Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ти се на њу и грејеш, јел тако. Није много. Мени изађе око 3000 без грејања.
Da. Na TA peć 3 kilovata. Prošle zime je bilo i manje od 3.000 jer je zima bila topla pa nisam preko 2 uključivala. Sad još nisam preko 1 uključila još. Veš perem noću, rernu izbegabam, bojler isto noću.

Ne pise na sajtu od cega su delovi, mora vidim sutra, ako je plastika secko ne treba mi, onda cu da uzmem samo stapni mikser neki drugi
Svuda je secko plastika. Ako ces samo stapni, pogledaj tehnomaniju ili mozda tempo ako ti je blizu (imaju veliki izbor). Budu im na snizenju bosovi a oni imaju fine nozeve, u dvije ravni postavljene.

Svuda je secko plastika. Ako ces samo stapni, pogledaj tehnomaniju ili mozda tempo ako ti je blizu (imaju veliki izbor). Budu im na snizenju bosovi a oni imaju fine nozeve, u dvije ravni postavljene.
Nije bre vidjala sam staklo neke marke al su skupi pa necu da uzmem, ne treba mi, samo komentarisem ako vec ide u kompletu ok, ako ne ne mora
Stapni blender/mixer mi je prioritet

Ispred sebe imam katalog top sopa,vozili smo se pre neki dan i muz usao da vidi za masazere,uvalili mu katalog.tu je taj 3u1 blender 4499 din.on je vec snizen 40% ne znam gde si videla tako povoljno
IMG_20201112_225828.jpg

Ne pise na sajtu od cega su delovi, mora vidim sutra, ako je plastika secko ne treba mi, onda cu da uzmem samo stapni mikser neki drugi
Jeste plastika ono što može da bude, ono što je potrebno da je metal to je metal i to jako kvalitetan. Po meni uvek treba kupiti ono što je u tom momentu jeftino i kvalitetno i trajaće kao i onaj 3x skuplji.

Nije bre vidjala sam staklo neke marke al su skupi pa necu da uzmem, ne treba mi, samo komentarisem ako vec ide u kompletu ok, ako ne ne mora
Stapni blender/mixer mi je prioritet
Nisam vidjela sa staklom (a da nisu multipraktici). Mozda ih je bilo al da nisam obratila paznju ili su bili van cjenovnog ranga.
Gledala zam do 5hiljada. Bosov bio na snizenju za toliko. Meni ze secko super pokazao. Plastika jeste ali sjecka luk samo tako.

Jeste plastika ono što može da bude, ono što je potrebno da je metal to je metal i to jako kvalitetan. Po meni uvek treba kupiti ono što je u tom momentu jeftino i kvalitetno i trajaće kao i onaj 3x skuplji.
Ok je akcija, samo ja necu vise to sa plasticnim posudama

Uzecu samo stapni deo, dal kod njih il de god, to moram sve uzivo da vidim zbog rasporeda nozeva..... nisu skupi ti spani blenderi imas svuda za 20e da biras....

Nisam vidjela sa staklom (a da nisu multipraktici). Mozda ih je bilo al da nisam obratila paznju ili su bili van cjenovnog ranga.
Gledala zam do 5hiljada. Bosov bio na snizenju za toliko. Meni ze secko super pokazao. Plastika jeste ali sjecka luk samo tako.
Ima bos, mislim da sam gorenje videla, i jos neki, ne secam se, gledala sam po pesti zadnji put, ja ne gledam.marke nego cene :malav:
Stakleni secko je skup, bio je skuplji i od staklenog blendera, zasto ne znam

Ја могу, ал нема пара...е, па ако морам то што сам уштедела ових годину дана на цигарама да потрошим на лекове, ладно ће се рокнем.
Vidis kako te uhvatilo u ledjima cim si ostavila pusenje... to je znak :lol:
Ako te i kurona strefi, nema druge nego pripali i nastavi :malav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back