gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
Javice se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili je legla da spava. Da odmoriAko nije stiglo znaci nema.net, onda je vrv van kuce, sto nije dobro![]()
Nemas blisku drugaricu/druga koje mozes da okrenes recimo u 1 nocu kad je hica?I meni je bzvz zvati.
prijace nam
Naravno da imam.Nemas blisku drugaricu/druga koje mozes da okrenes recimo u 1 nocu kad je hica?
Razmisljam se da li sutra voditi decu na bazene ili da idemo sami?
Volela bih sami, to bi bas bila relaksacija i treba nam to... ako se ne poubijamo tamoprijace nam
S druge strane deca bi uzivala sigurno... ali nismo bili tamo ne znam kako je, jel toplo za njih itd... i bice piski mi se kaki mi se gladna sam...![]()
Isto, ali to je drugo, moje nisu smele da ugase tel., ni pod pretnjom, znalo se da moraju biti dostupne.Не знам, ја сам децу звала док их не добијем. Сто пута - сто пута.
Sto si nervozna?Е ****** те више базени.
Samo da su svi ok.Zvala. Opustite se. Sta god da je, ne pomaze sad nasa histerija. Odrasla je, javice se.
A gde sam ja rekla da je zove bilo ko sa forumaNaravno da imam.
Ali nikad ne bih nekoga sa foruma zvala i cimala.
Ako nismo prijatelji i u rl.
Mislim, da smo dovoljno bliski, znala bi sta joj je i pre foruma.
Sto si nervozna?
Ja bih plivala svaki dan.
Opusta me to.
To mi je jedini izduvni ventil.
Od tvojih trivijalnih vecito neostvarenih razmisljanja mi se vise serreRazmisljam se da li sutra voditi decu na bazene ili da idemo sami?
Volela bih sami, to bi bas bila relaksacija i treba nam to... ako se ne poubijamo tamoprijace nam
S druge strane deca bi uzivala sigurno... ali nismo bili tamo ne znam kako je, jel toplo za njih itd... i bice piski mi se kaki mi se gladna sam...![]()
Niko ne histerise, zabrinuli smo seZvala. Opustite se. Sta god da je, ne pomaze sad nasa histerija. Odrasla je, javice se.
Brinem i ja. Ali da je zelela napisala bi nam.И ја бих али није укусно писати о томе док се бринемо око Луње.,
Pa jel bi volela da pisem o problemima?Od tvojih trivijalnih vecito neostvarenih razmisljanja mi se vise serre

narocito sto se posle toga iskljucilaA otkud to znaš?
Mene je zabrinula.
Pa jel bi volela da pisem o problemima?
Ne zelim. Nije da ih nemam.![]()