- Poruka
- 50.284
Radnim danima je tada najveća gužva jer se svi sjate posle posla. I radnim danom sajam je do 21h, vikendom do 20h.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ni ponadala, moje iskustvo sa sajmovima na kojima radimo su obično takva,Form je ovo, ajd mi reci da si nešto drugo očekivala![]()

Mimi' s mom sa kućnih ljubimaca, znaš je... Ona uopšte nije imala tako dobro mišljenje o labradorima. Skloni su... iznenadnim reakcijama. Volela bih da mogu tačno da prenesem njenu priču ali se ne sećam tačno. Znam da je poenta bila da su jako nepredvidivi spram reputacije koju imaju, pouzdanih porodičnih pasa.+1 za čaj
čaj sa manastirskkm medom i propolisom.
Boljše.sam (:
Goldeni i labovi obožavaju decu, ljude, igru, učenje. Imaju 8000 više receptora za njuh od bilo koje druge rase. Nažalost, to ljudi umeju da zloupotrebe, al nećemo o tome....najveće su maze na svetu![]()
))
nisu bre, zlatni retriveri su mace maleGreška, greška, sad sam išla da proverim. Zlatni retriveri su nezgodni, ujedljivi.))
Labovi su dobri.![]()

Sto bi znacilo da sam ja plasljiva,nervozna i prgavanisu bre, zlatni retriveri su mace male
pravda za retrivere
a i labradori su u istoj kategoriji pasa
pas je onakav kakav mu je vlasnik

Na sajmovima na kojima si radila jeste tako, radila sam i ja te manjeni ponadala, moje iskustvo sa sajmovima na kojima radimo su obično takva,
nedeljom od 5 sati se prazni, odlaze izlagači, sutra je radni dan pa se ljudi
spremaju za posao, deca škola itd....a i što ja uvek moram da budem u pravu![]()
Tara, da nabavis kuce sto pre.mi smo juce imali goste. Izmorili su jedno drugo posteno. Ovde ga je setao po kuciPogledajte prilog 606656Pogledajte prilog 606656
Da budem.Bas dobra fotka,blogerka da budes
Sedite na jedan od onih brodica kod bele kule,uzmete pice,uzivate u pogledu,suncu i ljuljuskanju na vodiDa budem.
Inače sad nagovaram muža da uzmemo elektricne trotinete i da napravimo krug a on mi kaže: pa ja ne smem da se povredim, ja radim rukama.
Ok, ja radim nogama.
Jbte muškarci...
Zar nisi?!Sto bi znacilo da sam ja plasljiva,nervozna i prgava![]()

E bas je neki gmaz .... udari mu jednu vaspitnuDa budem.
Inače sad nagovaram muža da uzmemo elektricne trotinete i da napravimo krug a on mi kaže: pa ja ne smem da se povredim, ja radim rukama.
Ok, ja radim nogama.
Jbte muškarci...

Očigledno da ja ne znam.nisu bre, zlatni retriveri su mace male
pravda za retrivere
a i labradori su u istoj kategoriji pasa
pas je onakav kakav mu je vlasnik

verujem da jesu oni koji su istrumirani, zato sam napisala da je pas kakav mu je vlasnikOčigledno da ja ne znam.
Išla da proverim o čemu je pričala, ne znam da li su znali da gricnu u veterinarskoj ordinaciji, ili van njen i ne znam koga. Znam samo da je to uvek naglašavala, da nije ni kod jedne rase videla da su toliko incidentni.
Našla sam neki post gde opet pominje da su ujedljivi.