Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
spora voznja je i opasnje od brze, to je cinjenica ali slalomi i uletanja u krivinu su uvek opasni i bahati.

problem kod nas je sto kad neko odradi slalom izmedju par automobila odmah pomisli kako je do jaja reli vozac, u najmanju ruku sumaher....
tacno tako, ma ne samo u saobracaju nego u zivotu problemi i krecu kada ljudi nisu svesni svojih ogranicenja

Ček, a što je promenjen onomad naziv Poslednja tj. izbačena poslednja, pa ostala Šansa... kad je privatizovana..? I onda kad je renovirana,.svi smo govorili e jbga nije to više to..pa smo išli...meni fino zbog kera i kad se dogovorim sa nekim da se vidim nabrzaka..
Msm, Šansa nije odavno ono što je bila. Realno, nisam ni ja, ne idem u školu ispod i ne častim drugare pivom kad položim ispit na faxu u 9 ujutru (: Oni stariji od mene je pamte kao jedino mesto koje je radilo non-stop.
Msm, možda je proširi Peconi tamo gde je bilijar i toeto..
Krajnje sam protiv tajkuna, al ebiga obožavam Maderu npr. najbolja letnja baša..
ne znam, ali po ovome što se sad piše i priča nije privatizovana, bar tako ispada, ko će im sve konce pohvatati, ali ako ima zakupca a ti mu postaviš uslov koji ne može da ispuni jasno je da je namenjena nekom drugom, toliko baš naivni nismo...a što se tiče drugog dela, ne moraš biti i ostati u nekoj prošlosti i točiti žal za mladost i sve to ali razumom kad ideš ne treba svu istoriju u koju spadaju i kafane uništiti, po celom svetu ljudi putuju da vide mesta na kojima su boravili ljudi sa imenom, nekom istorijom, pa vidi na šta Skadar liči, Varšava beše skroz srušena, obnoviše je po starim planovima potpuno, stari deo izgleda isto...uništiš istoriju jednog naroda, uništavaš i sećanja, možeš klincima pričati šta je gde bilo ništa im ne znači ako i ne vide...malo zbrda zdola al to mu je to otprilike što mi dušu jede

Baš sam danas pričala o tome sa kumom, ona kupuje u starinarnicama kad su neki klasici u pitanju a ja čitam u epub formatu. Da dajem parena nova izdanja neću.
Meni na kraj pameti. Inače ne kupujem online ništa neprovereno. Da će preko 2000 da košta knjiga štampana na toletnom papiru, sa fotografijama kojima sadržaj ne nazireš, Delfi...

Još malopre u nabavci dajem pare, ona mi vraća novčanicu od 1000, izgoreo je neko kao cigaretom namerno na jednom kraju. Nevažeća. Definitivno ne treba ništa kupovati, ne izlaziti iz kuće dok se planete na nebu bolje ne rasporede.

Poslednja izmena:
Taman kad pomislim da je nešto naučila, ona me demantuje na sred dnevne sobe :lol:
Meni je fenomenalno kako oni koji imaju okp, kojima sve stoji pod koknac, ne tolerišu nigde mrvice, prašinu, a vole neko dlakavo stvorenje koje pravi haos po kući. :heart:

Imam tako komšinicu, starija žena kojoj se ne dešava da je bilo šta u stanu musavo ili prašnjavo, a milion figurica i suvenira ima sa raznih putovanja. Kad i kako ona to čisti ne znam. Uzme na iznenađenje svih maltezera koji nikad nije do kraja naučio gde treba da piški. Mislim da ćerki ne toleriše što njemu toleriše. :lol:

