pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.729
kaže nisam medicinsku al jesam ovu običnuNe? I sta kaze? Sestru jeste to garant![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kaže nisam medicinsku al jesam ovu običnuNe? I sta kaze? Sestru jeste to garant![]()

Ajde bre ja izedoh ovu moju dok ti skuvas tuResio sam da ipak bude supa sa mesom.
Stay tuned![]()

Ma kakvi, nisam ja mama kvočka u tom smislu, niti smaračica. Trudila sam se da imamo otvoren odnos, ali to ne postoji sa njim. Ne zivkam, ne proveravam, ne smaram, dozvoljeni izlasci dokle hoće i kuda hoće uz poštovanje određenih pravila. Svejedno, on gleda da sakrije nešto, da slaže nešto, da smulja. A zna da je to jedino što ne tolerišemo. Nikako da steknemo poverenje u njega, ja stalno nešto sumnjam, a ne znam ni sama šta. Nema leba od špijuniranja, na ig me blokirao na storiju, a fotke ne objavljuje, naravno da ima drugi profil kome nemam pristupisti utisak i ja imam, samo mi deluje kao da kvinsi ne moze da se pomiri sa tim da on vise nije njena beba.

Ma kakvi, nisam ja mama kvočka u tom smislu, niti smaračica. Trudila sam se da imamo otvoren odnos, ali to ne postoji sa njim. Ne zivkam, ne proveravam, ne smaram, dozvoljeni izlasci dokle hoće i kuda hoće uz poštovanje određenih pravila. Svejedno, on gleda da sakrije nešto, da slaže nešto, da smulja. A zna da je to jedino što ne tolerišemo. Nikako da steknemo poverenje u njega, ja stalno nešto sumnjam, a ne znam ni sama šta. Nema leba od špijuniranja, na ig me blokirao na storiju, a fotke ne objavljuje, naravno da ima drugi profil kome nemam pristup, telefon otključava na otisak prsta, sve sam probala
Večeras sam podstaknuta ovom temom i vašim postovima istrčala 7km na kiši da nisam osetila, toliko sam se udubila u razmišljanje![]()

Jao meni je zao da ih ubijam.
Izbacim ih kroz prozor. Valjda ce se snaci u belom svetu nisu vise deca.
Pa malo špijuniranja sa kim se druži i gde je nije na odmet![]()
Sto si tako okrutna?Мени није. Заболе ме за пауке.
Evo gotovo...Ajde bre ja izedoh ovu moju dok ti skuvas tu![]()
Ma kakvi, nisam ja mama kvočka u tom smislu, niti smaračica. Trudila sam se da imamo otvoren odnos, ali to ne postoji sa njim. Ne zivkam, ne proveravam, ne smaram, dozvoljeni izlasci dokle hoće i kuda hoće uz poštovanje određenih pravila. Svejedno, on gleda da sakrije nešto, da slaže nešto, da smulja. A zna da je to jedino što ne tolerišemo. Nikako da steknemo poverenje u njega, ja stalno nešto sumnjam, a ne znam ni sama šta. Nema leba od špijuniranja, na ig me blokirao na storiju, a fotke ne objavljuje, naravno da ima drugi profil kome nemam pristup, telefon otključava na otisak prsta, sve sam probala
Večeras sam podstaknuta ovom temom i vašim postovima istrčala 7km na kiši da nisam osetila, toliko sam se udubila u razmišljanje![]()
uzmi u obzir da sam ja zensko i da su mi roditelji bili razvedeni i da sam zivela samo sa mamom. ali opet kad smo upisivali fax bila sam zavidna na ove sto nisu iz bg i sto su se odvojili od roditelja. jednostavno sma osetila da mi mama bas i ne treba puno. s aspekta roditelja to je vrv jako strasno kad shvatis da se dete odvaja od tebe.Ne znam ja ništa koliko vidimМожда је боље да не знаш баш све.

pa i mi smo za hitlera bili pauci pa ti vidiМени није. Заболе ме за пауке.
Ne znam ja ništa koliko vidim
Gledala sam nedavno film o ocu čija ćerka nestane i kad krene potraga i istraga, on shvati da ništa ne zna o svom detetu. Ni sa kim se druži, ni gde izlazi, ni da je prestala da ide na časove klavira, da joj najbolja drugarica više nije drugarica, nije znao broj telefona nijedne drugarice ili druga, a prvo što je izjavio policiji je da je on uključen u život svoje ćerke i da je dobro poznaje.
Stalno se setim tog filma kad moj sin izadje.
Hvala zlozi, sve ja to uzimam u obzir i ne očekujem da mi se poverava. Lepo rekoh da ne umem da objasnim, ali imam sumnju da nešto nije kako treba. Moguće je i da tripujem jer previše razmišljam o tome i raznim scenarijima. Jeb.em ti roditeljstvo,mnogo je lakše biti opušteni tinejdžermsm, ja ne znam dal sto ja nemam decu, ali ja to drugacije gledam....meni je skroz normalno da u odredjenim godinama pocnemo da precutkujemo roditeljima delove svog zivota, kasnije se to izbalansira pa neki postanu prijatelji sa roditeljima, a neki ne. msm, musko je, ja sam u srednjoj skoli sa mamom ogovarala drugarice, uz kaficu, a ona svoje drugarice i kolege sa posla.uzmi u obzir da sam ja zensko i da su mi roditelji bili razvedeni i da sam zivela samo sa mamom. ali opet kad smo upisivali fax bila sam zavidna na ove sto nisu iz bg i sto su se odvojili od roditelja. jednostavno sma osetila da mi mama bas i ne treba puno. s aspekta roditelja to je vrv jako strasno kad shvatis da se dete odvaja od tebe.
pazi kad je provalila da pusim kad je slucajno htela da skloni neku moju jaknu, a ja u kapuljacu stavila paklu cigareta i ona napipala i nasla ih. to je bilo u prvoj godini drednje skole.
deca imaju svoj zivot, nece ti se sin poveravati...mozda nekad hoce, mozda nekad nece.

skenjaće nas zbog selin dion garantTako ce i vanzemaljci jednog dana reci ma boli me k za ljude, sprzi ih pritisni dugme