bih mogla da vozim bicikl 17km.
Sada ću da pravim rezance za supu. Krećem od 14h, ali još nisam stigla do kuhinje.

Зар ти ово не затамни простор превише?Ја имам ово:
Pogledajte prilog 796418