Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A hbg ima i polena kolko oces...ima svega
Nadam se da nije viruscic neki :zag:
Ja se najpre nadam da neću da počnem da paničim. A onda se nadam da će mladi gospodin da se obuče. Sad sedi u pidžami i nazuvicama i igra igricu i četuje, na engleskom, i to sasvim ispravno.... Srpski izgleda više ne razume, jer sam mu jedno pet puta rekla da se presvuče, a on kaže sad će... :aha:

Ja se najpre nadam da neću da počnem da paničim. A onda se nadam da će mladi gospodin da se obuče. Sad sedi u pidžami i nazuvicama i igra igricu i četuje, na engleskom, i to sasvim ispravno.... Srpski izgleda više ne razume, jer sam mu jedno pet puta rekla da se presvuče, a on kaže sad će... :aha:
Kazi mu cejdzinguj kloz da te ja ne cejdzingujem

Izvinte a sta je problem sto sedi u pidzami??? Pa toplo je...

Toplo ladno
Samo vam drzim paznju usmerenu ka meni :malav:
Redzi ce da zaboravi govor ako nastavim ovako da zajebavam :lol:
Polako ne gubi nadu, mozda ce simptomi da se rasplamsaju za vikend :zper:
Stej tjund
1594978863500.png

si probala ovo

Ja zaista treba da naučim da slušam svoje telo i svoje snove...

Piše mi ona što poručila medenjake, kao oni su rođendan odložili pa ako mogu da budu kod mene, da ne preuzme u ponedeljak, nema gde da ih drži, a i ne zna dal će stići do grada. Ako me spali, znaće je ceo grad, a i njeno selo. Još profesorka, a muž joj neka budža. Možda sam ja kreten, ali ja ne bih ni pitala na njenom mestu....

Piše mi ona što poručila medenjake, kao oni su rođendan odložili pa ako mogu da budu kod mene, da ne preuzme u ponedeljak, nema gde da ih drži, a i ne zna dal će stići do grada. Ako me spali, znaće je ceo grad, a i njeno selo. Još profesorka, a muž joj neka budža. Možda sam ja kreten, ali ja ne bih ni pitala na njenom mestu....
A jel ti.platila??

odgovoris joj da nije nikakav problem, ali da plati po dogovoru

• Podržavam
Reactions: Red

mene je covek spopadao da mu porucim neke stvari
za sta sam ja morala da ulozim oko 600e, za jako malu zaradu jer su veliki troskovi spedicije i prevoza za tu malu kolicinu
sad kaze da su granice zatvorene i da mu je otkazan godisnji odmor
spremam se da budem neprijatno poslovna

I na bazenima. Kod nas u opštini ograničili broj posetilaca na bazenima na 300. Kako to nije okupljanje?
hahaahahahhaha na protest ne moze veca grupa od 10 sa maskama,ali moze na bazen bez maske
ovo treba da se sacuva samo zdrava pamet jer nam vlast inteligenciju poistovecuje sa svojim glasacima
sto je govorila moja mudra baba - pacifista sam dete u dusi, al bih ga tukla dok se ne upisa :lol:

Prošle godine smo u Moskvi kupili neku kremu za ujede od komaraca. Neku njihovu iz apoteke. Sad prijateljica ima opasnu alergiju na ubod komarca, cela ruka joj natekla, ništa joj ne pomaže, namazala tom kremom i sve prošlo za sat vremena.
I tako istražujemo sastav kreme. U sastavu osim redovnih hemijskih gluposti ima i 2 posto extrata pijavke. Jedva smo skontali da je to pijavica. Oni i dalje imaju nekih prirodnih stvari u lekovima koji stvarno pomažu.
Da li kod nas ima tako nešto da se kupi ?
I'ma Ruska apoteka, moguće da ima kod njih, kako se zove krema.

A jel ti.platila??
Ne, plaća pri preuzimanju.

mene je covek spopadao da mu porucim neke stvari
za sta sam ja morala da ulozim oko 600e, za jako malu zaradu jer su veliki troskovi spedicije i prevoza za tu malu kolicinu
sad kaze da su granice zatvorene i da mu je otkazan godisnji odmor
spremam se da budem neprijatno poslovna
Nadam se da će sve biti u redu.
Ja sam ovoj lepo rekla da mogu da ostanu do petka najkasnije, jer za vikend imam slavu i rođendan. Doduše, ne znam da li ćemo slaviti, ali svejedno, poručila je, pa neka ih čuva.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back