Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod nas se dolazi, pijucka, slusa se muzika, nekada i nama bude lepo sa njima pa se pridruzimo, ali kapiram da se ne ponasaju isto kad su tu i kad su negde sami...mozda i gresim.
kod vas su djeca namazanija, ali opet moze se steci slika sa kakvim drugarima se druze. bitno je ostati u dobrim odnosima sa djecom. kao neko ko je prosao sito i reseto to mi je nekako zvijezda vodilja, ono sto je meni bilo bitno

Joj ne znam sta da vam kazem...svako svoju muku muci....

Ja sam ko tinejdzer bila 24h sa mamom u svadji, ona klimaks ja tinejdz, ajmee

Ali nije bilo toga da ne zna s kim se druzim, trave, i sl zajebancije

Svo drustvo je dolazilo kod mene i ja isla kod njih, tako da su roditelji to znali ko si sta si....
Ne znam kako je to da se ne zna s kim se druzi....to jednostavno nije bilo izvodljivo pre

Mozda sad ova era smartfonova pa to sve preko fona zavrsavaju...mi smo vala morali analogno, ako oces da caskas il ces se videti ili ces se cuti fiksnim, to je sve transparento
Ovo sad sa mobilnim sve kriju

Iskreno ne znam, najezim se samo kad procitam da sin ima na otisak zakljucan fon, mozes mislit on cuva svoju privatnost ko da je ulaz u pentagon, koju privatnost derle jedno, kao nezavisni su a mama kupila telefon....jao ne znam...pa prst bih mu polomila :lol:
Strasno sta ove milenijumske generacije rade, ja se samo krstim i cokcem ko zadusna baba

Kvinsi, a ko su mu ti drugari iz bgd-a?
zar on ne de u skolu kod vas? Znas li roditelje dece?

kapiram da ti je bas nezgodno ali u strahu su velike oci, a ti osecas da gubis kontrolu koju si imala do sada i vrv ti to umnozi strahove

kad kazem kontrolu ne mislim bukvalno nego u smislu da si imala uvid u njegov zivot

drz se, procice <3

Izvini ali zasto si to dozvolila
Kako mozes da nemas broj cimera za ne daj boze, da nemas adresu, da nemas broj gazde stana za ne daj boze
Ne razumem
Pa nemam pojma. Kada se odselio prvi put, znali smo i gde stanuje, imali broj telefona gazde. Posle 3 - 4 meseca imali su nekih problema u stanu, i odlučili da traže drugi stan. Pronašli, preselili se, i sada su već treću godinu tamo. Dopada im se stan, gazde su im ok, mi nismo pitali za broj telefona, on to nije pominjao, i eto tako, prošlo.
Da nešto krene kako ne treba, pronašli bi njegove cimere preko Tvitera, FB, Instagrama...Znamo decu, (mislim "decu"), bili su nam u kući, znaju oni nas. Ali tako se namestilo da nemamo nikakav kontakt.

Kvinsi, a ko su mu ti drugari iz bgd-a?
zar on ne de u skolu kod vas? Znas li roditelje dece?

kapiram da ti je bas nezgodno ali u strahu su velike oci, a ti osecas da gubis kontrolu koju si imala do sada i vrv ti to umnozi strahove

kad kazem kontrolu ne mislim bukvalno nego u smislu da si imala uvid u njegov zivot

drz se, procice <3
Ne, on ide u privatnu it skolu u bg, ima sportsku stipendiju. Nijednog rodtelja ne poznajem. Ja verujm da prolazim bas ovo sto si napisala, gubitak kontrole i da bih mogla malo vise da.mu verujem jer zapravo do sada nikakvo sranje nije napravio :lol:

A sta znam
Ja sam otisla da studiram u bgd
Mama je znala uvek gde zivim, cimere mi nije znala niti je imala brojeve telefona
Kao ni gazde, nije imala pojma ko su
Sve sam sama zavrsavala

Ali je imala br mojih starih drugarica koje znam iz detinsstva i sa kojima sam i pored novog drustva sa faxa bila u stalnom kontaktu u bgd-u

Dvojica su bila na spavanju nekoliko puta, kao opušteno smo pričali, oni fini prefini. Mislim ko da je to teško, znaji šta matorci vole da čuju :lol:
Ma dobro glumi se finoca ali opet malo osmekas skeniras
Nek dodju jos neki da spavaju

Kod mene je bila redaljka ..stalno su spavale drugarice....tako da je keva sve njih znala

Ali ja nisam reper, nisam bila problematicno dete, svadjalica sa mamom sa jezikom do poda, ali nikakve tajne akcije droge alkohol i sl.... citala knjige, bezala sa casova kuci, isla na dj zurke, to je to...sve je keva bila u.toku...kod.mene je vazilo mozes sta oces samo keva moram da zna...oces da probas pljuge probaj al da znam, oces da bezis sa casa ok bezi al dodji kuci ne smucaj se, oces da naredjas pet 1 naredjaj al da znam.... tako da nije sa mnom bilo tih peripetija

nek vam je sv krava u pomoci sa tim milenijasima...u potpisu hejter doticnih generacija :lol:

Ne, on ide u privatnu it skolu u bg, ima sportsku stipendiju. Nijednog rodtelja ne poznajem. Ja verujm da prolazim bas ovo sto si napisala, gubitak kontrole i da bih mogla malo vise da.mu verujem jer zapravo do sada nikakvo sranje nije napravio :lol:
Pazi, nemas druge nego da nadjes nacin da mu verujes, nastavis da osluskujes i budes tu
I nadas se najboljem
To svima nama ostaje na kraju

