Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa nikad. Ali, brate, ovo za medenjake skoro uvek dogovaram porukama, posle muž odnese na posao ako je neko iz okoline ili šaljem poštom, malo mi nekako komplikovano da naplaćujem unapred...
Нису медењаци торта, неће се покварити, нека преузме па нека ради шта хоће.
Или нека плати, па не мора ни да преузима.

• Podržavam
Reactions: Red
Pa nikad. Ali, brate, ovo za medenjake skoro uvek dogovaram porukama, posle muž odnese na posao ako je neko iz okoline ili šaljem poštom, malo mi nekako komplikovano da naplaćujem unapred...
Pa uzmes recimo pola unapred, nije komolikovano nista, samo da kliknu sa racuna na racun, otvori dinarski racun negde
Tvoje vreme kosta i moras to da shvatis, ceni sebe bre zeno
Evo pre neki dan drama, soma e posao obavljen i poslate slike klijentu, klijent kaze necu da platim ocu za dz, pa natezanje pa svadjanje na kraju naplati ali posle kilometara pojedenih nervnih vlakana
Ja kazem menjaj fazon, uzmi pola unapred, zajebi ovako
Ma ne bila vam u kozi....

Nema to veze, to je sitno.
Ono što je problem je loša privatizacija, što su uništeni giganti koji su hranili većinu stanovništva, što dalje povlači slabiju kupovnu moć i dalje siromašenje.
Uništene banke, loši trgovinski sporazumi, uništena i privreda i poljoprivreda i stočarstvo... Pristajanje na razne kompromise jer si stalno nešto uslovljen, šargarepa na dugačkom štapu.
Privatizacija je dio tog kriminala, nije sitno. Nije nam neko drugi kriv za lošu privatizaciju.

Ovo je neizdrzivo. Majstori sijeku nesto motornim testerama, probise mi mozak. Vicu, pustaju muziku.
Izasla vani da ih ne slusan, nisam ponijela jaknu. Kao Kostunicu me zatekla kisa.
Jbt, razuminem one bake sto su nam busile lupte kad ima padnu na terasu.

Jos jedna stvar za ne nikako kad budemo kupovali stan, ako u blizini ima ijedna kuca, bjezi.

Ovo je neizdrzivo. Majstori sijeku nesto motornim testerama, probise mi mozak. Vicu, pustaju muziku.
Izasla vani da ih ne slusan, nisam ponijela jaknu. Kao Kostunicu me zatekla kisa.

Jos jedna stvar za ne nikako kad budemo kupovali stan, ako u blizini ima ijedna kuca, bjezi.
Velkom tu maj vrld meni tako ceo mesec vec.... i ne nazire se kraj
Odlepicu

Mala mene tako pita svaki put, ali svaki, onako iskreno: “Mama a zasto ti moras da radis?” :heart2:

Prošli put kada je dete bilo kod babe i dede rešimo nas dvoje da ga pozovemo viberom da se vidimo malo.
Javlja se on, prvo sve radosno priča i samo nakon nekih pola minute vidiš senku kako mu je prešla preko lica i pitanje - zašto vas dvoje niste na poslu :lol:

Realno :rotf:

FB_IMG_1594990179037.jpg

Inace bila sam malo pre kod neuropsihijatra koji leci mamu zbog parkinsa.kaze sestra sedite,sad ce doktor.ja sela,ona kaze,ne na krstic! Ja ko oparena,gledam ispod sebe,kazem nema kestica pa opet sednem.ona meni,sedite levo ili desno od krstica! Ja ustala,reko ova nije bazdarena,sacekacu stojeci.tek onda vidim da su gore kod naslona na stolicama,na svaku drugu stavili x da se drzi distanca

Inace bila sam malo pre kod neuropsihijatra koji leci mamu zbog parkinsa.kaze sestra sedite,sad ce doktor.ja sela,ona kaze,ne na krstic! Ja ko oparena,gledam ispod sebe,kazem nema kestica pa opet sednem.ona meni,sedite levo ili desno od krstica! Ja ustala,reko ova nije bazdarena,sacekacu stojeci.tek onda vidim da su gore kod naslona na stolicama,na svaku drugu stavili x da se drzi distanca
Kod nas u prodavnicama poskidali zavese sa probnih kabina, svaka druga ili treća može da se koristi

Komsija na ploci umesto krova pravi hladnjak sa krovom,bam bam bam bam tak tak tak tak razbija mozak :aha: .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back