Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam danas u ovim modu

FB_IMG_1605429240993.jpg

Мом детету ништа није забавно, иста мајка.
Па нека је сад, ионако је чека иза ћошка, као и свако женско.
E pa vidiš, zato ja moje dete teram da usisava, ide u kontejner, nekad mi pomogne oko kuvanja, secka, meša, donese, ovo malo neke sitnije stvari, dok ne poraste, da ne bi sutradan čekali da im sve žena uradi jer to nije lepo.

E pa vidiš, zato ja moje dete teram da usisava, ide u kontejner, nekad mi pomogne oko kuvanja, secka, meša, donese, ovo malo neke sitnije stvari, dok ne poraste, da ne bi sutradan čekali da im sve žena uradi jer to nije lepo.
Е, па, видиш, зато ја ћерку не учим, надам се да ће ти бити снајка :rotf:

Ova za koju prevodim s vremena na vreme ima dva unuka. Prvo što je počela da ih uči je da kuvaju, mese, sredjuju po kući (onoliko koliko mogu, jpš su klinci) sve uz nju. Naravno odma se sjatile kojekave pametnjakovićke sa komentarima, na šta je ona rekla da od njenih unuka očekuje da nadju partnerku od žene, a ne sluškinju i da moraju da znaju sami da se snadju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back