Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Uvek bi pre otisla 3 dana sa detetom negde nego ga slala samo na 7.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prvo idi pa reci hopUvek bi pre otisla 3 dana sa detetom negde nego ga slala samo na 7.
Kako da ne. Vazi.U redu je Čile evo upisijemo sledeće godine fakultet nemamo nikave traume iz detinjstva zbog zimovanja sa “tamo nekim vaspitacicama” na koje je išla i svake naredne godine.
Pa ok,to te i pitam,kako da dodjem do krstenice? Kako si ti?Oj Smokvo, pa nisam ni ja imala krstenicu pradede moje dece koji je rođen 1905g i koji se čak ni ne preziva kao njegova deca jer je to bilo takvo vreme...pa se deca prezivaju po majci, što znači da se svi prezivamo drugačije nego što bi bilo stvarno da nije tad bilo tog skrivanja i koječega još.
Kako da ne. Vazi.
I ne bi joj bilo lepse sa vama nego joj se bas sa 2 god druzilo
Laku noc
Pa idem i isla sam.prvo idi pa reci hop
znaci djecu ne treba slati ni u vrtic ako ima baba da ih cuva. djeci je mjesto sa djecom, odrasli sa odraslima, matori sa matorimaPa idem i isla sam.
Kod nas decu salju samo pokondireni i oni koji nemaju mogucnosti da sami idu sa decom, a misle da time nesto veliko daju deci(obicno jer ni sami nikad nisu isli na zimovanja letovanja), bez razmisljanja da li su ti “odmori” deci u tom uzrastu dobri i potrebni.
Sad stvarno odoh na spavanje
Ni u jednoj od ponudjenih.A ti kad places??u prvoj ili drugoj situaciji?
UpravoToliko ljudi na jednom mestu, a toliko malo empatije i makar pokušaja da se razume nešto što nismo ili ne bismo uradili na određeni način. Kako čovek da ne voli forum...
ja sam popio dva piva i pjan sam ko drvo!!!Dal ste bre normalni
Meni je bivša zaova kontaktirala mesnu zajednicu u jednom mestu u okolini njihovog grada, a oni je uputili na neki arhiv u Beloj crkvi, oni su samo pitalu iz kog razloga joj to treba, i u roku od par dana joj dostavili na kućnu adresu, naravno overenu kopiju, original ostaje kod njih. Dokument je napisan na mađarskom jeziku.Pa ok,to te i pitam,kako da dodjem do krstenice? Kako si ti?