- Poruka
- 122.217
Kolena mi u modricama i bole me
tako sam slatko juce psovala sve kad su otisli svi klijenti
tako sam slatko juce psovala sve kad su otisli svi klijentiDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako sam slatko juce psovala sve kad su otisli svi klijentiОво звучи као да си лепотица данаKolena mi u modricama i bole metako sam slatko juce psovala sve kad su otisli svi klijenti

dal da se svrljam po sokaci ili da dremkam ili mozda da usisavam Ово звучи као да си лепотица дана![]()
Dotle došlo?Kolena mi u modricama i bole metako sam slatko juce psovala sve kad su otisli svi klijenti
Hbg mora se napreduje u poslu, vece benificije veca plata veci bonusi, samo skupo samo fensiDotle došlo?

Ja volim da usisavamJa ne pamtim kad sam usisala, taj uređaj sam poklonila velikom detetu.
Моје дете је велико таман колико и твоје, неће да чује за ту справу.Ja ne pamtim kad sam usisala, taj uređaj sam poklonila velikom detetu.
Ja glasnije vičem, šta mi teško.Моје дете је велико таман колико и твоје, неће да чује за ту справу.
Кад размислим мало боље, ништа не чује.

Ma ne volim ništa, ali ko mene pita...Ja volim da usisavam
Nego me danas sve posebno mrzi
E pa vidiš, zato ja moje dete teram da usisava, ide u kontejner, nekad mi pomogne oko kuvanja, secka, meša, donese, ovo malo neke sitnije stvari, dok ne poraste, da ne bi sutradan čekali da im sve žena uradi jer to nije lepo.Мом детету ништа није забавно, иста мајка.
Па нека је сад, ионако је чека иза ћошка, као и свако женско.
Е, па, видиш, зато ја ћерку не учим, надам се да ће ти бити снајкаE pa vidiš, zato ja moje dete teram da usisava, ide u kontejner, nekad mi pomogne oko kuvanja, secka, meša, donese, ovo malo neke sitnije stvari, dok ne poraste, da ne bi sutradan čekali da im sve žena uradi jer to nije lepo.

Taman nikad neće pasulj da jedu.Е, па, видиш, зато ја ћерку не учим, надам се да ће ти бити снајка![]()

А замисли нас две, децооо, спремиле смо вам ручак, долазимо у госте, и увалимо им шерпу пасуљаTaman nikad neće pasulj da jedu.![]()

E pa vidiš, zato ja moje dete teram da usisava, ide u kontejner, nekad mi pomogne oko kuvanja, secka, meša, donese, ovo malo neke sitnije stvari, dok ne poraste, da ne bi sutradan čekali da im sve žena uradi jer to nije lepo.
СкандалPo meni je skandalozno da deca ne rade nista po kuci nego ih prvo sluze roditelji a posle ce partneri
Mars bre
Imas ruke upotrebi ih