- Poruka
- 121.818
Tvoja nesposobnost izrazavanje je za plac
Bez sekiracije cile, samo nezno
Bez sekiracije cile, samo nezno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali jeste.То што је она баба твојој деци не значи да је баба за друге.
Ali jeste.
Zene od 60 godina su babe.
Sta je tu cudno?
Pa jel ja od 34 treba da sebe nazivam devojkom?
Cemu neprihvatanje svojih godina?
ti ko da nikad "napolju" pogledala ljude oko sebe nisiTa diskriminacija po izgledu je i dosla.od napolju
DevojcicaА од 59?

Devojcica![]()
На одмору сам, а сад су рекламе, значи имам пола сата да се дружимоa sutra na posao?![]()

На одмору сам, а сад су рекламе, значи имам пола сата да се дружимо![]()

Pa i delta drzi ljude pred penzijom, ali niko tu nije bolesno debeo trom sa pokavrenim zubima i sl, samo su ljudi u godinama koji rade taj posao ceo zivot i docekace penzijuti ko da nikad "napolju" pogledala ljude oko sebe nisi
udjes u avion austrian e. i isprepadas se najmanje tri puta za sat vremena leta
da, to su im stjuardese
Po toj logici onda zene nasih godina treba zvati mame?Ali jeste.
Zene od 60 godina su babe.
Sta je tu cudno?
Pa jel ja od 34 treba da sebe nazivam devojkom?
Cemu neprihvatanje svojih godina?
pa nisu s pokvarenim vec umjetnim zubima i s onim gujicama se jedva provlace izmedju sjedista upravo u toj deltiPa i delta dezi ljude pred penzijom, ali niko tu nije bolesno debeo trom sa pokavrenim zubima i sl, samo su ljudi u godinama koji rade taj posao ceo zivot i docekace penziju
U nekim drugim kompanijama biraju na osnovu izgleda i godina i nema stjuardesa pred penzijom
Svako neka kroji po svojim potrebama...
Pa i delta drzi ljude pred penzijom, ali niko tu nije bolesno debeo trom sa pokavrenim zubima i sl, samo su ljudi u godinama koji rade taj posao ceo zivot i docekace penziju
U nekim drugim kompanijama biraju na osnovu izgleda i godina i nema stjuardesa pred penzijom
Svako neka kroji po svojim potrebama...
Zene nasih godina su zene.Po toj logici onda zene nasih godina treba zvati mame?
Imaju svoju politiku poslovanjapa nisu s pokvarenim vec umjetnim zubima i s onim gujicama se jedva provlace izmedju sjedists upravo u toj delti
a bogami i air f
vidjo stjuardesu vecu i tezu od mene

Imaju svoju politiku poslovanja
I sta sad...
Neke druge kompanije imaju drugaciju....
Pa nek se uklapaju medjusobno kako im volja
Meni je sve to razumljivo, samo da ne prelazi granicu kao onaj sa oglasom
Upravozato takvu kompaniju isoristis u 20im i predjes predjes u drugu, cim naucis posao.
Polako bre ne moras da zuris.... opusteno, nije kao da ce pre kraja meseca sluziti, ne idem nigde....Ja sam došla da kažem, @Metla na vestici , nemoj da umireš još, drži se, sutra si na redu za maske.![]()
Zene nasih godina su zene.
Devojcica devojka zena baba
Sta je tu ruzno?
Ruzno je sto ne znas da se izrazavasZene nasih godina su zene.
Devojcica devojka zena baba
Sta je tu ruzno?
U pravu si.А шта је онда она од 85?
Прабаба?
Stara baba. Mi imamo jednu.А шта је онда она од 85?
Прабаба?

tad je kulturno da se sklonis i umresА шта је онда она од 85?
Прабаба?