Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Е, нисам вам се похвалила, не идемо више суботом у школу.
Неки смо се гласно побунили, неки само децу нису слали у школу, и ето.
Сваког дана по 1 час више, деца срећна, ми срећни...

Super, ja inace nikad moju decu nisam slala u skolu subotom,nisam nikad dozvoljavala da se iko izivljava na njima i zbog njihovog ludovanja ispastaju moja deca. Znam da me nastavnici nisu podnosili zbog toga sto sam im jasno i glasno govorila da moja deca tim danima nece dolaziti, ali sam se drzala svoje odluke.

Sad cu da se spremam pa polako obavezama
Turbo dan
Petak nam je uvek pretrpan, guzva na poslu...
Deca imaju sekcije popodne...
Uvece pakuj idu kod baba i deda...
Mi cemo veceras u pozoriste...
a sutra radimo

Osecaj: Zuji mi strasno i jako sam iznervirana zbog toga s jedne strane i nista mi se ne radi
S druge strane jedva cekam da radim jer od muzike, glasova, buke necu cuti (ili cu bar prigusiti) zujanje

Чекам бус. Чачкам тел...

Како ми је лепа ова слика...
FB_IMG_1553844431410.jpg

- - - - - - - - - -

Super, ja inace nikad moju decu nisam slala u skolu subotom,nisam nikad dozvoljavala da se iko izivljava na njima i zbog njihovog ludovanja ispastaju moja deca. Znam da me nastavnici nisu podnosili zbog toga sto sam im jasno i glasno govorila da moja deca tim danima nece dolaziti, ali sam se drzala svoje odluke.

Ни мој у основној није ишао суботом. Ни први леп, сунчан дан након зиме, бљузгавице... Тај дан смо цео провели заједно напољу. Правдала сам и њему и себи. И обожавала тај ритуал. Заједнички несташлук :)

Vi niste normalne :lol:
Ako kazu da se ide subotom,to vazi za sve

Смоки, и ја сам то говорила, али ово је превише, три суботе за редом, немају времена да одморе...а требало је тако до краја априла.

Како се мами допала шоља?

Sedim u tišini, samo ptičice pevaju i mašina pere, prisutni ukućani još spavaju, neki su otišli još jutros za obavezama i ovog trenutka, koji traje već više od pola sata, razmišljam da bih mogla svakog dana da ustanem ranije i uživam u tišini, ali proći će me ta ideja već koliko ujutru.... :aha:

Sedim u tišini, samo ptičice pevaju i mašina pere, prisutni ukućani još spavaju, neki su otišli još jutros za obavezama i ovog trenutka, koji traje već više od pola sata, razmišljam da bih mogla svakog dana da ustanem ranije i uživam u tišini, ali proći će me ta ideja već koliko ujutru.... :aha:

Ја тако увек... Највише волим јутро, сама, тишина... И увек ћу уштинути од сна и устати пре за то задовољство :)

Ја тако увек... Највише волим јутро, сама, тишина... И увек ћу уштинути од сна и устати пре за то задовољство :)

Isto.
Jutros je bio jedan od takvih dana, žmu rano otišao na put, a mali još spavao, uštinula sam pola sata taman da popijem kafu sama, sa svojim mislima.
Užasno mi fali terasa, al dobro, biće i to jednom nekad.

Isto.
Jutros je bio jedan od takvih dana, žmu rano otišao na put, a mali još spavao, uštinula sam pola sata taman da popijem kafu sama, sa svojim mislima.
Užasno mi fali terasa, al dobro, biće i to jednom nekad.

И мени. На Лиману сам имала велику терасу са погледом на парк. Овде немам :( па седнем на прозор као сироче.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back