- Poruka
- 63.764
Нико не гунђа као МетлаMogu ja da gundjam, ali me mrzi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нико не гунђа као МетлаMogu ja da gundjam, ali me mrzi.

Kisa pada
Kisu mrzim
Pokusavam celo jutro da mastam nesto al mi ne ide![]()
Ne danas,ne danas,ne danas. Kako u tvom selu (to ti.pises) izgleda odlazak kod frizera sad?Treba da skoknem na feniranje pa popodne u Vin da spremim nesto...

Za mene isto kao uvek.Kako u tvom selu (to ti.pises) izgleda odlazak kod frizera sad?
Prošle godine smo u Moskvi kupili neku kremu za ujede od komaraca. Neku njihovu iz apoteke. Sad prijateljica ima opasnu alergiju na ubod komarca, cela ruka joj natekla, ništa joj ne pomaže, namazala tom kremom i sve prošlo za sat vremena.
I tako istražujemo sastav kreme. U sastavu osim redovnih hemijskih gluposti ima i 2 posto extrata pijavke. Jedva smo skontali da je to pijavica. Oni i dalje imaju nekih prirodnih stvari u lekovima koji stvarno pomažu.
Da li kod nas ima tako nešto da se kupi ?
Idi na sajt firme rulek, vidi dal imaju toProšle godine smo u Moskvi kupili neku kremu za ujede od komaraca. Neku njihovu iz apoteke. Sad prijateljica ima opasnu alergiju na ubod komarca, cela ruka joj natekla, ništa joj ne pomaže, namazala tom kremom i sve prošlo za sat vremena.
I tako istražujemo sastav kreme. U sastavu osim redovnih hemijskih gluposti ima i 2 posto extrata pijavke. Jedva smo skontali da je to pijavica. Oni i dalje imaju nekih prirodnih stvari u lekovima koji stvarno pomažu.
Da li kod nas ima tako nešto da se kupi ?
Vesic pere pareneko bušenje rušenje?

Da drzava to ne dozvoljava ne bi tako bilonije samo kriminal vec i to sto se ovde mnoge ''gazde'' ponasaju prema radnicima kao da su roblje
radnik ima uglavnom samo obaveze a prava pa skoro nikakva
Nema to veze, to je sitno.Očerupali su nas kriminalci koje smo mi doveli i još dovodimo (primjer Dodika u RS) na vlast. I nije da u bogatim zemljama nema kriminala već u kojoj mjeri ga ima i kako se kažnjava.
Puko hbgObesila se o gaćni lastiš.

Srce mojeНико не гунђа као Метла![]()

Ne brini, stiže nov.Puko hbg![]()

A hbg ima i polena kolko oces...ima svegaProbudila sam se sa glavoboljom, popila Brufen, sela na fotelju umotana u džemper da malo ćutim i čujem u pozadini malo dete kako se sve vreme nakašljava. Nadam se da neće zaista početi da kašlje sad. Iz momenta me uhvatila užasna mučnina.....![]()

Pa da se besis hbt sve da te ucimNe brini, stiže nov.
Inače, što se lastiša za maske tiče, biće onaj tanak fin, ali pljosnat najverovatnije. Našla onaj okrugao, samo na jednom mestu. Ali mora da se uzme 300 m. Šta da radim sa 300 m okruglog lastiša?![]()

ti si nasa zmajica i sve to uradis je top
moraces kurs uzimanja mera da mi odrzis jer ne kapiram sta da merim kad se otvra ko harmonika, sklopljenu ili rasirenu....Никако да дођемо до тог говора и кремпита.Srce moje
Ziva sam, mrdam, dada necete me se tako lako resiti