- Poruka
- 63.764
Super Mina
Eto kako narod kad se udruzi sve postigne
А мислила сам да је ове суботе не пустим у школу.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super Mina
Eto kako narod kad se udruzi sve postigne
Е, нисам вам се похвалила, не идемо више суботом у школу.
Неки смо се гласно побунили, неки само децу нису слали у школу, и ето.
Сваког дана по 1 час више, деца срећна, ми срећни...
Uvek kad su moja deca u pitanju![]()
Баш тако, за себе не бисмо никад, праве смо мама квочке![]()
Treba neko i to da radi.
Super, ja inace nikad moju decu nisam slala u skolu subotom,nisam nikad dozvoljavala da se iko izivljava na njima i zbog njihovog ludovanja ispastaju moja deca. Znam da me nastavnici nisu podnosili zbog toga sto sam im jasno i glasno govorila da moja deca tim danima nece dolaziti, ali sam se drzala svoje odluke.
А мислила сам да је ове суботе не пустим у школу.
Vi niste normalne
Ako kazu da se ide subotom,to vazi za sve
Tako I treba
Evo moja je odbranila master, zavrsila fakultet sa prosekom 9,5 a izvlacila sam je iz skole kad god sam mogla..bolje kvalitetno provedeno vreme u prirodi,nego formalno odradjivanje casova i ubijanje dece u pojam
Sedim u tišini, samo ptičice pevaju i mašina pere, prisutni ukućani još spavaju, neki su otišli još jutros za obavezama i ovog trenutka, koji traje već više od pola sata, razmišljam da bih mogla svakog dana da ustanem ranije i uživam u tišini, ali proći će me ta ideja već koliko ujutru....![]()
Ја тако увек... Највише волим јутро, сама, тишина... И увек ћу уштинути од сна и устати пре за то задовољство![]()
Isto.
Jutros je bio jedan od takvih dana, žmu rano otišao na put, a mali još spavao, uštinula sam pola sata taman da popijem kafu sama, sa svojim mislima.
Užasno mi fali terasa, al dobro, biće i to jednom nekad.