електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Не би писала на форуму да је нешто озбиљно.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Исто.A otkud to znaš?
Mene je zabrinula.
A otkud to znaš?
Mene je zabrinula.
ne treba minecu moci da ponesem sad racunar
Uredu tako i treba da budene treba mi
Pa da, nešto tako. Jeste, krečila je onaj zid koji je imao buđ, u pravu si.
Ne znam, lupam samo...Mislim da zid ne moze da ima veze sa strahom
Verujem da ce se javiti uskoro i da je sve ok, mora da bude u pm
i meneA otkud to znaš?
Mene je zabrinula.
Pa to i ja mislim, al opet mozda je u cekaonici urgentnog pa htela da nam se izjada ali je prekinuli doktori i neko desavanje, i nije stigla napise posle sta bi.....ili tako neki gadan scenario.....Али реално, ко би се јавио на форум да му се нешто баш гадно дешава.
To sam i ja pomislila, ali opet, nadaćemo se da nije ništa takvo. I svakako ne možemo ništa više od toga.Pa to i ja mislim, al opet mozda je u cekaonici urgentnog pa htela da nam se izjada ali je prekinuli doktori i neko desavanje, i nije stigla napise posle sta bi.....ili tako neki gadan scenario.....
Pa ti si idealna.Нагињете једном партнеру који вас с времена на време избаци из такта.
Да се наслутити и нетрпељивост ка полицајцима који деле казне за употребу телефона у вожњи.
Ништа што чаша вина и спа са другарицом не може да реши.
Нисте случај за лекиће![]()

Naravno da mozes kad je hica i kad si blizak sa nekim takoPa ne možeš sad da je zoveš. Ima i dete malo, ne ide...
Ako nije stiglo znaci nema.net, onda je vrv van kuce, sto nije dobroPislala sam joj ha na viber, vidim nije stiglo. Pislah joj sad i sms. Necu da zovem da he uznemiravam u ponoc. Mozda dete spava.