Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Danas radim a tako mi se ne radi.
I sutra i u nedelju isto.

I sutra i u nedelju isto.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel se zavrsilo takmicenje koja mama najvise place i samim tim je napozrtvovanija i najbolja mama na svetu i nikada decu ne bi pustila sa drugom decom na zimovanje jer to zapravo vredja njihova tanana osecanja i ostavlja duboke traume u daljem zivotuznaci djecu ne treba slati ni u vrtic ako ima baba da ih cuva. djeci je mjesto sa djecom, odrasli sa odraslima, matori sa matorima
I ja sam postala.napolju sa bobijem u potkosulji,majici,tanjem duksu i zakopcanoj tanjoj stepanoj jakni.i ukocena sam od hladnoce kao daska.ljudi prolaze u sorcu i majiciKoliko sam zimogrožljiva osoba, prestrašnoe....
uzmi radi nesto, pa ces se ugrijatiKoliko sam zimogrožljiva osoba, prestrašnoe....
Tačno. Odlažem, ali hoću (:uzmi radi nesto, pa ces se ugrijati))
najgore su ove majke sto pustaju zene na sport!jel se zavrsilo takmicenje koja mama najvise place i samim tim je napozrtvovanija i najbolja mama na svetu i nikada decu ne bi pustila sa drugom decom na zimovanje jer to zapravo vredja njihova tanana osecanja i ostavlja duboke traume u daljem zivotu
mislim da naslucujem pobednicu![]()
И мене занима...drugari zna li se sta nam se desava sa PILima li iko bilo kakvu info?