Ja se bojim da nije iz glave nešto, a kičma me ne boli, a nisam je ni iritirala ovih dana.Nervi iz sjebane kicme, logicno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se bojim da nije iz glave nešto, a kičma me ne boli, a nisam je ni iritirala ovih dana.Nervi iz sjebane kicme, logicno
Nešto baš malo a ima i mali blender pride to je 2 u 1. Ček baš ću da pogledam.Колико сад кошта?
И ја.Ја пијем кафу, ваљда се и то рачуна.
Evo ovo je još bolje 3 u 1Nešto baš malo a ima i mali blender pride to je 2 u 1. Ček baš ću da pogledam.
Toliko od prilike sam ja platila taj 2u1 ali bilo mi je nužno da imam te neke sprave koje će mi olakšati život kad sam bila na terapijama, tad sam i secko njihov kupila na akciji. Nisam mogla ni sedeći da iseckam glavicu luka. Em mi je bilo muka od mirisa, em nisam imala snage.То је баш повољно.
Pa to ti je Delimano ili TopŠop radnje. Kod njih si kupila jastuk onaj Dormeo, sve je to jedna firma.Koji je ovo sajt?
Ovo bre nesto mnogo jeftino![]()
Pa ne vodim na skrinsotu koji si sajt slikalaPa to ti je Delimano ili TopŠop radnje. Kod njih si kupila jastuk onaj Dormeo, sve je to jedna firma.
Тооо...значи да не устајем из кревета
Pa ne vodim na skrinsotu koji si sajt slikala
Ok
Ici cu da vidim uzivo kako to izgleda
Zato što sam ušla na artikal predpostabljam. Ukucaj Delimano na Google pa pogledaj, ne znam koliko im sad traje taj crni petak.Pa ne vodim na skrinsotu koji si sajt slikala
Ok
Ici cu da vidim uzivo kako to izgleda
Pa ako je neki nerv iz vrata ka ruci sjeban ne boli u kicmi nego reaguje ruka saka prsti itdJa se bojim da nije iz glave nešto, a kičma me ne boli, a nisam je ni iritirala ovih dana.
Eno je u kosovskoj decenijama.....Има у Призренској радња, мислим. И у ТЦ Ушће, сутерен.
Eno je u kosovskoj decenijama.....
Ima i negde na Terazijam, bilo je u Beograđanki, ima u Sarajevskoj, ima kod Hrama, ima u Požeškoj, po celom gradu, mora da ima i negde bliže njoj, samo treba da uđe kod njih i da pogleda.Има у Призренској радња, мислим. И у ТЦ Ушће, сутерен.
Sutra cu da svratim da ga vidim uzivoZato što sam ušla na artikal predpostabljam. Ukucaj Delimano na Google pa pogledaj, ne znam koliko im sad traje taj crni petak.
Ja sam videla na reklami, zvala na taj njhov broj i poručila, nisam se pokajala sekundu jednu.Sutra cu da svratim da ga vidim uzivo
Imaš u Zemunu u Glavnoj ulici, bio je nekad u robnoj kućiТо знам него гледам где ми је најближе.
Imaš u Zemunu u Glavnoj ulici, bio je nekad u robnoj kući
Ja platila prošlog meseca sve, ali me zato čeka struja, za prošli + ovaj mesec.Сад се сетих да и порез треба платити.
Imaš kod njih spisak objekata.Мислим да више није ту.