Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa xnam ja sve ali zvalim mesecima istu temu i danas sam pukla. Ja se izvinjavam malom gospodinu al i majka mu je bice od krvi i mesa
Други, кажеш... седми, жено, седми...добила сам 95 посто на тесту, тата брижно пита а што није 100, нешто ниси знала? Ма, све сам знала, него сам сабрала уместо да одузмем, журила сам, скраћени часови, а исти број задатака...и тако од 1.разреда имамо објашњење зашто плус није плус, него минус :lol:
И, да, они некад не чују добро, мора да се викне...

ovo nikako ne raditi
ZAsto?
Ja na moje vicem to se ori :lol:

Doduse ne zbog skole.
Uce za sebe.

Mala dva puta nije uradila domaci za tri nedelje, nisam se potresla... samo joj objasnila da je to njena obaveza... mene vvise mama i sveki iznerviraju Jao pa jao pa jao ... i na njih sam vikala i objasnila im da me ne zanima domaci! Da je to uciteljicin posao i ja se u to ne mesam.

Zato ode sav srecan na odbojku,
Nemam sta da ti kazem osim da te razumem,prosla sam to sa starijim,sad mi je jako krivo sto sam minut sedela sa njim.bolje bi bilo da je sve dvojke imao,al da su njegove,nego navikao da ga neko stalno gura i podupire
Nego sam se setila povodom ovog da ode sav sretan na odbojku.moj muz ko sto neki non stop o vojsci,tako moj muz malo malo pa iz naftalina izvadi pricu kako je on bio dobar djak samo zato sto kad popusti,tata mu ukine treninge,a to mu je bilo najvaznije u zivotu.
Mozda i ti da pokusas

Fabrika, pa to. Dodje iz skole sa prepisanim naslovom.
Ne pazi, pitas ga sta su radili, ne zna. Nije bio tamo.
Ovu malu posaljes u muzicku skolu, sve gi preprica do detalja

Жено - син све сам, увек солидан, одличан (не са свим петицама, нормално) у средњој јак врлодобар, факултет завршио да нисмо знали кад се то уопште десило. И ћерка због које више никада нисам ушла у улицу у којој је основна школа, толике трауме имам.

Кад добије тројку купујемо вино, шта ти је.
Moja majka je tip osobe koja ce za svaku ocenu(1,2,3,4) reci “A sto nije 2,3,4,5?!” A za peticu “Ok!”
Otac druga prica. Kod njega je sve “Super sine, ne sekiraj se popravices!” Za peticu “Odlicno, da te tata pocasti!”

Generalno ih nije zanimalo, i hvala im na tome.
Ma nije meni do ocene. Eno svarila sam i trojku iz srpskog koji ga ne zanima, pola oatavio prazno. Nije stigao kaze.
Ali kad znam da zna a uradi ofrlje jer ne pazi. Pa....
Ja kao nemajka nemam pojma koje moje dete ima ocene :rumenko:
A nikad nisam usla na online dnevnik.

Samo kad sretnem usput uciteljicu pitam “Kakav je ovaj moj?” “Rastura!” “Hvala dovidjenja!” :lol:
Ja na pocetku kazem uciteljicama “Zovite ako ima problema i resavamo.”

Jednom me je u prvom zvala za sina, kad je to bacio svesku na sred ucionice, da mu objasnim da ne mora biti najbolji i imati sve petice sa zvezdicama. :aha:

PS. Ja zaista mislim da u nase vreme nije bilo toliko losih ocena u nizim razredima osnovne

boki, on je zanesenjak, taj je tip
ali mozda bi bilo ok da popricas sa uciteljicom, nekim pedagogom
cisto da ti da savet
mozda bi uciteljica mogla da uskoci na kontrolnom, ne u smislu da mu uradi nego da mu pridje, nekako potakne da vrati tok misli na kontrolni

msm razumem te, skroz te razumem
nije ocena bitna tu uopste

pa kad ne znaš
Jako je tesko znati gradivo osnovne skole :lol:
У моје време је и те како било слабих ђака у нижим разредима.

Vidi, da ti kazem iskreno, to je i do uciteljice.
To je njen poraz, ne samo od malog.
Kakva si ti uciteljica da ti toliko klinaca od 8 godina dobije dvojke i trojke? Sta radis sa njima? Cemu si ih naucila?

Moja mama je nastavnik u srednjoj skoli.
Vrlo strog oduvek bila. Ali od nje kad izadjes znas, i neces je obrukati kad odes na fakultet masinstva. Ali ona svakome na kontrolnom pridje, sta je problem? Ajde seti se ovoga? Aha a ovo eto vidis? Pa drugom, petom. Pa dodji na dopunsku. Pa ajmo opet kontrolni.
Ako resis da ih naucis naucices.

Ako resis da podelis keceve i u tome ces uspeti, samo da se razumemo da to nije samo neuspeh te dece vec i te uciteljice.

Pa boli te dupe zato sto je drugaciji i zeli da ima petice. Da je ko ovaj moj veruj mi da ne bi bila tolika flegma, cicak
Ima i toga.
Al mozda mi ova mala naplati, cekaj. :lol:
Znas kako je ona bezbrizna i sve je boli uvo.
Srecom, i ona je rasturila matematiku, mm i ja dva puta pregledali kontrolni. :divniroditelji: :lol:

Pa boli te dupe zato sto je drugaciji i zeli da ima petice. Da je ko ovaj moj veruj mi da ne bi bila tolika flegma, cicak
I da ti kazem da si retka mama carica
Al ovo izistinski mislim

Znam koliko sebe i ljubavi i nerava i svega dajes od prvog dana za njih, na sve moguce nacine i koliko zdrave rezone imas

I da bre, ti si sama sela u auto, sa dvoje male dece, posle par meseci voznje i odvezla ih na more iz snova

Ja kad se toga samo setim padnem na dupe
A znas i sama da je ovo samo delic svega super sto radis

Kao sto znam da znas da bi sasvim ali sasvim nenormalno bilo da se nekad ne izvristis na nih i pomislis da si najgori na svetu a ustvari si najbolji

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back