Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
2500 je ovaj ko moj klasican oblik memo pena
Imas klasican oblik perjani ne znam posto je
Klasican oblik neki sundjer sa nekim sacem ne secam se ni njegove cene tacno ali je slicna
Ali su svi tako nesto 2, 3 soma...

A ja sam kupovala i dormeo memo pena anatomski oblik, ne znam dal za njega pitas, ok je i on
Meni ti anatomski nikako ne odgovaraju. Sad ima neka akcija do petka u ponoć u Dormeo, pa sam gledala neki, izgleda mi ok tako je i on 2.500 pa imam vremena i da pogledam sta se jos nudi...ovom mom ima već oko tri godine i vidi se da nije kao u početku..

Poslednja izmena od moderatora:
joj nasmeja me, atomski jastuci :lol:
Ми имамо једног сарадника, невиђени смор, сваки дан долази или зове и када не зна шта да каже, одвали- данас сијаш! или тако неку небулозу. А вози мотор и стално носи кацигу, зовем га: атомски мрав.
Само да се не изланем као што умем :lol:

Ми имамо једног сарадника, невиђени смор, сваки дан долази или зове и када не зна шта да каже, одвали- данас сијаш! или тако неку небулозу. А вози мотор и стално носи кацигу, зовем га: атомски мрав.
Само да се не изланем као што умем :lol:
sijas Bogi :malav:

Моја сестра је горе прошла, месецима смо се зазали на њен рачун...
Отишла код гинеколога, легла на сто. Он јој прилази онако раскреченој: што Ви данас нешто сијате!

:rotf:
majko moja, koja budala :rotf:

Моја сестра је горе прошла, месецима смо се зазали на њен рачун...
Отишла код гинеколога, легла на сто. Он јој прилази онако раскреченој: што Ви данас нешто сијате!

:rotf:

Мени је у породилишту, на прегледу пред отпуст, гинеколог рекао (исти положај тела) - Ви сте мени нешто познати!

Ed7DHqnXkAALACJ

Može i sada ako ti odgovara, večeras do 8.
Ako ne, može i sutra popodne, od 5 do 8.
Posle nam dete ide na spavanje, pa je malo nezgodno :lol:
Nemoj vise,molim te :(
IMG_20200727_195524.jpg
IMG_20200727_195650.jpg

Joj smokvo, da pogineš ženo! :(
Jedan Dušanov cimer, taj koji je u Beogradu, pre 3 - 4 dana išao na Adu da vozi bicikl. I na njega slučajno naleti neki dečko, isto biciklom. Sudare se glavama, Dušanov cimer padne na neku ogradu. Epilog: jedno oko mu skroz zatvoreno, ima 6 kopči iznad, i dve ispod oka. Bila hitna po njega, 4 sata proveo u Urgentnom dok ga nisu snimili i ušili. :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back