Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni terasa ima smisao samo ako ne gleda na ulicu.ja sam svoju sredila za uzivanje i muzu za suncanje i ima lep pogled na zelenu livadu,ali je buka od kola nenormalna.stalno se cuje zagor i brujanje.dzaba mi

Да, да гледа на зеленило. Приликом куповине стана тераса и поглед са ње би ми били примарни. Тераса је пола године дневна соба ако је како треба.

- - - - - - - - - -

Ozdrale smo ko prasice, brekcem uz kaficu :kafa:

А ја сама у фирми. Само неки дечак на пракси. Сада ћу њега да ухватим да идемо на кафу. Блејим, а после ће све бити турбо!

Да, да гледа на зеленило. Приликом куповине стана тераса и поглед са ње би ми били примарни. Тераса је пола године дневна соба ако је како треба.

- - - - - - - - - -

А ја сама у фирми. Само неки дечак на пракси. Сада ћу њега да ухватим да идемо на кафу. Блејим, а после ће све бити турбо!

opaaaa, piletinica hihi :))))

Ја не читам до краја кад ми не легне књига, то би било мучење, а не уживање.

Nije bio roman u pitanju....slabo ih citam u posl vreme....retki mi se svide uopste...kobra i roman o medicinskom kriminalu je poslednje sto sam procitala...
...a ako nesto uzmem u citanje nastojim da dovrsim....volim kad mogu da saznam nesto novo, price o tudjim zivotima i sl me neinteresuju u posl vreme, jer sam i od svog u sok...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back