A sta znam
Ja sam otisla da studiram u bgd
Mama je znala uvek gde zivim, cimere mi nije znala niti je imala brojeve telefona
Kao ni gazde, nije imala pojma ko su
Sve sam sama zavrsavala

Ali je imala br mojih starih drugarica koje znam iz detinsstva i sa kojima sam i pored novog drustva sa faxa bila u stalnom kontaktu u bgd-u
Ja vala kad sam.izdavala studentima morao je roditelj da dodje na upoznavanje, broj fona adresa sve....jer meni tvoja mama placa ne ti, znaci nema da ne znam ko placa, da je to neko fantomsko bice iz nekog tamo grada....
Drugo kad napravis sranje platice tvoji roditelji, neces ti jer ti nisi samostalna oni te izdrzavaju, moram da znam koga da nacepim :lol:

Kad su me doveli do ludila prestala sam studente da primam, pa to ludo kolko i tinejdzeri, onda samo zrele porodicne ljude
A i oni su ludi na svoj nacin :lol:
Ergo svi su ludi i ne bavim se vise tim poslom, to je horor .... nemam.ambicije da vidim stanara ni na slici :lol:

Pa nemam pojma. Kada se odselio prvi put, znali smo i gde stanuje, imali broj telefona gazde. Posle 3 - 4 meseca imali su nekih problema u stanu, i odlučili da traže drugi stan. Pronašli, preselili se, i sada su već treću godinu tamo. Dopada im se stan, gazde su im ok, mi nismo pitali za broj telefona, on to nije pominjao, i eto tako, prošlo.
Da nešto krene kako ne treba, pronašli bi njegove cimere preko Tvitera, FB, Instagrama...Znamo decu, (mislim "decu"), bili su nam u kući, znaju oni nas. Ali tako se namestilo da nemamo nikakav kontakt.
Ako je vama ok onda ok
Meni to nije ok

Ja vala kad sam.izdavala studentima morao je roditelj da dodje na upoznavanje, broj fona adresa sve....jer meni tvoja mama placa ne ti, znaci nema da ne znam ko placa, da je to neko fantomsko bice iz nekog tamo grada....
Drugo kad napravis sranje platice tvoji roditelji, neces ti jer ti nisi samostalna oni te izdrzavaju, moram da znam koga da nacepim :lol:

Kad su me doveli do ludila prestala sam studente da primam, pa to ludo kolko i tinejdzeri, onda samo zrele porodicne ljude
A i oni su ludi na svoj nacin :lol:
Ergo svi su ludi i ne bavim se vise tim poslom, to je horor .... nemam.ambicije da vidim stanara ni na slici :lol:
ma kakvi, das depozit i to je to
To je tako sa brucosima, posle toga kakva mama kakvi roditelji
msm mnogo ce da ti znaci da je upoznas ako je neka lujka ( a veruj mi da neces da provalis da je lujka tako sto ces da je upoznas jednom ili t da br telefona) ili prosto nema para da plati npr
uvek sam imala ok gazde i dobar odnos sa njima, bar dok sam studirala
Das deozit, placas redovno kiriju i racune, svakog prvog dodje i vidi da je sve ok i placeno i koj ce ti mama moja
Nismo bebe, to su ljudi od 20-21-22 neki i 23 god :malav:
Drugo dobar deo radi, ja sam prva od trece godina faxa radila

ma kakvi, das depozit i to je to
To je tako sa brucosima, posle toga kakva mama kakvi roditelji
msm mnogo ce da ti znaci da je upoznas ako je neka lujka ( a veruj mi da neces da provalis da je lujka tako sto ces da je upoznas jednom ili t da br telefona) ili prosto nema para da plati npr
uvek sam imala ok gazde i dobar odnos sa njima, bar dok sam studirala
Das deozit, placas redovno kiriju i racune, svakog prvog dodje i vidi da je sve ok i placeno i koj ce ti mama moja
Nismo bebe, to su ljudi od 20-21-22 neki i 23 god :malav:
Drugo dobar deo radi, ja sam prva od trece godina faxa radila
Da vidis kad je student 3 god faksa uzeo kiriju i potrosio sa devojkom, a meni nije hteo da se javi, kako je lepo dosao mamin fon u tefteru.
Sutradan je dosla, hebala mu sveca svakog, spakovala i nazad u svoj grad
Bravo mama!
Meni se naravno izvinjavala zenu blam pojeo zivi, platila sve sto je trebalo i odose

More dala bi vam ja znas :azdaja: dokle god mama salje tegle ajvara i pare za kiriju ima da mi dodje na upoznavanje i da imam sve podatke! si cula! :tiganj:
:lol:

Sreca pa se resih te bede u zivotu :pop:

Znajuci sebe ja bih morala sve da znam posto sam rodjena kontrolorka ali sta fali kad su ljudi opusteni kad mogu tako , meni to zvuci bas super. Bravo za njih!
Ja nisam kontrolor, ja samo necu da me neko u rodjenoj kuci za rodjene pare zajebava, prvo to
Ok veliki covek samostalan nije duzan da deli sa mamom intimu naravno, ali za ne daj boze imao on 30 ili 13 ja bih imala fon gazde stana i cimera
Brate imam fon komsije odozgo za ne daj boze pukne cev, (a desilo se) a coveka dva puta srela na stepenicama, pa da nemam broj sinovog cimera, pa nikad bre!

A vi kako ocete....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back