Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A uz to ti brale moj i taj test ne radi
Ja ako ne mogu sa telefona da pisem necu ni dolaziti
Komp ne palim a sa posla ne pisem

- - - - - - - - - -

ova verzija foruma za mobilne ima mobil skin..nova verzija je risponsibl glavna verzija sto znaci da se glavna verzija sama prilagodjava velicini ekrana ali su sve funkcije i koriscenje identicne

Ne bih se slozila
Na ovom sto ja koristim ne vidis repke i ne mozes da ih das moras da ides na Klasican izgled

Можеш и са телефона, само нека стоји вертикално, да би могла да се улогујеш, јер кад стоји хоризонтално, као што га ја обично користим, не види се шта тражи.

Isto vazi i za slike i video
To moze samo ako idem na klasican izgled
Ja gledam ovako jer je krupno
Klasican izgled ubija oci totalno

- - - - - - - - - -

Meni je fora ovde sto repke i pp nisu javni
Ako se to ukloni bice kao fejsbuk odakle sam pobegla i vise ne zalazim
Ovo je forum treba da se pise prica diskutuje polemise druzi svadja a ne da se lajkuje
To obesmisljavsnje komunikacije na obican like me uzasava

Isto vazi i za slike i video
To moze samo ako idem na klasican izgled
Ja gledam ovako jer je krupno
Klasican izgled ubija oci totalno

- - - - - - - - - -

Meni je fora ovde sto repke i pp nisu javni
Ako se to ukloni bice kao fejsbuk odakle sam pobegla i vise ne zalazim
Ovo je forum treba da se pise prica diskutuje polemise druzi svadja a ne da se lajkuje
To obesmisljavsnje komunikacije na obican like me uzasava

Еве ти један лајк за последње :zcepanje:

:lol:

- - - - - - - - - -

Dan je divan rucak bio savršen vremena imam i tako cveta cveće ali me je ovo vreme od sat vise ubilo u pojam i prespavala sam sad se i Hund i ja osecamo smoreno ko zmajevi
Sto on nemam pojma a ja sto nisam spavala normalno pa sad tucem u prazno i vucem se ko kornjača

- - - - - - - - - -

Dan je divan rucak bio savršen vremena imam i tako cveta cveće ali me je ovo vreme od sat vise ubilo u pojam i prespavala sam sad se i Hund i ja osecamo smoreno ko zmajevi
Sto on nemam pojma a ja sto nisam spavala normalno pa sad tucem u prazno i vucem se ko kornjača

Ја сам јутрос исто била јако нервозна због тога, па ми је највише засметао нови форум, јер су укућани спавали :zcepanje:

Cerka mi je rekla mnogo si dosadna odoh ja da ucim a muz je iskusno pobegao kod drugara i sad nemam kome da se zalim :lol:
Salim se
Odslusam par pesmica pa odoh da se kupam i sredim sutra lepo vreme mogu moju suknju da obucem
Jos docekati platu i Bog da me vidi :lol:
Juce je bio divan dan uzivali odmarala se bas po mojoj volji smejali se ceo dan sem one nesrecne Zvezde

...pricala sa cerkom vise od sat vremena :heart: da nije ovog vibera tacno bi skrenula totalno....

...sad jos malo pa tus i u krpe, valja ujutro ustati pre 6, a kako cu ne znam....oduvek mi je to rano ustajanje bilo najveca muka...pa jos ko za baksuz nikad
ne mogu da zaspim ko covek...strasno...

- - - - - - - - - -

Ne bih se slozila
Na ovom sto ja koristim ne vidis repke i ne mozes da ih das moras da ides na Klasican izgled

Isto. Kao što nije postojala mogućnost ispravke poruke, odmah je briše.

A nova verzja sem tog lajkovanja poruka, nema klasične repke?
I čemu rang lista sa brojem prikupljenih poena?
Kao što ni one smajliće koje nose ili odnose poene ne kapiram.

Poslednja izmena:
Isto. Kao što nije postojala mogućnost ispravke poruke, odmah je briše.

A nova verzja sem tog lajkovanja poruka, nema klasične repke?
I čemu rang lista sa brojem prikupljenih poena?
Kao što ni one smajliće koje nose ili odnose poene ne kapiram.

Како не, ја своје поруке исправљам, ништа не брише...једино што не можеш да их мењаш после неког времена, не знам тачно колико...

niste procitale post :)

https://forum.krstarica.com/showthread.php/825258-Isprobajte-novi-izgled-Foruma-Krstarice

da bi se ulogovali morate da unesete

Za dijalog koji prvo "iskoči" kada posetite sajt unesite:

• za korisničko ime: krstarica
  • za šifru: krstarica

i kad to unesete onda unesite svoje korisnicko ime i sifru da bi se ulogovali u nalog..prvo morate da "pridjete" forumu pa tek onda da se ulogujete na njega..naravno ovo je samo privremeno posto je to bilo zasticeno dok je bio u test fazi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back