Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@smokva
Udjem na fb malopre i iskoci mi reklama za neku privatnu kliniku za lecenje zavisnosti, Volojev, tako nekako, u Zemunu je.
A kad mi je iskocila, ja pomislih daj da udjem da vidim gde se nalazi, znam da je smoki pricala kako je daleko to gde idu... mozda je ovo nesto blize a ne zna da ima... i udjem na sajt a oni meni poruku “Posto ste vec drugi put ovde mozda vam treba neka pomoc?” :lol: Ko je bre drugi put ovde... kakve navlakuse

Slušala horor Bišketa i otišla da spavam.
Por favor oprostite, sad se osećam kao da imam 17god i nisam se javila mami da ću ostati duže u gradu.
Nisam htela da vas zabrinem, samo sam se prekinula, pala u komu 😬

Ju, ja pomislila u vezi nestalog deteta.
Kod nas sinoć baš bila frka u kraju.
Srećom dete se sakrilo u krevetu i zaspalo.

To se Masovna sahrana slušala.
Nisam povezala.
Kad me dete sinoć zvalo na poslu, nije mi bilo dobro
još kad sam poruku pročitala.......

Slušala horor Bišketa i otišla da spavam.
Por favor oprostite, sad se osećam kao da imam 17god i nisam se javila mami da ću ostati duže u gradu.
Nisam htela da vas zabrinem, samo sam se prekinula, pala u komu 😬
Аааа, не, није ово као да се ниси јавила мами :nono2:
Ово је као да си се јавила мами са Јао, да знаш шта ми се десило, и прекинеш везу, у време док није било мобилних телефона...и не дођеш кући.
Мама испозове све полицијске станице и болнице, а теби побегла последња трола, било ти хладно и решила да преспаваш код другарице.
Значи, мала, води си ред убудуће :mmmm:
Али, драго ми је да је све ок...

Brate mili, šta sve neću ovde pročitati.

Uspela sam da se prehladim, mislim, nisam se još prehladila ali ću uskoro. Tako da sam otkazala poslovne & privatne obaveze do daljnjeg. U ponedeljak treba na neku slavu da idem, videću da li ću da preteknem dotle. Ako ne, @Metla na vestici poslaću ti na mejl onaj govor i lepo i izražajno da ga pročitaš.

Uspela sam da se prehladim, mislim, nisam se još prehladila ali ću uskoro. Tako da sam otkazala poslovne & privatne obaveze do daljnjeg. U ponedeljak treba na neku slavu da idem, videću da li ću da preteknem dotle. Ako ne, @Metla na vestici poslaću ti na mejl onaj govor i lepo i izražajno da ga pročitaš.
Ostavi i br telefona da mozemo svako malo da te zivkamo

Popij casu vina ujutru i uvece.
Izmedju caj sa limunom i medom.
Bices kao nova.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back