Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Ja krecim kuhinju, bas mi ide moleraj 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja krecim kuhinju, bas mi ide moleraj![]()
Ne moras ds ides da snimas glavu, sve je ok sigurnoVratila sam se da vidim da l su mi noge dlakave na slici![]()
Ja sam cak gledala sliku i pomislila,pa nisu mi debele nogeNe moras ds ides da snimas glavu, sve je ok sigurno
Sad sam se i ja vratila da vidim da l su ti dlakave noge![]()
![]()
Pa lunja mi bacila kletvu
Ma samo u belo krecim, nema sta da se vidiСтави слику кад завршиш.
pa nije breee, em Lunja nije takva em ti nisi ukapirala njen postPa lunja mi bacila kletvu
jedem lubenicuRasanjujem se...bem ti kud se slogirah![]()
pa nije breee, em Lunja nije takva em ti nisi ukapirala njen post![]()
Sta je ovo
Cekaj doci ce i ona na red, sad sljokam sokjedem lubenicu![]()
Lunjo, je l' pala na ravnom, bukvalno ni iz cega?Sad sam se vraćala da vidim šta sam uradila, pa stvarno nisam ništa
Al mami jesam, trebalo je u subotu da idemo kod tetke u Zr i ja se dvoumila, dvoumila i razgodila, mama onda svoje obaveze pretumbala, išla da plati informatiku i u povratku kod park sitija se samo prosula, ne zna ni kako ni zašto. Kaže bila sam gore i onda sam samo odjednom bila dole.
Sad je sva ugruvana, boli je i podrebarni luk, zglob joj otečen, a gde da je vodim, nigde. Uvila sam je u kupus i maže gavez i lioton naizmenično.
Lunjo, je l' pala na ravnom, bukvalno ni iz cega?
odvedi je kod doktora, molim te...necu da te plasim, ali to se mojoj mami desavaloDa, kaže da joj se nije zamantalo, a misli da nije ni iskrenula zglob.. ma ne znam, imala je period aktivnog padanja, tad se lomila non-stop, imala je 55god kad je slomila kuk, osteoporoza..
Od tada se samo nizalo.. pa je stalo.
I sad opet, pre jedno mesec i po, na ulazu i zgradu, i sad prekjuče tako ni iz čega.
Lunjo to je simptom, mora ici lekaruDa, kaže da joj se nije zamantalo, a misli da nije ni iskrenula zglob.. ma ne znam, imala je period aktivnog padanja, tad se lomila non-stop, imala je 55god kad je slomila kuk, osteoporoza..
Od tada se samo nizalo.. pa je stalo.
I sad opet, pre jedno mesec i po, na ulazu i zgradu, i sad prekjuče tako ni iz čega.
odvedi je kod doktora, molim te...necu da te plasim, ali to se mojoj mami desavalo
Pa nisam? Pa jel napisala da sam mrtvosava?pa nije breee, em Lunja nije takva em ti nisi ukapirala njen post![]()
ako mislis na ovaj njen post, naravno da nije tebi napisala vec svoju posl. poruku nekomePa nisam? Pa jel napisala da sam mrtvosava?
![]()
Može i sada ako ti odgovara, večeras do 8.
Ako ne, može i sutra popodne, od 5 do 8.
Posle nam dete ide na spavanje, pa je malo nezgodno![]()