- Poruka
- 122.203
Vecera spremljena, sad cu da dignem krake i klopam uz neki filmic 

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma turi me, lakse ce ti biti.Čile, da te stavim na ignor, tamo do srede, četvrtka?
Koja je razlika ako ja ne odvedem dete, a svi drugi odvedu, a onda sva deca zajedno idu u školu?
Seksualnakakve koja struka
Javi utiske?Ja narucila sijacu masazer,ne mogu da docekam utorak da donesuPogledajte prilog 798695
Jesam stvarno tri puta nedeljno dok je iska na glumu u sred Kneza, bila sam živa enciklopedija Knez Mihailove do Terazija.da da vračarko sve te razumem
dve stvari su tu pilence: losa cirkulacija ili prehladadanas pre podne sam se smrzla..ne znam zasto
nisam bila loše obucena ali mi bilo hladno i jedva sam cekala da završim pšoslove i stignem kuci

pa to je predivno.mir i tisina,prava milinaDete leglo, i cita knjigu . Mladje
Slovo po slovo ali se trudi.
Mm nam sipao Pinot noir, odusevljen je sa pinoom ove godine.
duša od ženeКако је та Тамара једно предивно биће. Толико мила а није нека њањава, него онако- права. Да је пожелиш за друштво и друга. Не знам може ли икоме бити антипатична!?
nesanica teska mokides miki zašto bdiješ
sta si vecerao?ja samo supudes miki zašto bdiješ
pljedžu i plazmu i mlekosta si vecerao?ja samo supu
otkud vama sunce![]()
boli glavaДивота...
gde je onaj mangup dilajt?pljedžu i plazmu i mleko
Мојој мами се свиђа та серија. Ја је нисам гледала. Каква је?Ja ću da pijem kafu i djus votku i gledam državnog službenika![]()
ja sma ustala pre 10 minuta, nasilno uz sat...zvonio slucajno. a ja prvih sat vremena ne moguvise ni da kucam, a ne da pricam.Људи, јел сте живи?
Какво је ово мртвило?
Људи, јел сте живи?
Какво је ово мртвило?