електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
jel si je kinjila što nisu petice![]()
Кад добије тројку купујемо вино, шта ти је.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel si je kinjila što nisu petice![]()
Други, кажеш... седми, жено, седми...добила сам 95 посто на тесту, тата брижно пита а што није 100, нешто ниси знала? Ма, све сам знала, него сам сабрала уместо да одузмем, журила сам, скраћени часови, а исти број задатака...и тако од 1.разреда имамо објашњење зашто плус није плус, него минусPa xnam ja sve ali zvalim mesecima istu temu i danas sam pukla. Ja se izvinjavam malom gospodinu al i majka mu je bice od krvi i mesa
kod nas nije bilo povoda ni za kiselu voduКад добије тројку купујемо вино, шта ти је.
ZAsto?ovo nikako ne raditi
Nemam sta da ti kazem osim da te razumem,prosla sam to sa starijim,sad mi je jako krivo sto sam minut sedela sa njim.bolje bi bilo da je sve dvojke imao,al da su njegove,nego navikao da ga neko stalno gura i podupireZato ode sav srecan na odbojku,
Fabrika, pa to. Dodje iz skole sa prepisanim naslovom.
Ne pazi, pitas ga sta su radili, ne zna. Nije bio tamo.
Ovu malu posaljes u muzicku skolu, sve gi preprica do detalja
Pa dusaOn krene da radi i onda odluta skroz i razmislja npr od dinosaurima, smeska se, nesto mu prolazi kroz glavu. To rasejano, paznja za ono sto ga ne zanima nula.
pa kad ne znašja se u to ne mesam
meni je ukinuo i boleo me rac da izvine tabtata mu ukine treninge
Pa ne znam za taba...meni je ukinuo i boleo me rac da izvine tab

u to tebi teško upičččmatttСад сам се опет изнервирала.![]()
Moja majka je tip osobe koja ce za svaku ocenu(1,2,3,4) reci “A sto nije 2,3,4,5?!” A za peticu “Ok!”Кад добије тројку купујемо вино, шта ти је.
Ja kao nemajka nemam pojma koje moje dete ima oceneMa nije meni do ocene. Eno svarila sam i trojku iz srpskog koji ga ne zanima, pola oatavio prazno. Nije stigao kaze.
Ali kad znam da zna a uradi ofrlje jer ne pazi. Pa....

A brate i hladno je za onu kombinaciju.cekaj da bude toplijeTako da sam otkazala i onu kafu veceras. Jer nisam u elementu
Aj to, nego nisam za drustvo uopsteA brate i hladno je za onu kombinaciju.cekaj da bude toplije
Jako je tesko znati gradivo osnovne skolepa kad ne znaš
У моје време је и те како било слабих ђака у нижим разредима.
Ima i toga.Pa boli te dupe zato sto je drugaciji i zeli da ima petice. Da je ko ovaj moj veruj mi da ne bi bila tolika flegma, cicak

I da ti kazem da si retka mama caricaPa boli te dupe zato sto je drugaciji i zeli da ima petice. Da je ko ovaj moj veruj mi da ne bi bila tolika flegma, cicak