Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moje dijete nece ici na vjeronauku. i od buraza djeca ne idu, mislim da su jedini u skoli
Moji iskljucivo na veronauku.
Vise mi je dosta tih gradjanskih decijih prava.
Na veronauku ga uvek saljem sa pitanjima... pitaj uciteljicu ovo pitaj ono :malav: sve sto ne znam, kazem To pitaj uciteljicu veronauke! :lol:
Pokušala da odradim ovu online školu i nešto mi baš i ne uspeva, upala sam u prvi razred i sad mi zajedno stoji predmeti iz prvog i ovaj jedan predmet iz drugog, a sve mi čini da nisam pravilno odradila, moraću sačekati da vidim sa učiteljicom, gde se šta tačno upisuje da mi ne ostane ovako sve izmešano.:confused:
Sta radis online?
Ne razumem?

Meni je dan odvratan. Osecam se kao potpuni promasaj od roditelja
Ja sam se tako osecala dok nisam rodila drugo dete.
Onda sam shvatila da je do deteta a ne do mene :lol:

Od jutros,
Odvezla u 10h u skolu
Dovezla u 12h iz skole
Usput svratila do mame i tate po tikvice i popila kafu
Skuvali svi zajedno rucak(pokidali me klinci)
Rucali
Odvezla E u 15h na engleski
Dovezla E u 16h i ostavila P na engleski
Radila domaci sa jednim i drugim, tj.oni rade sami, al me sin pokidao sa Mama mama mama(dosadno mu) doslovno POKIDAO od pitanja :aha:
Sad opet idem po njega u 17h na engleski

I necu da ga vozim na karate, eto mu ga otac
Dosta mi za danas!

Ima da se istusiram i legnem
I planiram jos jednu lajt svadju sa muzem
I to je to za danas.
Takoreci redovno :malav:

a znam, imao sam nekad, sad imam tri deke od kojih koristim dvije pa pokrijem dijete i sebe <333
smrdo mali, svako jutro oplace kad idemo u vrtic...kako cemo popodne kod logopeda ne znam, jutros sam mu samo napomenuo da idemo i dodatno je dramio.
ako imate neki savjet sutajte ovde do 3 sata :))
samo preusmjeri pricu odma i idi logopedu bez puno objasnjavanja
u toj dobi i fazi distrakcija je zakon

Svaki dan vezbamo, ali svaki. I dobije keca iz mate. Ne jer ne zna, nego nego odluta tamo i boli ga djon.
Jedini sa kecom. Drugi razred.
Kuci je sad npr 3 stranice odradio sa minimalnim greskama. A tamo.... Tipa treba da sabere, pise plus,on oduzme.
Prethodnik broja 9 je njemu na kontrolnom 9, a pitas ga usmeno i kaze 8.
I sta ja vise da radim s njim. I vikala, i isplakala se i tri nervna sloma dobila i ima da odem u 3 lepe

Svaki dan vezbamo, ali svaki. I dobije keca iz mate. Ne jer ne zna, nego nego odluta tamo i boli ga djon.
Jedini sa kecom. Drugi razred.
Kuci je sad npr 3 stranice odradio sa minimalnim greskama. A tamo.... Tipa treba da sabere, pise plus,on oduzme.
Prethodnik broja 9 je njemu na kontrolnom 9, a pitas ga usmeno i kaze 8.
I sta ja vise da radim s njim. I vikala, i isplakala se i tri nervna sloma dobila i ima da odem u 3 lepe
Proci ce :zag:

Mislim da je problem sto radite sa njima svaki dan.
Deca to onda shvate i prihvate kao vasu obavezu a ne njihovu i oni se osecaju opusteno u skoli i grese.

I ne sekiraj se. Ako zna, nek se javi i odgovara, pa popravice ocenu.

Nisi ti kriva :heart:

Pa xnam ja sve ali zvalim mesecima istu temu i danas sam pukla. Ja se izvinjavam malom gospodinu al i majka mu je bice od krvi i mesa

Имам једну у кући која ме на ивицу живаца доводила због школе. Код куће је испитам и зна за солидну четворку и онда добије два.
Никако ми то није било јасно. Математика ужас, часове сам плаћала. И онда у средњој школи има четворке, баш из математике.
Ја је питам - па како сад богаму а она - пазим на часу.

Ајде!?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back