Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
Jeste, azijati ameri.mislim da znam koji je to film...kad on ulazi na njen komp, pa istrazuje. crnci su u pitanju ili azijati...na kraju se ispostavilo da je kidnapovana, pa su je nasli.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste, azijati ameri.mislim da znam koji je to film...kad on ulazi na njen komp, pa istrazuje. crnci su u pitanju ili azijati...na kraju se ispostavilo da je kidnapovana, pa su je nasli.
Ja kad nemam rezance stavim ili od jaja dronjke, ili te makarone ali ih izlupam prvo u kesi da ih usitnim, da glume flekiceSupa jeee gotova.Pogledajte prilog 772518

Daleko biloUpravo sam ubila 1l supetine u krevetu, ni kap nije prosuta
Hbg dugogodisnje iskustvo

Pa ako vanzemaljci inaju primitivnu tehnologiju i uhvate tv singal i vide vucica ili zadrugu pa sine nece ni tramp moci da nam pomogneskenjaće nas zbog selin dion garant
Gledala sam ga i jaNe znam ja ništa koliko vidim
Gledala sam nedavno film o ocu čija ćerka nestane i kad krene potraga i istraga, on shvati da ništa ne zna o svom detetu. Ni sa kim se druži, ni gde izlazi, ni da je prestala da ide na časove klavira, da joj najbolja drugarica više nije drugarica, nije znao broj telefona nijedne drugarice ili druga, a prvo što je izjavio policiji je da je on uključen u život svoje ćerke i da je dobro poznaje.
Stalno se setim tog filma kad moj sin izadje.

Necemo sad da menjamo recepte. Ja bih trebao da budem muskoJa kad nemam rezance stavim ili od jaja dronjke, ili te makarone ali ih izlupam prvo u kesi da ih usitnim, da glume flelice![]()
a lukašemkoni tramp
jel imaš onaj sa kuglomНешто ми миш шеврда и заноси удесно.
)))Lukas bratina. Veliki prijatelj srpskog naroda.a lukašemko

Sto bi rekla zaklana celjad, panonski g0vnara red je reeeeedddddd![]()

Obožavam taj serijal, isto sam svaki film gledala više putaKakav je to film dajte naziv????
Ja volim onaj sa liamom kad mu kidnapuju dete, taken, ima 3 dela sve sam ih gledala vise puta![]()