Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
je.biga, ja neću da gunđam, meni je jutros super :D
naspavala sam se ko čovek, bilo je čak i prohladno pod frotirom. jutro ustala, a napolju hladno i kiša , nema sparevine :zaljubljena:
bukvalno sam progledala i prodisala :D
petak je, nema puno posla, milina jedna od današnjeg dana :aha:

Prošle godine smo u Moskvi kupili neku kremu za ujede od komaraca. Neku njihovu iz apoteke. Sad prijateljica ima opasnu alergiju na ubod komarca, cela ruka joj natekla, ništa joj ne pomaže, namazala tom kremom i sve prošlo za sat vremena.
I tako istražujemo sastav kreme. U sastavu osim redovnih hemijskih gluposti ima i 2 posto extrata pijavke. Jedva smo skontali da je to pijavica. Oni i dalje imaju nekih prirodnih stvari u lekovima koji stvarno pomažu.
Da li kod nas ima tako nešto da se kupi ?

Prošle godine smo u Moskvi kupili neku kremu za ujede od komaraca. Neku njihovu iz apoteke. Sad prijateljica ima opasnu alergiju na ubod komarca, cela ruka joj natekla, ništa joj ne pomaže, namazala tom kremom i sve prošlo za sat vremena.
I tako istražujemo sastav kreme. U sastavu osim redovnih hemijskih gluposti ima i 2 posto extrata pijavke. Jedva smo skontali da je to pijavica. Oni i dalje imaju nekih prirodnih stvari u lekovima koji stvarno pomažu.

Ovo bi @dive mogla da zna.

Idi na sajt firme rulek, vidi dal imaju to

nije samo kriminal vec i to sto se ovde mnoge ''gazde'' ponasaju prema radnicima kao da su roblje
radnik ima uglavnom samo obaveze a prava pa skoro nikakva
Da drzava to ne dozvoljava ne bi tako bilo
Svuda se prema radniku ponasaju kao prema lako zamenjivoj potrosnoj robi, sto i jesmo, ali na zapadu imas sistem koji te stiti od toga koliko toliko...ovde ga nemas i tu nastaje problem
Ovde trijada uzme robnu kucu kod tebe u centru i zaposli sve na crno, pa kako drugacije nego da neko iz gradske vlasti to pusta zarad nekog profita

Očerupali su nas kriminalci koje smo mi doveli i još dovodimo (primjer Dodika u RS) na vlast. I nije da u bogatim zemljama nema kriminala već u kojoj mjeri ga ima i kako se kažnjava.
Nema to veze, to je sitno.
Ono što je problem je loša privatizacija, što su uništeni giganti koji su hranili većinu stanovništva, što dalje povlači slabiju kupovnu moć i dalje siromašenje.
Uništene banke, loši trgovinski sporazumi, uništena i privreda i poljoprivreda i stočarstvo... Pristajanje na razne kompromise jer si stalno nešto uslovljen, šargarepa na dugačkom štapu.

Ne brini, stiže nov.
Inače, što se lastiša za maske tiče, biće onaj tanak fin, ali pljosnat najverovatnije. Našla onaj okrugao, samo na jednom mestu. Ali mora da se uzme 300 m. Šta da radim sa 300 m okruglog lastiša? :mmmm:
Pa da se besis hbt sve da te ucim :aha:
Ma moze i taj sto imas ajde ne opterecuj se bre :zag: ti si nasa zmajica i sve to uradis je top

Javi dal imas primerak hirurske iz apoteke il mora radim foto sesn :aha: moraces kurs uzimanja mera da mi odrzis jer ne kapiram sta da merim kad se otvra ko harmonika, sklopljenu ili rasirenu....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back