гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
izvuci mi iz shume meter drva ti si moja ljubav prva
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa tako je to kad ste iskljucivi u
prvi put idu sa jaslicama na zimovanje, mala ima 2 godine i tamo će da napuni tri. Ispred autobusa suza suzu stiže, mraz neki te godine 2006 u januaru bilo nešto -25c, placu deca placu majke, nas troje stojimo, ja cekam da se spakuju i krenu prehladno je, kaže meni otac deteta pusti suzu na silu reci će kakva si majka jedina ti ne places rekoh pusti ti ako možeš za mene, smejali se svo vreme.moja ćera jednom išla u školu bila prvačić i oklizne se bio mraz i sneg i led žena i ja je gledali s prozoram žena počela se smeje pa sam joj zadao jednu šlempu zavrat
i sve bilo u redu.
Daješ sve tacne odgovore vecerasНеки људи су једноставно лабилни.
Postedeću te.Joj što volim što ne moram da čitam sve
Mislim, iznervirala sam se zbog tvoje replike a mogu samo da zamislim sta piše u postu koji je isprovocirao ovakvu repliku![]()
Od srece.Ajd reci zbog čega? Ajd da saznam jednom od čega se te majcinske suze tako za svašta puštaju?
Ima i toga.Неки људи су једноставно лабилни.
I za Rumune.Aha...msm da je deda dovoljan za Mađare.
Mojoj drugarici baba bila 'đica i md položila mađarski i eto je sad u Njemačkoj fizioterapeut.
Pa sta mene briga da li si ti plakala ili nisi kad ti je dete islo na zimovanje?
Neki placu kad odprate decu, neki placu jer polome nokat.
Nisi nista ni bolja ni gora majka
A ti kad places??u prvoj ili drugoj situaciji?Msm, ne tripuj se.
Čile o čemu ti to? U čemu si uspeo?Od srece.
Kao na prvom bambi festu.
Gledas ih kako odlaze sami i prave taj prvi malecki korak ka samostalnosti.
Places i zbog sebe, od srece, sto si uspeo, sto si na tom pravom putu.
Ima i toga.
Pa možda može njihovo državljanstvo, zovi ambasadu pa pitaj.Moja mama rodjena u ljubljani,sta moze osim bledskih krempita ...?
o djeci mogu vako neobavezno, sa vama zarez mojim prijateljima ali u drustvu nije prikladnoČile o čemu ti to? U čemu si uspeo?
jbte teme sa decom najbolje da preskacem...
mi smo ostavili dijete sa godinu dana i isli solo na jahorinu, pa i mi smo ljudi.Za mene je zlostavljanje slati dete od 2 godine na zimovanje, samo.
Pa jel majku mu bila tolika novcana kriza da niste mogli zajedno?
O decijoj samostalnosti.Čile o čemu ti to? U čemu si uspeo?
jbte teme sa decom najbolje da preskacem...
mir mir mir niko nije kriv
znate li vi posto je kazna za parkiranje kod nas ja, bi trebao da budem najvise neurozan!!
stojadinКолико?
i ja isto, imao je rak pluca 2000-te godine. ali on ne odlazi bez malja u glavu pa je prezivio, izvadili mu pola pluca evo ga bolji je od meneЈа сам плакала кад сам чула дијагнозу мог тате.