Софија
Legenda
- Poruka
- 54.718
Па и да се одмакнем до цивилизације, река је на 300 метара и иње је опет ту.pa idi u civilizaciju..ne moras kraj reke![]()
Знаш ли ти како је хладно у Земунском парку и лети, а камо ли зими?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па и да се одмакнем до цивилизације, река је на 300 метара и иње је опет ту.pa idi u civilizaciju..ne moras kraj reke![]()

I ja volim kad imam sa kim, sama po ovom mom naselju je strašno da šetaš i u 9 uveče, a tek posle ponoći horor.Ja najvise volim nocu da setam![]()
Daa to je tragedija svetskih razmera bila za mog kolegune znam..nisam cesto u zemunu..bio sam letos i iznenadio sam se kad sam video da nema vise meka a bas sam planirao da se odmorim uz sladoled u njemu.
kraljinaMa.jok brenego jel si isla do grofa drakule zbog korone sto si planirala ove godine?
Nakenjali kao da im je zgrada losai sta su mu odgovorili?

lako moguce..ja nisam cesto bio u njemu, ali sad kad razmislim, svaki put kad sam bio, bilo je mesta koliko hoces..nikad nije bio pun kako umeju drugi da budu.Ma lazu bre vrv nije imao dobar promet
Ma zemunci....sta oni znaju sta valjalako moguce..ja nisam cesto bio u njemu, ali sad kad razmislim, svaki put kad sam bio, bilo je mesta koliko hoces..nikad nije bio pun kako umeju drugi da budu.
Zato ovaj na Brdu radi ko drakstor.lako moguce..ja nisam cesto bio u njemu, ali sad kad razmislim, svaki put kad sam bio, bilo je mesta koliko hoces..nikad nije bio pun kako umeju drugi da budu.
Proverila 100%.to zavisi od kolektivnog ugovora
vlada je donela akt ali se on odnosi samo na zdravstvo, vojsku, policiju i mozda jos neke javne sektore koji su u dodiru sa kovidom da oni dobijaju 100% na bolovanju

Kipar su karte preskupe osim ako ne kupis 2 meseca ranije ili Pegasus ( ja ne letim sa njima ali sam gledala) u oktobru su bile karte 100.000 za nas dvoje. To ne dam.I ja gledam... ali se meni ne ide u Tursku... generalno i uopste...
Meni se i dalje ide na more, Kipar ili Egipat... i tu ima super ponuda.
i kod nas je propao mek, prazan stalno bione znam..nisam cesto u zemunu..bio sam letos i iznenadio sam se kad sam video da nema vise meka a bas sam planirao da se odmorim uz sladoled u njemu.
Исто све, или смо се сви прехладили, или је такав неки вирус...Grlo me je skroz prošlo, temperaturu nema, ali zato nos
Jakna ipak ide kod krojača![]()
pored vaših ćevapa trba biti lud pa otići u meki kod nas je propao mek, prazan stalno bio
Мени се једино сладолед њихов свиђао, никаква штета...i kod nas je propao mek, prazan stalno bio
Taj u Zemunu deluje kao da je fino radio ali ko zna .... rekla bih da je sporan prostori kod nas je propao mek, prazan stalno bio
pa jes, 2e cevapipored vaših ćevapa trba biti lud pa otići u mek
))vrede 20 valahpa jes, 2e cevapi))
Nista ne brini propusicesБегај, бре, ја не пушим више од годину дана![]()