moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Vkors....
Mada se kod pasa smanjuje količina dlaka.
Linjane je ionako sezonski intenzivno.
Mada se kod pasa smanjuje količina dlaka.
Linjane je ionako sezonski intenzivno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ako je dlakava odeća najdalje što možeš da domaštaš u kombinaciji dlaka i sitna deca, onda ok. Kmečim jer imam dlake na bluzi.Ko oce zivotinju u kuci taj nema sta da kmeci na dlake i sl, il prihvatas sve to ili ne cuvas....
Ja dete cetkam vise puta nedeljno, necu tako smanjiti dlake po kuci, nego njoj olaksavam, a i voli da se cetka, sva se razmajauka i mazi dok se cetka, smesna je....linja se, idem sa dlakavom odecom, i hebe mi se
Ciju dlaku? Svoju ili zivotinjsku?Meni nije jasno kako dlaka dospije u krvotok? Ne razumijem mehanizam.
Poznanik ima ucaurenu dlaku u jetri, ljekari smatraju da je zivotinjska od djetinjstva I to godinama kontrolise.
A dokazali su?Mislim da je rekao da je pseca.
Zato što su premali da izvade dlaku iz usta ako im upadne, niti je konstatuju na dlanu kad im se zalepi.Kakve veze imaju deca i dlake???
Ja bi dobila nervni slom da mi macka seta po bilo cemu sto nisu pod i krevet/foteljaDevojka i dalje čuva mačku, znači kad je vidim kako sa poda skoči na kuhinju i hoda po ploči, šporetu, uđe u sudoperu... vrištim iznutra.
Volim životinje, volim i mačke i pse, imao sam psa od 8. do 22. godine, voleo bih ponovo, ali u dvorištu. Unutra ne mogu.
A pa naravnoZato što su premali da izvade dlaku iz usta ako im upadne, niti je konstatuju na dlanu kad im se zalepi.
Zato što ako mačka kojim slučajem ima parazite preko jajašaca koja se lepe na dlaci mogu da se progutaju i eto parazita kod dece. Verovatnoća nije velika ali postoji.

Meni nije jasno kako dlaka dospije u krvotok? Ne razumijem mehanizam.
Poznanik ima ucaurenu dlaku u jetri, ljekari smatraju da je zivotinjska od djetinjstva I to godinama kontrolise.
Pa da al kaze njemu nasli dlakuNe dospeva dlaka u krvotok,već prazit koji se može naći na životinjskoj dlaci, najčešće je u pitanju ehinokok.
Takv im je razvojni ciklus, mogu se naći n jetri, plućima, mozgu čak.
Ali to isključivo kod infestiranih životinja.
Kod kućnih ljubimaca savesnih vlasnika je to nemoguće, jer se te životinje redovno razglišćavajz.
Koliko znam nije radio biopsiju nego neka snimanja I nalaze,A dokazali su?
O zahvaljujem.Ne dospeva dlaka u krvotok,već prazit koji se može naći na životinjskoj dlaci, najčešće je u pitanju ehinokok.
Takv im je razvojni ciklus, mogu se naći n jetri, plućima, mozgu čak.
Ali to isključivo kod infestiranih životinja.
Kod kućnih ljubimaca savesnih vlasnika je to nemoguće, jer se te životinje redovno razglišćavajz.
Ako bude trebao neki savet u vezi laba -tuj sam (:Ja želim belog labradora. Velikog, najvećeg, mišićavog i glavatog. Muž neće ni da čuje a ne znam zašto i bas mi je krivo.
Mozda sada zaista i nije momenat, možda cu uspeti da ga ubedim za par godina ali baš takvog želim, negovanog, sjajnog i krupnog psa...istina jeste da ne znam nista o linjanju ali je sigurno da bih ga volela puno.
Ni za zeca nije hteo da čuje...zapravo niko nije hteo, opšti stav je bio da se oseća...
Meni nije jasno kako dlaka dospije u krvotok? Ne razumijem mehanizam.
Meni u te vezi eventualne zaraze dece parazitima nije problem sama zaraza nego sveki koja bi istog trenutka lažirala srčane udare dok ne izbacim mačku napolje.Meni su se na glavu popele i mama i sveki i sestra i sve ostale babe, tetke i strine, sa njihovim crnim scenarijima šta sve može da se desi ako ja (trudnica) ili kasnije dete orogutamo dlaku, od tih priča o raznoraznim gukama do tog kako mačij dlaka može da mi precvika kičmenu moždinu. Onda sam im rekla d asu u pravu i da sam ja glupa kako ranije nisam povezala sve te mačke paraplegičarke sa njihovim dlakama.
Vrhunac je bio kad mi je rođena majka rekla kako nije da ne veruje u moje znanje ali eto svako sad predaje na fakultetu, tad sam je ignorisala punih nedelju dana.
A obrazovana žena, pravnik, ceo život uči no ovde ko da je u vremenu sopstvene prababe

Ja želim belog labradora. Velikog, najvećeg, mišićavog i glavatog. Muž neće ni da čuje a ne znam zašto i bas mi je krivo.
Mozda sada zaista i nije momenat, možda cu uspeti da ga ubedim za par godina ali baš takvog želim, negovanog, sjajnog i krupnog psa...istina jeste da ne znam nista o linjanju ali je sigurno da bih ga volela puno.
Ni za zeca nije hteo da čuje...zapravo niko nije hteo, opšti stav je bio da se oseća...