- Poruka
- 63.764
Не, нисам свесна, нити сам икада видела тако нешто.Jako je vazno
Nisi svasna kakve ljudi zalbe salju samo na izgled konobara i boju koze
То мора да су неки светски људи, као и власници.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не, нисам свесна, нити сам икада видела тако нешто.Jako je vazno
Nisi svasna kakve ljudi zalbe salju samo na izgled konobara i boju koze
Ja sam se toga nagledalaНе, нисам свесна, нити сам икада видела тако нешто.
То мора да су неки светски људи, као и власници.
A sta mislis o osobi koja za nekog ko mozda radi manje placen posao ili posao za koji treba mozda neka niza strucna sprema, nazove polusvetom osim da je DNO.

Да, правда и једнакост по способности.Ja sam se toga nagledala
Mani se corava posla
Sve je to jedna papazjanija gde te vase ideje o pravdi i jednakosti mozemo da okacimo cicojki o rep
Ja sve kapiram, samo ne volim da se javno omalovazava ovako ko u oglasu, ili na razgovoru za posao
Imas prava da biras na osnovu cega hoces svoje zaposlene nije frka, samo ne pisaj po ljudima nadobudno
Daj mi reci gde si videla takve ?То само у твом свету дебео човек мора да буде крезуб...сем тога, знам толико дебелих харизматичних, окретних и лепих људи, да ти твоји не би могли да им приђу, и сигурно би гостима били занимљивији.
Ово је мишљење дугогодишње ресторанске муштерије по белом свету и код нас.
Пре ће бити да то ви, газде, имате неки трип у глави.
To prvo nije 1 postoДа, правда и једнакост по способности.
И све док власници размишљају као тај 1 посто људи који се буни, имаћемо овакву ситуацију.
О томе и причам, нисам видела, али мени не би сметало.Daj mi reci gde si videla takve ?
Evo bilo kakav ozbiljan restoran mi reci ?
znam ja to sve, ali biram da me ne dotiče trenutno, možeš do sutra pričati, dok ne klepi glavom u život, onaj realni, neće razumeti o čemu se govori,Nije smešno jer ti sto tako komentsrisu odlučuju o tome hoce li neko raditi ili ne, s pritom vrlo cesto te koje etiketiranje kao polusvet su puno puta inteligentnije.

Метло, још неко је макао из Србије и зна, на сву срећу, да Србија није свет.To prvo nije 1 posto
Drugo srbija nije svet
Na zapadu se desavaju malo drugacije stvari i to polako stize i ovde
Svako zasto ima svoje zato
Licno nemam problem s tim, nek svako zada svoje kriterijume koje oce, hebe mi se, uvek ima i drugih, samo nemoj da jjede gowna i ponizava
Cile vam je rekla surovu realnu stvar, i nista netacno nije reklaМетло, још неко је макао из Србије и зна, на сву срећу, да Србија није свет.
Али из Србије треба да макну и газде, да мало прошире видике.
Sve je jasnoal fora je sto to kaze neko koga bih ja okarakterisala kao polusvet.![]()

Скувала сам кафу, одох да гледам Мрсну православну свадбу.

Ta diskriminacija po izgledu je i dosla.od napoljuzanimljivo je to razmišljanje o izgledu radnika, samo me zanima koga će zapošljavati kad sve mlado, lepo, pametno i sposobno ode napolje..
pa ili će im poslovi propadati jer nema radnika ili će pojesti sopstvene reči kao prljavu čarapu i zapošljavati koga uhvate... već se vidi da ljudi neće da rade za džabe i budu robovi, radije odoše da okopavaju tuđe njive i peru tuđe roditelje sa sve diplomama fakultetskim, tako da će mediokriteti ostati sami sa sobom i
omrznutim ružnim ljudima koji ne treba ni da dišu ovaj vazduh...opet me opali inspiracija
Pa ne bi ni meni smetalo.О томе и причам, нисам видела, али мени не би сметало.
А селекцију вршите ви, власници, тражите нешто оку угодно, још само да их понудите као пословну пратњу, тако их некако бирате.

Ne bezim ni ja.Beogradske kafane ne bjeze od starih konobara.
Gojazne nisam vidjala, al gojaznih nema ni na polumaratonu. Nema jer nije lako prestajati smjenu. Ali starijih sa gradjom koja je daleko od sportske da.
I nista mi ne znaci da mi rucak servira namontirana djevojka umjesto starije garde.
Moja majka ima 65 a baka je vec 8 godina.Бакица од 60...![]()
Beogradske kafane ne bjeze od starih konobara.
Gojazne nisam vidjala, al gojaznih nema ni na polumaratonu. Nema jer nije lako prestajati smjenu. Ali starijih sa gradjom koja je daleko od sportske da.
I nista mi ne znaci da mi rucak servira namontirana djevojka umjesto starije garde.
Moja majka ima 65 a baka je vec 8 godina.
Sta je tu za plac?