Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za mene je zlostavljanje slati dete od 2 godine na zimovanje, samo.

Pa jel majku mu bila tolika novcana kriza da niste mogli zajedno?
Dete je išlo sa svojim drugarima iz jaslica nismo joj uplatili zimovanje da ide sama. Išlo je još 15oro dece vodile su ih vaspitacice.
kada se vratila samo sam je pitala hoćeš li opet da ideš sa decom ko iz topa je rekla :da.
znaci sve je bilo ok.
zasto zločin?
pa i da je bila novčana kriza a ne sećam se da jeste zašto da ne ide sa decom?

Ја сам плакала кад сам чула дијагнозу мог тате.
Ja sam kad sam prihvatila dijagnozu ujaka.
I sad ga se svaki dan setim i vrlo cesto zaplacem.
Mami je u utorak bio rodjendan, moj sin skace i u jednom momentu kaze:”Bas mi je zao sto deda T.nije vise ziv, on bi sad sigurno bio ovde, uvek dodje na tvoj rodjendan baba.” :heart:
Naravno da smo svi plakali. I sad mi suza ide...
I plakali smo dok je sin citao pismo koje smo baki napisali...

Emotivni smo.
mi smo ostavili dijete sa godinu dana i isli solo na jahorinu, pa i mi smo ljudi.
I mi smo ostavljali babama i dedama.
Al nismo bebe slali autobusima sa nekim tamo vaspitacicama na zimovanja.

Dete je išlo sa svojim drugarima iz jaslica nismo joj uplatili zimovanje da ide sama. Išlo je još 15oro dece vodile su ih vaspitacice.
kada se vratila samo sam je pitala hoćeš li opet da ideš sa decom ko iz topa je rekla :da.
znaci sve je bilo ok.
zasto zločin?
Zato sto deca do trece godine nemaju potrebe za socijalizacijom, i ako si obratila paznju uglavnom se igraju sami.
Bebe su do 2 godine.

znaci sve je bilo ok.
zasto zločin?
I mene si moji sa 3 godine slali sa decom 21 dan u Jelsu, pa kad su čuli da jedem i tražim još oni uplatili još 21 dan i tako svake g8dine i letovanje i zimovanje do 14 godina. Hvala im do neba. Njima je bilo važno da meni bude dobro, a nisu mogli tada da idu i oni.

znaci sve je bilo ok.
zasto zločin?
I moj potomak isto. I još je završio u Tiršvoj i kaže...hoću opet da idem sa decom. Imao je negde 4-5 god.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back