Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Puska.gif

ae pogodite koja je ovo pesma

Hvala zlozi, sve ja to uzimam u obzir i ne očekujem da mi se poverava. Lepo rekoh da ne umem da objasnim, ali imam sumnju da nešto nije kako treba. Moguće je i da tripujem jer previše razmišljam o tome i raznim scenarijima. Jeb.em ti roditeljstvo,mnogo je lakše biti opušteni tinejdžer :lol:

ja uopste ne znam gde bi bila ta granica, uzimajuci u obzir sebe i sta sam sve radila i to jos od osnovne skole. jedina stvar koje bih se ja plasila jeste narkomanija...ok kasnije bih se plasila da se negde pijani ne slupaju, ali to moze da se desi i kad neko ima i 20 i nesto godina. msm, mozes ti da budes i super vozac i sa 50 pa da naleti neko pijan. ali narkomanije bih se plasila, jer mogu da pricaju o lecenju koliko hoce za to nema leka. uvek se vrate ili uzimaju neke zamene. sve ostalo moze da se resi. opet ne mozes dete nigde da ne pustis da ide i da se druzi.
u mojoj srednjoj skoli je bilo narkomana, i ne samo to nego se devojka iz starijih razreda udala za lika koji je hiv pozitivan. ja sam bila zgrozena...realno ja ne bih smela. sirokih sam ja shvatanja, ali kad je moje zdravlje u pitanju tu nema zezanja.

Kvinsi ako ti djavo ne da mira imas programe za spijuniranje kompova i mob....
Mislim to ako bas dodje dotle da mislis da je neko zlo desavanje, za ne daj boze
Glupo je to raditi iz nekih manjih razloga....
Generalno majke imaju razvijen insekt da osete nesto iako im se ne govori.... a nekad je samo trip
Ja se nadam da je kod tebe samo trip, da je malac malo posandrco od hormona pa ce i to proci....

Gledala sam ga i ja :sad2:
Divna tema za majke tinejdzera..Inace ne znam kako je kod vas @Kvinsi Ali kod nas se izlazi svako vece bar do 23h vikendom i duze, sizitis oko faksa se prezivljava, ako bilo sta kazem malo glasnije odmah sam agresivna, tako da kada smo obe kod kuce ume da bude napeto...srecom nije tako cesto jer se ide u skolu hvala Bogu

samo preusmjeri pricu odma i idi logopedu bez puno objasnjavanja
u toj dobi i fazi distrakcija je zakon
ma naravno, hamo pipa i ostala ekipa. ne mos njega bas tako zajebati skroz, al ono, mozes obaviti sta treba uz manje drame.primjenio sam neki srednji model, malo odvlacenja paznje, malo objasnio. cini mi se da vise pali kad cucnem, pogledam ga u oci i objasnim mu. dobro je proslo danas

Шта ти каже логопед? Има ли шта ново?
nista novo, ne uliva mi povjerenje bas iako je radna koleginica od moje drugarice, i ona je upoznate, njih dvije komuniciraju. valjda kako joj dolaze bas "slucajevi" pa joj on dodje super. kaze ona da je najbitnije sto saradjuje i hoce da ponavlja. kaze da skracuje rijeci, sto i ja znam. otici cu jos kod jednog lika iz beograda sto radi kod nas (ne radi inace privatno) pa nek ga i on pogleda.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back