Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad sam se vraćala da vidim šta sam uradila, pa stvarno nisam ništa :lol:
Al mami jesam, trebalo je u subotu da idemo kod tetke u Zr i ja se dvoumila, dvoumila i razgodila, mama onda svoje obaveze pretumbala, išla da plati informatiku i u povratku kod park sitija se samo prosula, ne zna ni kako ni zašto. Kaže bila sam gore i onda sam samo odjednom bila dole.
Sad je sva ugruvana, boli je i podrebarni luk, zglob joj otečen, a gde da je vodim, nigde. Uvila sam je u kupus i maže gavez i lioton naizmenično.

Sad sam se vraćala da vidim šta sam uradila, pa stvarno nisam ništa :lol:
Al mami jesam, trebalo je u subotu da idemo kod tetke u Zr i ja se dvoumila, dvoumila i razgodila, mama onda svoje obaveze pretumbala, išla da plati informatiku i u povratku kod park sitija se samo prosula, ne zna ni kako ni zašto. Kaže bila sam gore i onda sam samo odjednom bila dole.
Sad je sva ugruvana, boli je i podrebarni luk, zglob joj otečen, a gde da je vodim, nigde. Uvila sam je u kupus i maže gavez i lioton naizmenično.
Lunjo, je l' pala na ravnom, bukvalno ni iz cega?

Lunjo, je l' pala na ravnom, bukvalno ni iz cega?

Da, kaže da joj se nije zamantalo, a misli da nije ni iskrenula zglob.. ma ne znam, imala je period aktivnog padanja, tad se lomila non-stop, imala je 55god kad je slomila kuk, osteoporoza..
Od tada se samo nizalo.. pa je stalo.
I sad opet, pre jedno mesec i po, na ulazu i zgradu, i sad prekjuče tako ni iz čega.

Da, kaže da joj se nije zamantalo, a misli da nije ni iskrenula zglob.. ma ne znam, imala je period aktivnog padanja, tad se lomila non-stop, imala je 55god kad je slomila kuk, osteoporoza..
I sad opet, pre jedno mesec i po, na ulazu i zgradu, i sad prekjuče tako ni iz čega.
odvedi je kod doktora, molim te...necu da te plasim, ali to se mojoj mami desavalo

• Tužan
Reactions: Red
Lunjo to je simptom, mora ici lekaru

odvedi je kod doktora, molim te...necu da te plasim, ali to se mojoj mami desavalo

Ma neće ni da čuje.
Jedino kod privatnika ako uspem da je namolim.
Ona neće više nikakve terapije da pije, smorila se od svega i mislim da sad oscilira na granici da digne ruke od svega ili da opstane koliko još 2-3 god da moj klinac krene u školu.
Ne znam.. idem sutra kod nje pa ću videti.

Шта је ово, одем на Рупу, Рупа, дођем овде, Рупа, у кафани Рупа :(
Сад ћу ја као Цига да се смејем, јер после свега мора да иде нешто лепо...

Pa nisam? Pa jel napisala da sam mrtvosava?
ako mislis na ovaj njen post, naravno da nije tebi napisala vec svoju posl. poruku nekome

Ed7DHqnXkAALACJ

Može i sada ako ti odgovara, večeras do 8.
Ako ne, može i sutra popodne, od 5 do 8.
Posle nam dete ide na spavanje, pa je malo nezgodno :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back