електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
citala si divkine komentare o smradu zumanaca u njenoj kuhinji kad je cerka spremala jaja![]()
Читала сам. Могуће.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
citala si divkine komentare o smradu zumanaca u njenoj kuhinji kad je cerka spremala jaja![]()

))ja nemam jorgane, nisam se sa tim pokrivao od rata))
Imas u apotekama sprej za brze zarastanje otvorenih ranaJesam, ali ono opet prokrvari, pa me nervira.
Znam za školu, sve sam to prošla, nego mi sad takav period valjda, prilagođavanje i sve, a odavno sam prolazila kroz to, možda i zaboravila.
Hvala ti!![]()
a znam, imao sam nekad, sad imam tri deke od kojih koristim dvije pa pokrijem dijete i sebe <333У питању су лаки јоргани са синтетичким пуњењем, не они од педесет килограма.
)a znam, imao sam nekad, sad imam tri deke od kojih koristim dvije pa pokrijem dijete i sebe <333
smrdo mali, svako jutro oplace kad idemo u vrtic...kako cemo popodne kod logopeda ne znam, jutros sam mu samo napomenuo da idemo i dodatno je dramio.
ako imate neki savjet sutajte ovde do 3 sata)
a to probam svakako, al ne pali kod njega, upadne u drama mod cim se pomene nesto sto mu nije po volji i nema izlaskaОбећај му нешто лепо ако буде миран кад будете ишли.
ma nije meni zbog logopeda, sta me briga, nego bude sav mokar, iskoce mu zile na vratu, postane neukrotiva zvijer koja vristi 40 minuta, kontam fras ce ga strefitiNista, nek drami. Ne brini, navikl je logoped na svasta. Izacice na kraj s njim
Prijateljica mi je logoped..pitala sam jea znam, imao sam nekad, sad imam tri deke od kojih koristim dvije pa pokrijem dijete i sebe <333
smrdo mali, svako jutro oplace kad idemo u vrtic...kako cemo popodne kod logopeda ne znam, jutros sam mu samo napomenuo da idemo i dodatno je dramio.
ako imate neki savjet sutajte ovde do 3 sata)
upravo ovako i govorim, pozdravi prijateljicu. hvala tiPrijateljica mi je logoped..pitala sam je
Kaze da ne obracas paznju na suze I da mu objasnis da idete kod tete sa kojom ce da se igra I da ga nauci da lepo prica kako bi ga razumeli njegovi drugari bolje
Nece mu faliti nista.ma nije meni zbog logopeda, sta me briga, nego bude sav mokar, iskoce mu zile na vratu, postane neukrotiva zvijer koja vristi 40 minuta, kontam fras ce ga strefiti
Sretan rodjendan i od mene
nisam ja taj lik, pribran sam i smiren. kad je on u pitanjuNemoj ti tome pridavati paznju. I bice ok.
Ja sam gledala scenu histerije kod zjbara. Vristi dete a mama suza za suzom.
Pa jbt doslo mi da je zalepim.
Tvoje je da budea pribrana pa ce i ono skontati da je sve ok a ne jos i tebe da vidi da dramis oko njegovog performansa.
))Mi ga nikad nismo imali.samo frotire i tanju i deblju cebadja nemam jorgane, nisam se sa tim pokrivao od rata))