Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti valjda mislis da smo mi moroni
Lepo ti kazem ne radi sa telefona
Ne znam sta to budzite ali ne radi

naravno da to ne mislim..
nego jednostavno negde gresis i to je normalno kad se nesto radi prvi put.

evo sad sam se ulogovao preko mobilnog i sve radi besprekorno

prvo ti se otvara ovaj prozor

Screenshot_20190331-192401.jpg

kad uneses
krstarica
krstarica

otvara ti se forum..onda kad izaberes da se ulogujes dobijas ovakav prozor u kome popunjavas svoje podatke

Screenshot_20190331-192438.jpg

i onda si usla u svoj nalog :)

Screenshot_20190331-192506.jpg

naravno da to ne mislim..
nego jednostavno negde gresis i to je normalno kad se nesto radi prvi put.

evo sad sam se ulogovao preko mobilnog i sve radi besprekorno

prvo ti se otvara ovaj prozor

Pogledajte prilog 540411

kad uneses
krstarica
krstarica

otvara ti se forum..onda kad izaberes da se ulogujes dobijas ovakav prozor u kome popunjavas svoje podatke

Pogledajte prilog 540412

i onda si usla u svoj nalog :)

Pogledajte prilog 540413

Баш си могао да сликнеш и свој пасворд :mrgreen:

I meni radi preko mobilnog, nemam primedbi.
A to za izmeni poruku ne fercera ni u mobilnom prikazu preko browsera, odmah izbriše. No ok, navikla sam, pa ako mi je silno bitno pređem u klasičan izgled i izmenim. Tako i fotke postavljam s moba.

I meni radi preko mobilnog, nemam primedbi.
A to za izmeni poruku ne fercera ni u mobilnom prikazu preko browsera, odmah izbriše. No ok, navikla sam, pa ako mi je silno bitno pređem u klasičan izgled i izmenim. Tako i fotke postavljam s moba.

nov forum nema mobilni i klasicni prikaz..sve je klasican prikaz...to pricas o ovom sadasnjem forumu?

Mi ni staru do kraja nismo provalili. :mrgreen:

govoris o onome sta pise "reaction score"
to je ukupan broj reputacija.
Znam šta je, nego mi se kao ideja ne sviđa. Čemu rang lista? Retoričko pitanje...
Kapiram da se prilagođavate tržištu koje je takvo kakvo jeste. Ove vesti čiji su naslovi na vrhu strane bili bi pametnije da neko uopšte otvara pametnije vesti...
Ali čini mi se da se mnogo preteruje. I ljudi koje jako poštujem počinju da se ponašaju kao prodavci telešopa...

- - - - - - - - - -

Како не, ја своје поруке исправљам, ништа не брише...једино што не можеш да их мењаш после неког времена, не знам тачно колико...

To ova verzija, stara, za mobilne telefone.
Koliko mi je samo poruka obrisao dok nisam ukapirala da ispravljam u klasičnoj verziji.
A za ovo ograničenje u vremenu, to nisam znala... :( Nemam reči. Za nas koji po sto puta ispravljamo greške svih vrsta u jednom postu, to je jako loša vest. :lol:

Znam šta je, nego mi se kao ideja ne sviđa. Čemu rang lista? Retoričko pitanje...
Kapiram da se prilagođavate tržištu koje je takvo kakvo jeste. Ove vesti čiji su naslovi na vrhu strane bili bi pametnije da neko uopšte otvara pametnije vesti...
Ali čini mi se da se mnogo preteruje. I ljudi koje jako poštujem počinju da se ponašaju kao prodavci telešopa...

- - - - - - - - - -

Koliko mi je samo poruka obrisao dok nisam ukapirala da ispravljam u klasičnoj verziji.
A za ovo ograničenje u vremenu, to nisam znala... :( Nemam reči. Za nas koji po sto puta ispravljamo greške svih vrsta u jednom postu, to je jako loša vest. :lol:
Ta sam, brzo pošaljem post pa se odmah vratim da ga pročitam i ispravim greške.:rotf:

- - - - - - - - - -

Meni su reputacije služile za kratku komunikaciju, brojevi me nisu interesovali, čak sam tražila opciju da se taj podatak sakrije.
Sada ostadoše samo brojevi a komunikacije nema?! :(

Правда за репке као средство комуникације!!!

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Ја све радим у класичној верзији и мирна сам...

Ta sam, brzo pošaljem post pa se odmah vratim da ga pročitam i ispravim greške.:rotf:

- - - - - - - - - -

Meni su reputacije služile za kratku komunikaciju, brojevi me nisu interesovali, čak sam tražila opciju da se taj podatak sakrije.
Sada ostadoše samo brojevi a komunikacije nema?! :(

Ja imam problem sa kratkom pažnjom, zato i kad vodim računa to ispadne kao da sam kucala u trenutku neke stravične elementarne nepogode.
A uz krstaricu sam na sve to razvila naviku da otkucam i pošaljem, pa se onda vraćam da ispravim. Sad već ređe. Zato kad šaljem neke formalnije poruke i mejlove uradim to isto, pa kad se vratim zaboli me glava kad vidim šta sam poslala. Te je možda i bolje da me krstarica malo istrenira da pazim. :lol:

- - - - - - - - - -

O, do kad bi se vukla ova greškom štiklirana poruka.

- - - - - - - - - -

A za repke, slažem se potpuno i sa em i sa minđušicom.

Meni je to isto bez veze
Nisam ni na kakvom takmičenju i meni to ovde ne treba

niste svesni koliko ljudi ovde broje i uporedjuju brojeve :)
cak sam imao i zalbu da se brojevi ne slazu..ima i onih koji uporedjuju :)
pola sata sam morao da objasnjavam zasto se ne slazu i da su cifre u redu :)

kako god..za one koji broje neka broje a oni koji ne broje neka ignorisu..simple :)

nego ne rece..jel si uspela da se ulogjes?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back