Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Људи, јел сте живи?
Какво је ово мртвило?
Ja se komirala juce u 9, nakupilo mi se nespavanje danima, da sam juce posle vecere zakovrnula
Sto je najsmesnije i mala je spavala ko zaklana cele noci, nije ludovala ko po obicaju, pomislio bi covek umorila se od teskog rada i doprinosa za kucni budzet :mmmm:
Ona je sad nastavila na radijatoru da se topi konjose sve u sesnaest, a ja sam kao budna jos od 7,8 al sam sva slogirana 🥴

Mislim se da li da ustanem ili da odustanem 🤔

Ja se razvlacim, sutra na posao, kako mi se samo ne mili

Sinoc sam pila dzin tonik posle sto godina, bas mi je legao

I smucila mi se ova torta, dodje mi da je bacim
Torta ti se smucila :zeek: ti si bre tresnuta u glavu mokrom carapom ja da ti kazem :pop:

Juce sam kupila tonik da pijemo na poslu, a stoji medju silnim flasama rakija viskija i dr i flasa dzina, reko aj napravimo po jedan se malo ucvrcamo :zper: kad mucak prazna :aha:

Ja sam se probudila u pola sedam ,sanjala sam da nesto nije u redu sa snajkinom bebom.vidim da danima nije okacila nista na ig
I dete se sa zurke vratio u sedam.pa video da je drugaricin tel ostao kod njega,sad ce da predje ulicu da joj odnese.na golo telo obukao duks i bez jakne krenuo,ja do lifta u pizami,naterah ga da se obuce.gledam ga iz kuhinje,ide dasa bos u papucama preko ulice
Koliko si popio?ne deluje ni najmanje pijan.kaze irena i ja litru rakije.devojcicu znam,ta nije popila ni deci
Kako ja to ne primecujem,ni travu,ni alkohol...?
A sin ne pije nikad nista,al kad ode na zurku,nema kocnice
I tako,nisam bas dobre volje od jutros

Torta ti se smucila :zeek: ti si bre tresnuta u glavu mokrom carapom ja da ti kazem :pop:

Juce sam kupila tonik da pijemo na poslu, a stoji medju silnim flasama rakija viskija i dr i flasa dzina, reko aj napravimo po jedan se malo ucvrcamo :zper: kad mucak prazna :aha:
pa brate ja sam na autofagiji , moj organizam je navikao da jede sam sebe a ne tortu :malav:

3 dana je jedem za dorucak plus pride posle rucka i ako mi ne bude dovoljno muka i za veceru
zaledila sam ostatak, ne vredi

Мојој мами се свиђа та серија. Ја је нисам гледала. Каква је?

Мени је Мочвара после ко зна колико година баш легла. Ја волим те болесне приче.
Meni je odlična, najviše mi se sviđa od naših serija, volim tu tematiku a i dobro je urađena :D
Mi stigli u Zaječar, hladno, magla, već me glava boli

pa brate ja sam na autofagiji , moj organizam je navikao da jede sam sebe a ne tortu :malav:

3 dana je jedem za dorucak plus pride posle rucka i ako mi ne bude dovoljno muka i za veceru
zaledila sam ostatak, ne vredi
Kad ne znas da pozoves korisna bica u goste :malav:
Kod mene u kuci torta od 2kg traje 2 dana :lol:
One male od kilo ni ne racunam to kupim i ode isti dan
Uaaaa dijeta ziveo dijabetes :malav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back