- Poruka
- 73.967
Ja sam tako juče. Biće sve u redu.Meni je dan odvratan. Osecam se kao potpuni promasaj od roditelja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam tako juče. Biće sve u redu.Meni je dan odvratan. Osecam se kao potpuni promasaj od roditelja

Moji iskljucivo na veronauku.moje dijete nece ici na vjeronauku. i od buraza djeca ne idu, mislim da su jedini u skoli
sve sto ne znam, kazem To pitaj uciteljicu veronauke!
Sta radis online?Pokušala da odradim ovu online školu i nešto mi baš i ne uspeva, upala sam u prvi razred i sad mi zajedno stoji predmeti iz prvog i ovaj jedan predmet iz drugog, a sve mi čini da nisam pravilno odradila, moraću sačekati da vidim sa učiteljicom, gde se šta tačno upisuje da mi ne ostane ovako sve izmešano.![]()
Ovako i jaja se mogu nervirati par minuta, i to mi je previse. onda skontam kako imam posao, imam gdje da spavam, imam sta da jedem, imam dijete, relativno zdrave roditelje, sestru...sve je do percepcije
Ja sam se tako osecala dok nisam rodila drugo dete.Meni je dan odvratan. Osecam se kao potpuni promasaj od roditelja

sretan rodjendan vagiceVaga i to dupla![]()
samo preusmjeri pricu odma i idi logopedu bez puno objasnjavanjaa znam, imao sam nekad, sad imam tri deke od kojih koristim dvije pa pokrijem dijete i sebe <333
smrdo mali, svako jutro oplace kad idemo u vrtic...kako cemo popodne kod logopeda ne znam, jutros sam mu samo napomenuo da idemo i dodatno je dramio.
ako imate neki savjet sutajte ovde do 3 sata)
Ako ti je lakše, ja se često tako osećam.Meni je dan odvratan. Osecam se kao potpuni promasaj od roditelja

Zasto ti pobogu?Ako ti je lakše, ja se često tako osećam.![]()
Nisi ti kriva sto ti se punoletno dete kladi i duva.Dajte zene,nemojte da se takmicimo u tome,zna se ko je kraljica
ovo nikako ne raditivikala
ovo nikako ne raditi
Pa xnam ja sve ali zvalim mesecima istu temu i danas sam pukla. Ja se izvinjavam malom gospodinu al i majka mu je bice od krvi i mesaovo nikako ne raditi
a znam jeigaЛако је рећи, тешко обуздати се.

Pa xnam ja sve ali zvalim mesecima istu temu i danas sam pukla. Ja se izvinjavam malom gospodinu al i majka mu je bice od krvi i mesa

Proci ceSvaki dan vezbamo, ali svaki. I dobije keca iz mate. Ne jer ne zna, nego nego odluta tamo i boli ga djon.
Jedini sa kecom. Drugi razred.
Kuci je sad npr 3 stranice odradio sa minimalnim greskama. A tamo.... Tipa treba da sabere, pise plus,on oduzme.
Prethodnik broja 9 je njemu na kontrolnom 9, a pitas ga usmeno i kaze 8.
I sta ja vise da radim s njim. I vikala, i isplakala se i tri nervna sloma dobila i ima da odem u 3 lepe

Pa xnam ja sve ali zvalim mesecima istu temu i danas sam pukla. Ja se izvinjavam malom gospodinu al i majka mu je bice od krvi i mesa
jel si je kinjila što nisu peticeчетворке, баш из математике