pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.723
ae pogodite koja je ovo pesma
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postovana Nina dobro vece.Videla sam danas karikaturu,..Petricic uvek pogodi u centar![]()
nešjebatPostovana Nina dobro vece.![]()
AlCUmozdaBUDEMmoderatorDOBIJEMpravougaonikPOREDimenanešjebat
Hvala zlozi, sve ja to uzimam u obzir i ne očekujem da mi se poverava. Lepo rekoh da ne umem da objasnim, ali imam sumnju da nešto nije kako treba. Moguće je i da tripujem jer previše razmišljam o tome i raznim scenarijima. Jeb.em ti roditeljstvo,mnogo je lakše biti opušteni tinejdžer![]()
Meni ne izlaze iz glave one scene drogiranih prostitutkiObožavam taj serijal, isto sam svaki film gledala više puta![]()

Zemske su nervozne u dve situacije,Spava mi se jakooo a nervoza mi ne da mira da zaspim![]()
Divna tema za majke tinejdzera..Inace ne znam kako je kod vas @Kvinsi Ali kod nas se izlazi svako vece bar do 23h vikendom i duze, sizitis oko faksa se prezivljava, ako bilo sta kazem malo glasnije odmah sam agresivna, tako da kada smo obe kod kuce ume da bude napeto...srecom nije tako cesto jer se ide u skolu hvala BoguGledala sam ga i ja![]()
Da su mi ta dva problema u zivotu ja bih slavilaZemske su nervozne u dve situacije,
kad nemaju sex
ili kada ostavljaju cigare.
A ti nisi pusac.
ma naravno, hamo pipa i ostala ekipa. ne mos njega bas tako zajebati skroz, al ono, mozes obaviti sta treba uz manje drame.primjenio sam neki srednji model, malo odvlacenja paznje, malo objasnio. cini mi se da vise pali kad cucnem, pogledam ga u oci i objasnim mu. dobro je proslo danassamo preusmjeri pricu odma i idi logopedu bez puno objasnjavanja
u toj dobi i fazi distrakcija je zakon

ma naravno, hamo pipa i ostala ekipa. ne mos njega bas tako zajebati skroz, al ono, mozes obaviti sta treba uz manje drame.primjenio sam neki srednji model, malo odvlacenja paznje, malo objasnio. cini mi se da vise pali kad cucnem, pogledam ga u oci i objasnim mu. dobro je proslo danas
Sta kaze, jel ima objasnjenje sto nece da prica mali nevaljalacma naravno, hamo pipa i ostala ekipa. ne mos njega bas tako zajebati skroz, al ono, mozes obaviti sta treba uz manje drame.primjenio sam neki srednji model, malo odvlacenja paznje, malo objasnio. cini mi se da vise pali kad cucnem, pogledam ga u oci i objasnim mu. dobro je proslo danas

nista novo, ne uliva mi povjerenje bas iako je radna koleginica od moje drugarice, i ona je upoznate, njih dvije komuniciraju. valjda kako joj dolaze bas "slucajevi" pa joj on dodje super. kaze ona da je najbitnije sto saradjuje i hoce da ponavlja. kaze da skracuje rijeci, sto i ja znam. otici cu jos kod jednog lika iz beograda sto radi kod nas (ne radi inace privatno) pa nek ga i on pogleda.Шта ти каже логопед? Има ли шта ново?