Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Boki, znam da ti nije za utehu ali i ja sam u ***** roditelj fazi. S koje god strane da mu pristupim, ne pomaže. Probaj lepo, probaj oštro, žvaći, drobi, grdi, ništa.
Sad sam rešila još da probam sa ignorom pa ću videti dokle ću stići, živaca više nemam uopšte.
I samo da mi se završi oktobar, da ga preguramo, pa da mu se posvetim potpuno, kapiram da je on mahom zbog toga takav, ne provodimo dovoljno kvalitetnog vremena zajedno i pretvara se u gremlina.

I da ti kazem da si retka mama carica
Al ovo izistinski mislim

Znam koliko sebe i ljubavi i nerava i svega dajes od prvog dana za njih, na sve moguce nacine i koliko zdrave rezone imas

I da bre, ti si sama sela u auto, sa dvoje male dece, posle par meseci voznje i odvezla ih na more iz snova

Ja kad se toga samo setim padnem na dupe
A znas i sama da je ovo samo delic svega super sto radis

Kao sto znam da znas da bi sasvim ali sasvim nenormalno bilo da se nekad ne izvristis na nih i pomislis da si najgori na svetu a ustvari si najbolji

I ja se slažem sa Tarom, i da dodam da mi je uvek u mislima onaj dan kada se rodio i kakva je mrva bio i kakvi ste borci, svo troje.
I tvoja energija i osmeh i njihovi osmesi i znam da popizdiš i potoneš, to je jedna velika nova stvar u vašim životima i ubeđena sam da ćete je rasturiti, kao i sve faze do sada, samo kada se malo uigrate.

Ја се дружим са најбољом другарицом
IMG_20200930_173340.jpg

Pa može se pustiti koja suza i od oduševljenja, i to su emocije
Мени је за данас доста плакања, чула сам такву животну причу, да ми сад ове наше муке делују као бајка :(
Живи смо, здрави, и ми и деца, мени је то данас довољно, веруј ми.

Мени је за данас доста плакања, чула сам такву животну причу, да ми сад ове наше муке делују као бајка :(
Живи смо, здрави, и ми и деца, мени је то данас довољно, веруј ми.
Nisam te kritikovala:zag: , samo sam objasnila iz svog ugla, da se veoma lako mogu rasplakati

Inače, kod mene je isto velika minus faza sa tinejdžerom. Stalno se preispitujem sta je moglo drugačije, čega više, čega manje jer čini mi se da sve manje poznajem svoje dete i da ce da nam nekako isklizne skroz, al' malo po malo. Ne mogu da objasnim osećaj, ali nije prijatan

Бар сте ранац пронашли. :mrgreen:

Inače, kod mene je isto velika minus faza sa tinejdžerom. Stalno se preispitujem sta je moglo drugačije, čega više, čega manje jer čini mi se da sve manje poznajem svoje dete i da ce da nam nekako isklizne skroz, al' malo po malo. Ne mogu da objasnim osećaj, ali nije prijatan
Čim si to osetila sve ćeš i uraditi da se to ne desi, otvori četvore oči i uši i ako treba i malo špijuniranja nemoj da te savest ospori u tome, jer svebje to za njegovo, a i vaše dobro.
Kažem iz iskustva jer sam mislila dok prođe pubertet mene će proči volja za životom i ko zna šta će biti. Sve moguće sam uradila da je sačuvam od svih mogućih izazova koji su mogli da je odvuku ko zna gde. Srećom uspela sam, ali je bilo jako teško i turbulentno.

Имам утисак да је твој син сасвим нормално дете, не знам што се бринеш толико.

On krene da radi i onda odluta skroz i razmislja npr od dinosaurima, smeska se, nesto mu prolazi kroz glavu. To rasejano, paznja za ono sto ga ne zanima nula.
ja sam ista takva bila
tipa treba sabrat ja oduzimam jer me ne zanima
kad mi je uciteljica dopustila da crtam na casu progledala sam i jedina sam znala prepricati sta je ona upravo ispricala...jednostavno mi fokus postao bolji...od tad pa do kraja osnovne su me ostavljali na miru po tom pitanju
matematiku sam znala, al me nije zanimala previse, taman navucem ocjene da se moji ne nerviraju :lol:

al je zajebano bit roditelj :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back