- Poruka
- 11.399
Pravim spisak za Lidl...u ovom novembru sve neki jubileji, rođendani, a ja volim da ugodim i iznenadim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slušala horor Bišketa i otišla da spavam.
Por favor oprostite, sad se osećam kao da imam 17god i nisam se javila mami da ću ostati duže u gradu.
Nisam htela da vas zabrinem, samo sam se prekinula, pala u komu![]()
Ma cuti, dobro je sto si utisala. Zamisli da te probudim pred ponoc a ti spavas ko beba.Bokice, posebno oprosti, ubuduće ako ti treba neko od nas dvoje, molim te zovi V., em spava kao zekan, em mu je zvono uvek uključeno.
Ali zamisli da je zvala v i rekla mu zbog cega zove u sred nociBokice, posebno oprosti, ubuduće ako ti treba neko od nas dvoje, molim te zovi V., em spava kao zekan, em mu je zvono uvek uključeno.

Ali zamisli da je zvala v i rekla mu zbog cega zove u sred noci
Sve u svemu - idi u persun- <3

Значи, идеш у кружни ток.Njoj bi se zahvalio na brizi, mene bi oterao u k., i za kraj bi se logovao na krstu, kao kap koja je prelila čašu i rekao svima da nismo normalni![]()
Bas hocu da spominjem.ti volis da mases tim problemima koje imas..u skoro svakom trecem..cetvrtom postu napises isto sta si napisala sad
ili jednom napisi koji su ili nemoj to vise spominjati...mislim bezze je...

Znači da ideš u...Slušala horor Bišketa i otišla da spavam.
Por favor oprostite, sad se osećam kao da imam 17god i nisam se javila mami da ću ostati duže u gradu.

Ko je bre drugi put ovde... kakve navlakuseSlušala horor Bišketa i otišla da spavam.
Аааа, не, није ово као да се ниси јавила мамиSlušala horor Bišketa i otišla da spavam.

Ostavi i br telefona da mozemo svako malo da te zivkamoBrate mili, šta sve neću ovde pročitati.
Uspela sam da se prehladim, mislim, nisam se još prehladila ali ću uskoro. Tako da sam otkazala poslovne & privatne obaveze do daljnjeg. U ponedeljak treba na neku slavu da idem, videću da li ću da preteknem dotle. Ako ne, @Metla na vestici poslaću ti na mejl onaj govor i lepo i izražajno da ga pročitaš.
Pošto je ovako lepo i na vreme najavila, možemo da se organizujemo. Metla je in charge, a za čitanje govora ćemo da se dogovorimo, ne moze Metla sve samaOstavi i br telefona da mozemo svako malo da te zivkamo

Popij casu vina ujutru i uvece.Brate mili, šta sve neću ovde pročitati.
Uspela sam da se prehladim, mislim, nisam se još prehladila ali ću uskoro. Tako da sam otkazala poslovne & privatne obaveze do daljnjeg. U ponedeljak treba na neku slavu da idem, videću da li ću da preteknem dotle. Ako ne, @Metla na vestici poslaću ti na mejl onaj govor i lepo i izražajno da ga pročitaš.