Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja želim belog labradora. Velikog, najvećeg, mišićavog i glavatog. Muž neće ni da čuje a ne znam zašto i bas mi je krivo.
Mozda sada zaista i nije momenat, možda cu uspeti da ga ubedim za par godina ali baš takvog želim, negovanog, sjajnog i krupnog psa...istina jeste da ne znam nista o linjanju ali je sigurno da bih ga volela puno.

Ni za zeca nije hteo da čuje...zapravo niko nije hteo, opšti stav je bio da se oseća...
Ako si u stanu nemoj
Ako je kuca ok
I pazi jako su ih sjebali odgajivaci, podlozni su raznim poremecajima alergijama i dr....posebno zuti/beli.... vodi racuna od koga uzimas...ako ikad uzmes

Ako si u stanu nemoj
Ako je kuca ok
I pazi jako su ih sjebali odgajivaci, podlozni su raznim poremecajima alergijama i dr....posebno zuti/beli.... vodi racuna od koga uzimas...ako ikad uzmes
Zašto ne u stanu.
Labovi nisu lajavi, linjaju se manne od mopsova, francuza, rotova...itditd
Nisu podložni poremećajima, ne pate od alergija tj..nisu im skloni, nisu to seteri i slično..
Imao sam goldena, imam belog laba i znam gomilu raznoraraznih ljudi i labova...juče smo baš upoznali još jednu 13 god. al sam bio sklljolanćn..tek sad je dobila okoštavanje malo..

Zašto ne u stanu.
Labovi nisu lajavi, linjaju se manne od mopsova, francuza, rotova...itditd
Nisu podložni poremećajima, ne pate od alergija tj..nisu im skloni, nisu to seteri i slično..
Imao sam goldena, imam belog laba i znam gomilu raznoraraznih ljudi i labova...juče smo baš upoznali još jednu 13 god. al sam bio sklljolanćn..tek sad je dobila okoštavanje malo..
Pricam iz iskustva kao neko ko se baviom odgajanjem tih cudesa
Itekako su podlozni svacemu jer mnogi odgajivaci na ovim prostorima su olos...
Ne u stanu jer je lab zivahan veliki pas stvoren za akciju koji zasluzuje prostor za trcaranje, a ne 50m2 i parket
Ja sam licno protivnik drzanja aktivnih rasa pasa, lovackih i sl, u stanovima
A vi kako ocete...

Ja želim belog labradora. Velikog, najvećeg, mišićavog i glavatog. Muž neće ni da čuje a ne znam zašto i bas mi je krivo.
Mozda sada zaista i nije momenat, možda cu uspeti da ga ubedim za par godina ali baš takvog želim, negovanog, sjajnog i krupnog psa...istina jeste da ne znam nista o linjanju ali je sigurno da bih ga volela puno.

Ni za zeca nije hteo da čuje...zapravo niko nije hteo, opšti stav je bio da se oseća...
Drugarica ima bijelog labradora. Najblentaviji I najdivniji pas. Prava dobrica. Al bas velike pare si dali na lijecenja, sve sta je mogao da zakaci on je zakacio. Divan je sa klincem, mali ima tri godine a ovaj iako je muzjak savrseno je pazljiv prema klinji dok ga ovaj maltretira.

Da.
Ako je pas.smdljivac to je zato što su mu takvi i vlasnici. Pogotovu lab koji obožava vodu i ima jedini on u golden plovke između prstiju.

Lab je i radni i službeni i vodič slepih i terapeutski pas.
Psi jesu smrdljivci, jer nacin na koji love je kamufliranje mirisaima iz okoline, zato se valjaju svuda, da poprime miris okoline, a okolina nije ni malo mirisna
Lab je saradnik u lovu po "srtuci" itekako je smrdljivko :lol:

Ne u stanu jer je lab zivahan veliki pas stvoren za akciju koji zasluzuje prostor za trcaranje, a ne 50m2 i parket
A vi kako ocete...
ovo je nazalost postalo vazece za sve rase na nasim prostorima
male su jos unakazenije cini mi se

A vi kako ocete...
Za odgajivače se slažem, zato se psi ne kupuju jer su "swatki" kao mali na slici, mada se i tu, ko zna, vidi štošta...