ne znam, ali po ovome što se sad piše i priča nije privatizovana, bar tako ispada, ko će im sve konce pohvatati, ali ako ima zakupca a ti mu postaviš uslov koji ne može da ispuni jasno je da je namenjena nekom drugom, toliko baš naivni nismo...a što se tiče drugog dela, ne moraš biti i ostati u nekoj prošlosti i točiti žal za mladost i sve to ali razumom kad ideš ne treba svu istoriju u koju spadaju i kafane uništiti, po celom svetu ljudi putuju da vide mesta na kojima su boravili ljudi sa imenom, nekom istorijom, pa vidi na šta Skadar liči, Varšava beše skroz srušena, obnoviše je po starim planovima potpuno, stari deo izgleda isto...uništiš istoriju jednog naroda, uništavaš i sećanja, možeš klincima pričati šta je gde bilo ništa im ne znači ako i ne vide...malo zbrda zdola al to mu je to otprilike što mi dušu jede
Fali Raki i prihod poslednje 3 godine..ma, msm tako se šteluju tenderi, sve znamo. Ko god da uđe -nema prihoda preko zime. Dve duše nema. Šansona je puna samo tokom leta.
Nismo spasili ni mnooogo značajnije kafane. Kad je Pod Lipom sad DM, nema šta da se priča...
E, a možda bude bolja Šansona...ša znam. Inače te razumem i sfe.

nisi procitala :tongue2:
nego se sad izvlacis kad vidis da si se istrcala :mrgreen:
ne mozes da odgovris na segment poruku koja je odgovor na drugu poruku ..

a posto ti treba navodilo za uporabo :)
evo na sta se odnosi moj post.
https://forum.krstarica.com/threads/sta-trenutno-radis-11.892569/post-38696902

:mazi:
И шта си ми сада доказао, да Вила није говорила о слалому...са чиме сам се ја сложила, није свака брза вожња слалом и нњ говоримо о томе.
:maca:

Пијем кафу и форумашим...одмарам, један део обавеза сам завршила.
Мала се спрема, иде прво са једном другарицом на пицу, а после са другом на неки рођендан.
Други део обавеза кад она оде...тата је вози, остајем сама и могу са уживањем да чистим :mmmm:

Meni je fenomenalno kako oni koji imaju okp, kojima sve stoji pod koknac, ne tolerišu nigde mrvice, prašinu, a vole neko dlakavo stvorenje koje pravi haos po kući. :heart:

Imam tako komšinicu, starija žena kojoj se ne dešava da je bilo šta u stanu musavo ili prašnjavo, a milion figurica i suvenira ima sa raznih putovanja. Kad i kako ona to čisti ne znam. Uzme na iznenađenje svih maltezera koji nikad nije do kraja naučio gde treba da piški. Mislim da ćerki ne toleriše što njemu toleriše. :lol:
Moj okp se buni do krajnjih granica, nemaš pojma kako mi je teško :lol:
Mada ovo moje kuče je kao modni dodatak ili igračka na baterije, ne bismo osetili da je tu samo da zna ove osnovne stvari da izregulise :lol:
Ne pravi nered, ne linja se, dosta spava I mazi se. Nadam se da će uskoro sve da skapira i tada će opet sve biti pod konac :malav:

Coffee time

Prilozi

• IMG_20191026_153313.jpg
    IMG_20191026_153313.jpg
    62,6 KB · Pregleda: 29
Ostalo mi je jos kupatilo za sredjivanje
Gomilu dokumentacije iz zatvorene firme samo prebacujem sa jednog na drugo mesto
Moram do ponedeljka da izvucem preostale uplate doprinosa jer gdja iz sluzbe kaze da nemaju te podatke za taj period..moram da izvucem za sve zaposlene
Muka mi je od forme izvoda iz 99.I 00te..nista se ne vidi kako treba..za kasnije godine sam izvukla jer je potpuno pregledno, izvod je na a4 formi, a ne na stikeru..ne mogu vise da ih izbegavam
Da li je neko radio knjigovodstvo tih godina I da li zna mozda brojeve tekucih racuna za uplatu doprinosa tada..da pokusam preko njih da izvucem podatke

Moj okp se buni do krajnjih granica, nemaš pojma kako mi je teško :lol:
Mada ovo moje kuče je kao modni dodatak ili igračka na baterije, ne bismo osetili da je tu samo da zna ove osnovne stvari da izregulise :lol:
Ne pravi nered, ne linja se, dosta spava I mazi se. Nadam se da će uskoro sve da skapira i tada će opet sve biti pod konac :malav:
:lol:
Blago vama kad se linja. A da nauči da kontroliše uriniranje mislim da je potrebna samo čvrsta disciplina. Mada ja nikad nisam imala psa, ne znam kako to ide, nagađam.

