Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
У питању су лаки јоргани са синтетичким пуњењем, не они од педесет килограма.
a znam, imao sam nekad, sad imam tri deke od kojih koristim dvije pa pokrijem dijete i sebe <333
smrdo mali, svako jutro oplace kad idemo u vrtic...kako cemo popodne kod logopeda ne znam, jutros sam mu samo napomenuo da idemo i dodatno je dramio.
ako imate neki savjet sutajte ovde do 3 sata :))

a znam, imao sam nekad, sad imam tri deke od kojih koristim dvije pa pokrijem dijete i sebe <333
smrdo mali, svako jutro oplace kad idemo u vrtic...kako cemo popodne kod logopeda ne znam, jutros sam mu samo napomenuo da idemo i dodatno je dramio.

Обећај му нешто лепо ако буде миран кад будете ишли.

@тема

Идиоти опет уводе псе у ограђено дечје игралиште. Мајка са бебом у колицима седи на клупи а пас витла у круг. Она му ту и тамо баци лоптицу да је врати. Потпуно невероватно. Псећа ливада је пет метара даље а клупа има и изван игралишта.

Prijateljica mi je logoped..pitala sam je
Kaze da ne obracas paznju na suze I da mu objasnis da idete kod tete sa kojom ce da se igra I da ga nauci da lepo prica kako bi ga razumeli njegovi drugari bolje

ma nije meni zbog logopeda, sta me briga, nego bude sav mokar, iskoce mu zile na vratu, postane neukrotiva zvijer koja vristi 40 minuta, kontam fras ce ga strefiti
Nece mu faliti nista.
Izmedju ostalog ne mozs da bude sve po njegovoj zelji i to je frustrirajuce.
Dramice prva dva susreta i odustati ako i odrasla osoba bude dosledna

Толико овде помињемо Лидл да је сад при врху искочила реклама са новим каталогом :lol:
А неки немамо Лидл...и што онда да листам, безвезе :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back