Nijednog laba ne znam da se patio sa alergijom. Imaju podlaku kao mufloni, mogu 3 dana da provedu u ledenom okeanu... oči okej, uši taman...ništa hibridno i ljudski eksperiment sa rasom.

Drugarica ima bijelog labradora. Najblentaviji I najdivniji pas. Prava dobrica. Al bas velike pare si dali na lijecenja, sve sta je mogao da zakaci on je zakacio. Divan je sa klincem, mali ima tri godine a ovaj iako je muzjak savrseno je pazljiv prema klinji dok ga ovaj maltretira.
veliki psi su generalno dobricine
mali su nekada frustrirani da li zbog velicine ili cega pa su drekvaci i lajavci

E ne znam za ostale rase iskreno pa necu da pricam napamet
Generalno svasta se radi sa raznim rasama po odgajivacnicama....
Za labove sam dr nauka jer sam imala odgajivacnicu, mnogo su zeznuli zute/bele
Mora dobro da se pazi de se uzima....

ja pricam juce sa vlasnicom pet shopa, kaze da bukvalno svaki drugi pas ima alergiju, gatritis i sl
bas je postalo gadno
a kontam da to sve ide sa tim kako je koja rasa popularna tako se shebe

stanceraj cveta

Psi jesu smrdljivci, jer nacin na koji love je kamufliranje mirisaima iz okoline, zato se valjaju svuda, da poprime miris okoline, a okolina nije ni malo mirisna
Lab je saradnik u lovu po "srtuci" itekako je smrdljivko :lol:
Lab aportita i donosi. Poznat je, pored romanjolca, kao pas koji je odličan za pronalaženje tartufa...
Nisu govnojedi, lako i brzo uče i vole stimulamse intelekta.
Nauči se...a ako ne može baš blatu da odoli..
Nema toga blata i bare, bilo kog mirisa koji topli, mokri peškir natipljen sirćetom ne eliminiše...

ja pricam juce sa vlasnicom pet shopa, kaze da bukvalno svaki drugi pas ima alergiju, gatritis i sl
bas je postalo gadno
a kontam da to sve ide sa tim kako je koja rasa popularna tako se shebe

stanceraj cveta
Pa bas to....
Tuga...

Ja licno sam za udomljavanje....nisam za kupovinu....zao mi je da se pucaju neke pare na pomodarstvo a toliko gladnih lutalica....
Ja licno nikad ne bih kupila....bivsi je to hteo i pokrenuo taj posao, ja sam to cuvala mazila pazila uz njega, tu mi je zivo je i moje je.... ali ja licno ovako sama ne bih taj biznis radila.... i svacega sam se tu nagledala....
No dobro, nek radi ko kako oce....

E ne znam za ostale rase iskreno pa necu da pricam napamet
Generalno svasta se radi sa raznim rasama po odgajivacnicama....
Za labove sam dr nauka jer sam imala odgajivacnicu, mnogo su zeznuli zute/bele
Mora dobro da se pazi de se uzima....
Znam, bre. Ne, nisi baš dr. video.sam štence i mamu fotke...
ja sam imao tada fox terijera, pre toga NO..a u međuvremenu mi je keva lzbacila dalmatinca iz kuće kojeg sam pokušao da uvalim u kućužž

Pa bas to....
Tuga...

Ja licno sam za udomljavanje....nisam za kupovinu....zao mi je da se pucaju neke pare na pomodarstvo a toliko gladnih lutalica....
Ja licno nikad ne bih kupila....bivsi je to hteo i pokrenuo taj posao, ja sam to cuvala mazila pazila uz njega, tu mi je zivo je i moje je.... ali ja licno ovako sama ne bih taj biznis radila.... i svacega sam se tu nagledala....
No dobro, nek radi ko kako oce....

Drugu umro ridžbek, obožavali smo ga svi i sad je uzeo dodža. Baš lepo kučence.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back