- Poruka
 - 121.859

Ocu da me vezu u ludaruHoćeš na vezivanje? Plašiš se da ti ne pukne lastiš?
Aj, ne zezaj, ništa ti nije!

Necu vezivanje zajebavam se...meci gacni lastis
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ocu da me vezu u ludaruHoćeš na vezivanje? Plašiš se da ti ne pukne lastiš?
Aj, ne zezaj, ništa ti nije!

To za Metlu, a vidiš da me zeznula, oće na vezivanje.А оне са турским ластишем за гаће 650![]()

Метло, бре, не нервирај ме...откуд теби Ковиљка...
Али ми не прилази наредних пар дана, за сваки случај![]()

Ma poručila sam lastiš fini, tanak, nije jak, kažu baš za maske. Nego nisam našla onaj okrugao, a posle vidim da mužu taj okrugao otišao od pranja....Ocu da me vezu u ludaru
Necu vezivanje zajebavam se...meci gacni lastis

Kapitalizam nije isti za siromašne i bogate zemlje. Mi smo malo poleteli misleći da će kapitalizam doneti bogatstvo, a on nas je dodatno očerupao.Nije problem kapitalizam jer to na Balkanu se ne može ni nazvati kapitalizmom.
Kako to da kapitalizam ne valja ako mnogi ljudi iz naših krajeva su otišli/žele da odu u jake kapitalističke zemlje da rade?
Privatna imovina i treba da bude svetinja, a ne da se otima jer po nečijem mišljenju se ima previše, a svi treba da imaju jednako, radio ne radio.
Na Balkanu je problem kriminal i što se kriminal legalizuje, to nikakve veze s kapitalizmom nema.
nije samo kriminal vec i to sto se ovde mnoge ''gazde'' ponasaju prema radnicima kao da su roblje
radnik ima uglavnom samo obaveze a prava pa skoro nikakva
)))pa da...a o mobingu tek da ne pricamoI to sve samo zato što nema sistem da stane iza radnika. Imaš sva prava ali na papiru)))
	Не знам да ли ико то заиста изговора или је провучено само кроз филмове/серије, али када газда раднику каже "ја ти храним породицу"... Да га опалиш мотком и не жалиш!nije samo kriminal vec i to sto se ovde mnoge ''gazde'' ponasaju prema radnicima kao da su roblje
radnik ima uglavnom samo obaveze a prava pa skoro nikakva
Da,ima toga a nastavak koji se ne izgovara je "nema da das otkaz ako hoces da jedeš,ko ce takvog/takvu da te prihvati,da se sazali".Не знам да ли ико то заиста изговора или је провучено само кроз филмове/серије, али када газда раднику каже "ја ти храним породицу"... Да га опалиш мотком и не жалиш!
Но, заиста има и нормалних послодаваца. А да ни њима није лако, није.

Al' il' to il' ce mobing dok das otkaz a jedini/jedina radis,mnogi zavise od tebe a oni to znaju zato se tako ponasaju.jasta nego ti daju, dobri neki ljudi![]()
Ne mozemo mi imati rukovodstvo koje se razlikuje od naseg naroda. Ne moze nam drugaciji mentalitet biti na vlasti.Očerupali su nas kriminalci koje smo mi doveli i još dovodimo (primjer Dodika u RS) na vlast. I nije da u bogatim zemljama nema kriminala već u kojoj mjeri ga ima i kako se kažnjava.

Nama vlast od one prodate duse sto nas unisti"ujedinjenjem" sa Hrvatima nije nasa vec strana koja sve to namerno dopusta dok nam uzimaju vodu,rude za bagatelu.Ne mozemo mi imati rukovodstvo koje se razlikuje od naseg naroda. Ne moze nam drugaciji mentalitet biti na vlasti.
Mi volimo da nam se sredi. Gdje se ode, da se nadje neko ko ce tamo da pogura. Polovina zivota nam prolazi trazeci cake kako da preveslas sistem.
Nasi ljudi su odlicni u jakim sistemima. Sve dok ima kontrole, odlicni smo, posle odmah prelaz na neki lopovski mod ili optuzivanje drugih dok se samosazalijevamo.
Нема Метле од јутрос...јави се, мала, бринем![]()
Ма, имала је неку температуру ноћас, а од јутрос је нема да гунђа...безвезе кад ми почне дан без њеног гунђањаObesila se o gaćni lastiš.