Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Prilozi

• fsdt.jpg
    fsdt.jpg
    79,2 KB · Pregleda: 60
Od jutros ispekla gibanicu i ražani hleb. Nervira me mm jer nije postavio lampu na zid, nervira me sin jer je aljkavo zapakovao auto deo koji treba da vrati, a ja treba da ga predam kuriskoj službi, nervira me ćerka jer me stalno pita nešto oko domaćeg, nervira me zvuk mašine za sušenje veša...klimakse, ti li si ???
I treba da preuzmeno stan od postanara u 16 h...i to me nervira, posle onog prošlog iskustva bojim se šta ćemo zateći tamo.

Ja to čime se pokrivamo u jesen i u proleće zovem štep deka. To je kao neki tanji jorgan, punjen nekim sintetičkim punjenjem.
Ali zato u novembru, pa do aprila vuneni jorgan, što kaže elektrika od 50 kila. :lol:
A želja mi je da kupim perjane jorgane, mislim da je to prava stvar. Lagano, a greje. Milina.

ja sam imala dok smo ziveli u kuci i perinu i vuneni jorgan....mnogo mi zao sto je keva razdelila kad smo se preselile u stan. ja mnogo volim tezak jorgan ili kad se umotam u nesto perjano. sad se zimi prekrivam sa dva sinteticka, a nekad i frotirom jos.

zao mi je zivotinja ali ja mnogo volim njihovo krzno i perje. :(

Nemoj ti tome pridavati paznju. I bice ok.
Ja sam gledala scenu histerije kod zjbara. Vristi dete a mama suza za suzom.
Pa jbt doslo mi da je zalepim.
Tvoje je da budea pribrana pa ce i ono skontati da je sve ok a ne jos i tebe da vidi da dramis oko njegovog performansa.
Joj kak8 meni ide na živce to mameće kmezanje i prenemaganje pa to je strašno, koji đavo si rađala decu kad si ostala na nivou 5-og osnovne,kako takva osoba da ulije detetu samopouzdanje, kad ga sama nema. Katastrofa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back