електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Ja platila prošlog meseca sve, ali me zato čeka struja, za prošli + ovaj mesec.
Колико те изађе месечно?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja platila prošlog meseca sve, ali me zato čeka struja, za prošli + ovaj mesec.
Ne mnogo, 3.200-3.400. ali jako vodim računa o jeftinoj struji.Колико те изађе месечно?
Ne mnogo, 3.200-3.400. ali jako vodim računa o jeftinoj struji.
Naravno da je plastika.Ne pise na sajtu od cega su delovi, mora vidim sutra, ako je plastika secko ne treba mi, onda cu da uzmem samo stapni mikser neki drugi
Da. Na TA peć 3 kilovata. Prošle zime je bilo i manje od 3.000 jer je zima bila topla pa nisam preko 2 uključivala. Sad još nisam preko 1 uključila još. Veš perem noću, rernu izbegabam, bojler isto noću.Ти се на њу и грејеш, јел тако. Није много. Мени изађе око 3000 без грејања.
Svuda je secko plastika. Ako ces samo stapni, pogledaj tehnomaniju ili mozda tempo ako ti je blizu (imaju veliki izbor). Budu im na snizenju bosovi a oni imaju fine nozeve, u dvije ravni postavljene.Ne pise na sajtu od cega su delovi, mora vidim sutra, ako je plastika secko ne treba mi, onda cu da uzmem samo stapni mikser neki drugi
Po ceni bih i ja reklaNaravno da je plastika.
Nije bre vidjala sam staklo neke marke al su skupi pa necu da uzmem, ne treba mi, samo komentarisem ako vec ide u kompletu ok, ako ne ne moraSvuda je secko plastika. Ako ces samo stapni, pogledaj tehnomaniju ili mozda tempo ako ti je blizu (imaju veliki izbor). Budu im na snizenju bosovi a oni imaju fine nozeve, u dvije ravni postavljene.
Jeste plastika ono što može da bude, ono što je potrebno da je metal to je metal i to jako kvalitetan. Po meni uvek treba kupiti ono što je u tom momentu jeftino i kvalitetno i trajaće kao i onaj 3x skuplji.Ne pise na sajtu od cega su delovi, mora vidim sutra, ako je plastika secko ne treba mi, onda cu da uzmem samo stapni mikser neki drugi
Nisam vidjela sa staklom (a da nisu multipraktici). Mozda ih je bilo al da nisam obratila paznju ili su bili van cjenovnog ranga.Nije bre vidjala sam staklo neke marke al su skupi pa necu da uzmem, ne treba mi, samo komentarisem ako vec ide u kompletu ok, ako ne ne mora
Stapni blender/mixer mi je prioritet
Ok je akcija, samo ja necu vise to sa plasticnim posudamaJeste plastika ono što može da bude, ono što je potrebno da je metal to je metal i to jako kvalitetan. Po meni uvek treba kupiti ono što je u tom momentu jeftino i kvalitetno i trajaće kao i onaj 3x skuplji.
Ima bos, mislim da sam gorenje videla, i jos neki, ne secam se, gledala sam po pesti zadnji put, ja ne gledam.marke nego ceneNisam vidjela sa staklom (a da nisu multipraktici). Mozda ih je bilo al da nisam obratila paznju ili su bili van cjenovnog ranga.
Gledala zam do 5hiljada. Bosov bio na snizenju za toliko. Meni ze secko super pokazao. Plastika jeste ali sjecka luk samo tako.
Pa ti izmi ovaj kao moj 2u1 on nema tu posudu ako ti ne treba.Ok je akcija, samo ja necu vise to sa plasticnim posudama
Uzecu samo stapni deo, dal kod njih il de god, to moram sve uzivo da vidim zbog rasporeda nozeva..... nisu skupi ti spani blenderi imas svuda za 20e da biras....
Cena je 1.999,00Evo ovaj ti je bolji...
Pogledajte prilog 797373
Vidis kako te uhvatilo u ledjima cim si ostavila pusenje... to je znakЈа могу, ал нема пара...е, па ако морам то што сам уштедела ових годину дана на цигарама да потрошим на лекове, ладно ће се рокнем.
A mi sto nemamo mek, mi moramo da pijemo vino i jedemo domace sunke uz cigaretu...Одоше сви у Мек, па на пуш паузу...