Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Знам и зашто си га изабрала, ако не издржиш увек можеш да кажеш шалила сам се :lol:

- - - - - - - - - -

Е, стварно, јел вам наиђу тренуци кад мислите само на цигару?

Evo upravo, npr :lol:
Uglavnom ne više, ali i dalje ponekad naiđu momenti kada jedva čekam da napunim 60 da mogu da počnem opet.

Trenutno mi smrdi, žmu je u fazi winstona i grozno kako ne mogu da podnesem smrad.

Знам и зашто си га изабрала, ако не издржиш увек можеш да кажеш шалила сам се :lol:

- - - - - - - - - -

Е, стварно, јел вам наиђу тренуци кад мислите само на цигару?

Pa nisam ga baš birala, tad sam zaglavila drugo zapaljenje pluća, mesec dana su me bušili...
Nekad mi je nedostajalo, da umorna sednem i odmorim uz cigaru, a sad više ni ne pamtim kako je bilo. Mada čuvam svoj poslednji upaljač.

Meni uopšte ne nedostaje, sad mi smeta dim, guši me i smrdi mi....

..i meni ovako, mada kad mi neko dodje ne branim da zapale, ali moram da otvorim nesto obavezno....
...fali mi povremeno ona moja elektronska malo da pucnem, pa onda malo mislim na nesto drugo da me prodje....jos je nisam ni bacila ni nekom dala
sve plaseci se ako me uhvati neka veca kriza da mogu da je upotrebim.....do sad nisam jos uvek poklekla ni jednom.....kao sto nisam ni jednu jedinu
cigaretu zapalila od 1.maja 2014...

Muka natera čoveka na svašta. Ja sam se tako gušila da sam bukvalno mislila da ću da umrem. Obećala sam sebi, ako preživim do jutra, u životu više neću da zapalim.

Па, вероватно би и мене нека таква криза натерала...

- - - - - - - - - -

Nisi jedina
Ostavljala sam pet puta i digla ruke
Meni nema pomoci

Ја једном, и нећу више да доказујем јачину свог карактера :rotf:

Gde ste pusacice moje... :heart:
Ja cadim na poslu i sa drugaricama i vikendom... kad radim
Kuci ne palim
Nemam potrebu
Jedina cigareta koja mi smrdi je laki
Mm nikad nije zapalio

Nego, meni i dalje ovo zuji, ne smanjuje se... :(
Zakazala sam masazu u subotu
Ako je nesto do vrata mozda pomogne
Uzasno je

Е, нисам вам се похвалила, не идемо више суботом у школу.
Неки смо се гласно побунили, неки само децу нису слали у школу, и ето.
Сваког дана по 1 час више, деца срећна, ми срећни...

Све карактери, ја оволика 0 :zcepanje:

..kod mene je bilo prvo zbog finansija ili da pusim ili da jedem ili platim racune, prevagnulo ovo drugo....onda sam nabavila elektronsku i do prosle godine do marta ili aprila ne secam se bas tacno koristila sam elektronsku i bila jako zadovoljna, em jeftinije em ne smrdi em uzitak isti.....a onda mi od hemije nije prijala ni pomisao na nju, mada sam tad i kafu prestala na neko vreme da pijem....sad kafu pijem, a od tad ne uzeh cigaru u ruke...evo je gleda me ona svaki dan...ali se jos uvek ne druzimo....nadam se da i necemo vise....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back