tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
suzu bi da pustimod suza mi rastu
pod pazuhom malje
jer ja dete šaljem
sad na školovalje
al forum mi ne da
kazu cuti tamo
ima i veca beda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
suzu bi da pustimod suza mi rastu
pod pazuhom malje
jer ja dete šaljem
sad na školovalje
malo poradi metriku i ritam inače si talent :****suzu bi da pustim
al forum mi ne da
kazu cuti tamo
ima i veca beda
suzu bi da pustim
al forum mi ne da
kazu cuti tamo
ima i veca beda
ne mogu dok pijem hbnu kirkolinumalo poradi metriku i ritam inače si talent :****
ma pusti forum elektriko, da ne kazem eliШта год кажем
Неко кричи
Који вам је ђаво
И на шта то личи
Nisam procitala ali stvarno ne razumem čemu suze?Хир ви гоу аген.
Одјављујем се, већ сам одговорила на питање о рату.
Sad zato sto ja ne bih plakala da ova moja krene u Milano na faks ja nisam za decu. Pazi sad teoriju. Samo ovi sto placu oni su za decu...I ja cu plakati kao kisa kad moji budu odlazili...
Meni su deca broj jedan u zivotu.
Al dobro, nismo ni svi za decu
Pa tako je to kad ste iskljucivi u stavovima.Sad zato sto ja ne bih plakala da ova moja krene u Milano na faks ja nisam za decu. Pazi sad teoriju. Samo ovi sto placu oni su za decu...
Kakav dokaz o srodstvu? Moj stariji dobro govori nemackiDa znači. Samo treba da imaš dokaz o srodstvu i moraju znati jezik bar ono osnovno da se sporazumeju, da zakletvu o poštovanju zakona države čije državljanstvo traže. To je rečeno ćerki u Rumunskoj ambasadi u PG. Pa evo skupljamo papire, a ona neka uči jezik.
Ja sam se rasplakala i kad su prvi put otisli sami peske u skolu.![]()
Onda moze babe da cuva u NemackojKakav dokaz o srodstvu? Moj stariji dobro govori nemacki
Bas me briga za tebe.Ја нисам. Стварно сам немајка.
Upravo. Al nema ovde nista između, valjda ti je to jasno nakon ovoliko godinaPa sta jbt ako je zaplakala.
Nisu avi ljudi isti.
Neki su osetljiviji, nezniji. Sto ne znaci da su slabici i budale