Za domaće mačke pričaju da se ne linjaju mnogo, od ove moje džemper možeš da ispleteš. :sad2:
A četkamo mačka redovno, on to još obožava, i deca se raduju, jedva kontrolišem situaciju kad mačak i deca vide vide četku.

Ne znam zašto, tvoj okp mi uopšte ne deluje toliko drastično. Tačnije, nepokolebljivo. Mogu da zamislim scenu u kojoj ti se po kući motaju pas i mačka ako su ti žena ili deca pasionirani ljubitelji životinja. Mada jesi u toj sceni sa usisivačem u rukama. :mrgreen:

Devojka i dalje čuva mačku, znači kad je vidim kako sa poda skoči na kuhinju i hoda po ploči, šporetu, uđe u sudoperu... vrištim iznutra.

Volim životinje, volim i mačke i pse, imao sam psa od 8. do 22. godine, voleo bih ponovo, ali u dvorištu. Unutra ne mogu.

Devojka i dalje čuva mačku, znači kad je vidim kako sa poda skoči na kuhinju i hoda po ploči, šporetu, uđe u sudoperu... vrištim iznutra.

Volim životinje, volim i mačke i pse, imao sam psa od 8. do 22. godine, voleo bih ponovo, ali u dvorištu. Unutra ne mogu.
Moja mačka ne ulazi uopšte u kuhinju. Takav je raspored prostorija da su mogla da se drže vrata kuhinje zatvorena i nemam tih problema.
A da nije tako, opet su to stvari koje su rešive, postoje fore da je naučiš da se negde ne penje.

Ali kapiram o čemu pričaš. Ni meni bez okp-a nije isto kao kad sam bila klinka.
Meni je doduše najveći problem što mene mrzi da održavam zahtevani nivo higijene :lol: i da odvojim vreme koje je neophodno za ljubimca. Da nemam sad ne bih ni u ludom stanju uzimala kućnog ljubimca.
Ali deca stvarno obožavaju životinje. Kad porastu i kad budu mogla da se bave njima na odgovoran način, tad bih razmislila. Sad sam zaglavila sa ovoim mačkom i on sa nama. Mada su mačke bolje nego deca, ali ajde. :mrgreen:

Oho - ho...ja planiram da uzmem brod, pravi veliki, drveni gusarski brod kapetana Kuke! Sa drvenim figuricama pirata bez nogu i sa povezima preko oka...I crnim jedrima sa lobanjama i daskom za šetanje za nestašnog Petra Pana.
Jedva čekam!

Danas mi je stigla pošiljka, preporuka za tvoju decu, Peca voli rok i Prutko (Stickman)...dete mi peva celo veče London calling jer je Peca pas koji sa svojom gitarom stiže u London, prestonicu roka, ima 16 kompozicija na dodir, mnogo lepo...
STa je to?
Igracka pas?

Dobila je kucu Lusi... i ta peva i igra ...
ali kucicu bas zeli, i ona je bas zahvalno dete
Kad joj nesto uzmes igra se godinu dana sa tim...
Porucicu verovatno nesto do 50e
Necu vise...
i svakome neku lepu ediciju knjiga, tu mi nije zao nikad

Ko oce zivotinju u kuci taj nema sta da kmeci na dlake i sl, il prihvatas sve to ili ne cuvas....

Ja dete cetkam vise puta nedeljno, necu tako smanjiti dlake po kuci, nego njoj olaksavam, a i voli da se cetka, sva se razmajauka i mazi dok se cetka, smesna je....linja se, idem sa dlakavom odecom, i hebe mi se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back