- Poruka
- 11.392
Ma nije to užas, i ja tu negde spadam, ali Lidl nigde osim u Subotici ne prima te kategorije...to jeste užas za takvu firmu i to ne podržavamCuj nema kriterijume pa zaposljava zene preko 50 godinaa sa njima u kosu i bivsi robijasi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nije to užas, i ja tu negde spadam, ali Lidl nigde osim u Subotici ne prima te kategorije...to jeste užas za takvu firmu i to ne podržavamCuj nema kriterijume pa zaposljava zene preko 50 godinaa sa njima u kosu i bivsi robijasi
Meni zvuci neprofesionalno i nadobudno. Ne bih se nikad javila na ovaj oglas
Dobro, ali ne mozes da kazes da je to kriterijum. To je cista diskriminacijaMa nije to užas, i ja tu negde spadam, ali Lidl nigde osim u Subotici ne prima te kategorije...to jeste užas za takvu firmu i to ne podržavam
izvini, ali u istom tom Lidlu u Svajcarskoj rade i zene pred penziju....ne mogu ni da zamislim da u nekoj uredjenoj zemlji ne zaposle nekoga zbog godinaMa nije to užas, i ja tu negde spadam, ali Lidl nigde osim u Subotici ne prima te kategorije...to jeste užas za takvu firmu i to ne podržavam
Pa redzi nije isto napisati iskustvo nebitno i napisati ej da ume da broji i sabira. Pa majku mu na sta lici tako tresnuti recenicu u javnom oglasu koji daje neku sliku o tvojoj firmiVerovala ili ne, jedan od najprestižnijih lanaca obdaništa u Bgu je dao oglas za vaspitače i stručne saradnike "iskustvo i fakultet nebitni, bitno je da ste motivisani".
znaci da kod nas selekciju vrsi domaci kadar....nemci bi se izuli iz cipela verovatno, samo kad bi znaliNa početku su primali isključivo ispod 35 godina i bez prevelikog iskustva, samo "plastelinske" radnike, selekcija im je bila i po fizičkom izgledu...znam jer su neki nedvosmisleno otpali zbog viška težine.
Jedno je da spustis kriterijume jer ti fale radniciOvde se neke prodavnice i restorani zatvaraju zbog nedostatka radne snage. I Lidl koji ima neke kriterijume, ovde ih nema, primaju se i žene preko 50 godina, bivši robijaši i sl.
Čovek koji drži tezgu je morao da plati dnevnicu 4000 kako bi našao kakvu takvu radnicu prosečne sposobnosti.
Niti zbog pola i raseizvini, ali u istom tom Lidlu u Svajcarskoj rade i zene pred penziju....ne mogu ni da zamislim da u nekoj uredjenoj zemlji ne zaposle nekoga zbog godina
inace, tamo u CV ne smes da stavis sliku...ne sme niko sebi da dozvoli da zbog fiz. izgleda ili godina odbije kandidata koji ispunjava uslove iliti znanje za odredjeno radno mesto
naravno, popili bi tuzbu samo tako i plus bili javno stavljeni na stub sramaNiti zbog pola i rase
Pa redzi nije isto napisati iskustvo nebitno i napisati ej da ume da broji i sabira. Pa majku mu na sta lici tako tresnuti recenicu u javnom oglasu koji daje neku sliku o tvojoj firmi
secam se, pre desetak godina, udjem na sajt za zaposljavanje da proverim prijave za posao, jer je kolega koji je to radio bio odsutan, i sokiram se time sto si imao mogucnost da selektujes prijave po godinama kandidata...znaci, cekiras npr do 30 ili 40g i citas samo te prijave...uzasТо само код нас жена од 40 + година нема шта да тражи на тржишту рада
U smislu sto su neformalni? Nije mi strasmo kao ovi da trazi zenu koja nije posvadjana sa matematikomMeni je njihov oglas kriminal.
secam se, pre desetak godina, udjem na sajt za zaposljavanje da proverim prijave za posao, jer je kolega koji je to radio bio odsutan, i sokiram se time sto si imao mogucnost da selektujes prijave po godinama kandidata...znaci, cekiras npr do 30 ili 40g i citas samo te prijave...uzas
nadam se da tako nesto vise ne postoji
Naravno da postojisecam se, pre desetak godina, udjem na sajt za zaposljavanje da proverim prijave za posao, jer je kolega koji je to radio bio odsutan, i sokiram se time sto si imao mogucnost da selektujes prijave po godinama kandidata...znaci, cekiras npr do 30 ili 40g i citas samo te prijave...uzas
nadam se da tako nesto vise ne postoji
i meni sa 39, da traze mladje ili da sam paz' sad, prekvalifikovana za taj posao...drugim recima, matoraМени су рекли да сам престара и кад сам имала 37. Као, знате, ми преферирамо да наши запослени буду млади.![]()
Meni su sa 25 rekli da sam prestara za jedan butik jer su trazili 19 do 22Мени су рекли да сам престара и кад сам имала 37. Као, знате, ми преферирамо да наши запослени буду млади.![]()

Jebbem ti zivot kad sam u kategoriji bivsih robijasaOvde se neke prodavnice i restorani zatvaraju zbog nedostatka radne snage. I Lidl koji ima neke kriterijume, ovde ih nema, primaju se i žene preko 50 godina, bivši robijaši i sl.
Čovek koji drži tezgu je morao da plati dnevnicu 4000 kako bi našao kakvu takvu radnicu prosečne sposobnosti.

znaci da kod nas selekciju vrsi domaci kadar....nemci bi se izuli iz cipela verovatno, samo kad bi znali
Pa srbi su menadzeri hr i poslovodjenemci su ovde izgleda digli ruke....vode ono glavno, ostalo prepustili srbima.
Pa srbi su menadzeri hr i poslovodje
Nisu nemci