Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
20200727_183347.jpg

Joj crna smoki sta uradi :(
I moje dete je danas oderalo list bas momacki
A zato ja ne vozim bajs i necu da kupim jer bi glavu slomila...
Danas mala ide rolerima a mi setamo... ja stvarno nemam zivce vise... pre neki dan sin na bajsu, mala rolere a bratov mali izmedju njih trci... pa ja samo zmurim i jao jao... stvarno ne mogu ja taj stres...
Rekla sam joj danas Sa mnom vise u grad u setnju sa rolerima ne ides! Tacka!
Vozi po ulici igralistu, do babe i dede... ja ne mogu

Moje dete je provozalo bajs...iznenadjuce dobro.
Ali ja insistiram da se nosi kaciga.
Uskoro cu primeniti onu "nema kacige nema bajsa". Neka svi misle da sam luda, znam najbolje sa kim imam posla. Čekala sam u urgentnom skener za njegov udarac i odbila snimanje na licni potpis, nije mi on bio u kozi tri dana da li sam bila u pravu i sta bi bilo da sam pogresila u odluci...što se mene tice kaciga na glavu od sada pa zanavek.
Što i Smokvi preporučujem od srca, ima lakih i lepih kaciga za razumne novce a ruka će proći...taman može da ceprka krasticu za par dana, ja to uvek radim...u slast.

Da,izletelo mi dete
ja sam veceras jednoj na stazi rekla da je glupa ko *****
staze su ovdje debilno oznacene i nastavljaju se bozemesacuvajisakloni
i onda svi vozimo u oba smjera, al se drzis jednostavno svoje strane
i ja idem, sklanjam se u stranu, al ona nema namjeru da se skloni
sklonim se da propustim kozu paradnu
a babetina neka...ja reko gospodjo sta radite to?
pa ovo je moja strana ulice, tvoja je preko ceste...reko glupa si ko ku jac
mislim, ima srece sto sam ja fin jedan covjek pa sam se sklonila
da nisam, s mojom masom i mojim bajsom
jos bi glupacha baterijom trazila dijelove umjetnog zubala i po svojoj i po mojoj strani ulice

Ми имамо једног сарадника, невиђени смор, сваки дан долази или зове и када не зна шта да каже, одвали- данас сијаш! или тако неку небулозу. А вози мотор и стално носи кацигу, зовем га: атомски мрав.
Само да се не изланем као што умем :lol:
Jel' bar vozi neku lepotu trkacku,GSXR/R1/Kavasaki ZZR/Honda CBR?
Veselo brrrmmm...

Ovde je bio lik koji ulazi u mesaru sa "gde ste maaaafijoooo" :neutral: ?

Poslednja izmena:
Joj crna smoki sta uradi :(
I moje dete je danas oderalo list bas momacki
A zato ja ne vozim bajs i necu da kupim jer bi glavu slomila...
Danas mala ide rolerima a mi setamo... ja stvarno nemam zivce vise... pre neki dan sin na bajsu, mala rolere a bratov mali izmedju njih trci... pa ja samo zmurim i jao jao... stvarno ne mogu ja taj stres...
Rekla sam joj danas Sa mnom vise u grad u setnju sa rolerima ne ides! Tacka!
Vozi po ulici igralistu, do babe i dede... ja ne mogu
Volim bajs,one trkacke,prelepe lutkice su najbolje :D da se zezam,oprema mi ne treba,volim.

Al' deca kad voze rolere treba da imaju zastitu za kolena,laktove,kacige ako :zaljubljena: da to voze.

Moje dete je provozalo bajs...iznenadjuce dobro.
Ali ja insistiram da se nosi kaciga.
Uskoro cu primeniti onu "nema kacige nema bajsa". Neka svi misle da sam luda, znam najbolje sa kim imam posla. Čekala sam u urgentnom skener za njegov udarac i odbila snimanje na licni potpis, nije mi on bio u kozi tri dana da li sam bila u pravu i sta bi bilo da sam pogresila u odluci...što se mene tice kaciga na glavu od sada pa zanavek.
Što i Smokvi preporučujem od srca, ima lakih i lepih kaciga za razumne novce a ruka će proći...taman može da ceprka krasticu za par dana, ja to uvek radim...u slast.
potpuno je nebitni sa kim imas posla
kaciga je obavezna i gotovo
tako se i kasnije stvara odgovoran vozac bajsa, nosice kacigu i kada odraste,to ce mu biti nekako normalno
kao i autosediste

j ne seda na bajs bez kacige i to nije nikakva filozofija, nit on vise postavlja pitanje da li treba i sto treba

Ово што се вожње бицикла тиче... Оно што је моје запажање на кеју је да и поред сређеног кеја и три наменске стазе- за трчање, шетњу и вожњу бицикла, има примитиваца који не знају где им је место.
Колико пута сам видела родитеље који пусте дете да трчи као мува без главе по бициклистичкој стази. И онда неко страда ни крив ни дужан, као Смоква.
Зар је тако тешко држати се неког реда!?

Sad me bas jako boli celo telo.kolena nisu samo oderana,bas su otecena u ugruvana.boli me i desna strana lica i zglobovi na sakama,to je i poplavelo,kao i lice.bas mi je frka,mi treba da putujemo na srebrno jezero u ponedeljak,hocu da se kupam,brinem hoce li sve zarasti.ta voda naravno nije bas najcistija,svakako ne mogu ulaziti ako imam nesto nezaraslo.onda necu ni ici

tako se i kasnije stvara odgovoran vozac bajsa, nosice kacigu i kada odraste,to ce mu biti nekako normalno
kao i autosediste

j ne seda na bajs bez kacige i to nije nikakva filozofija, nit on vise postavlja pitanje da li treba i sto treba

ja kad sma pocela da vozim rolere, a to je bilo 1998 godine, nosili su ljudi zastitnu opremu, sad niko vise ne nosi. meni glupo da nosim, jer niko ne nosi, ali ja sma imala tako par padova da su me samo stitnici za kolena i sake sacuvali da ih ne polomim.

Sad me bas jako boli celo telo.kolena nisu samo oderana,bas su otecena u ugruvana.boli me i desna strana lica i zglobovi na sakama,to je i poplavelo,kao i lice.bas mi je frka,mi treba da putujemo na srebrno jezero u ponedeljak,hocu da se kupam,brinem hoce li sve zarasti.ta voda naravno nije bas najcistija,svakako ne mogu ulaziti ako imam nesto nezaraslo.onda necu ni ici
zarasce do ponedeljka, a hladna voda je dobra za otoke

kao i autosediste

Не претеруј, каква кацига за бициклисте, довољно је да гледају испред себе.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back