- Poruka
- 121.748
Ima li nesto za nas koji smo svu imovinu pojeli u meku 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нема ако више немаш пара за Мек...Ima li nesto za nas koji smo svu imovinu pojeli u meku![]()
Одоше сви у Мек, па на пуш паузу...
...па у кревет.А онда ће да натегну вињаче испред трафике.
Sismis pristao da ide kod cika zube sutra, danas sam zakazala za sutra.... aj da vidim i to cudo dal ce da ode![]()
Isto.Ja nit pusim nit pijem
Pamtite me po zlu![]()
Ja sutra opet zovem čika zubu da zakažem sledeći termin, odlučila sam da sredim sve što ima da se sredi. Da čuvam ovo što imam dok je moguće.Sismis pristao da ide kod cika zube sutra, danas sam zakazala za sutra.... aj da vidim i to cudo dal ce da ode![]()
To bi bio ne znam koji put vec..... samo me izblamiraДај боже да се не предомисли.
Jel tamo?To bi bio ne znam koji put vec..... samo me izblamira
Rekla sam joj ako sutra zajebe i ne ode, da onda predlazem suptilnom metodim ja da joj izvadim sve zube, vrlo jednostavno, vadjenje i anestezija u jednom potezu![]()
Ma jok, nije to za njuJel tamo?
Ma jok, nije to za nju
Oce da je u komsiluku, pa smo nasli nesto blizu, pojma nemam kakav je...al daj sta das, samo da ode![]()
Ma jok, nije to za nju
Oce da je u komsiluku, pa smo nasli nesto blizu, pojma nemam kakav je...al daj sta das, samo da ode![]()
Nervi iz sjebane kicme, logicnoOpet trne leva šaka, izmerim pritisak 129/80 puls 68, koji je sad đavo![]()
Eno u topšopu ti je sad popust 70% i odličan im je metalni može da miksa i pasira i u ključaloj čorbi, ja sam prezadovoljna.Mogla bih do novaka da se castim stapnim mikseromal neki multifunkcionalan
Eno u topšopu ti je sad popust 70% i odličan im je metalni može da miksa i pasira i u ključaloj čorbi, ja sam prezadovoljna.