Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tabe smorio si
Meni se ni ova verzija krstarice ne svidja a ne “nova”

Prvobitna verzija je bila najlepsa i najpreglednija i najlaksa
Svi smo se bunili kad ste je pretvorili u ovo ali smo na kraju prihvatili

Tek kad ste ubacili ove reklame i vesti gore... ne znas sta je gore...
a vesti od horoskopa do starleta... kuriri vam nisu ravni

Jedino ovaj forum jos ima malo nekog smisla i zabave

e svidja mi se kako su uredjeni delovi o nalogu. stavila sam avatar i odsekli ste mi malo usi. :sad2:

ono sto meni smeta je sto nema privatnih repki za kuckanje poruke i sto bi deo sa postovima trebao da bude siri....kad se otovri tema ono je preusko.

svidja mi se sto je zadrzan koncept raspored podforuma na naslovnoj strani. mrzim kada udjem negde a ono ide sve jedno ispod drugog, smori me kad gledam.

- - - - - - - - - -

meni ne smeta što nema privatnih reputacija

tu je pp pa kome se piše..

- - - - - - - - - -

super mi je novi forum, moderan

pa nekome se ne pise, neko zatvori pp, a hoce samo nekome nesto da kaze kratko.

ovaj deo, mnogo je sivo sa strane, trebalo bi rasiriti kao na ovoj verziji krstarice.

isto to i kada se udje na podforum.

Pogledajte prilog 540450

- - - - - - - - - -

e ja sma i tamo ugasila lampicu da me uglavnom niko ne vidi. :lol:

na novoj verziji nismo stavili sirenje foruma do pune sirine ekrana nego smo ogranicili na 1200px jer je to neki standard koji se medjunarodno koristi...skoro svi nasi i strani ozbiljni sajtovi su tako setovani.

- - - - - - - - - -

svidja mi se sto je zadrzan koncept raspored podforuma na naslovnoj strani. mrzim kada udjem negde a ono ide sve jedno ispod drugog, smori me kad gledam.
.

strogo smo vodili racuna da vizuelni izgled bude kao i do sada jer je to izdvajalo krstaricu od drugih foruma.

na novoj verziji nismo stavili sirenje foruma do pune sirine ekrana nego smo ogranicili na 1200px jer je to neki standard koji se medjunarodno koristi...skoro svi nasi i strani ozbiljni sajtovi su tako setovani.

mene to nervira i smori me. mozda ja idem po neozbiljnim sajtovima, posto uglavnom svi se rasire do sirine ekrana.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

strogo smo vodili racuna da vizuelni izgled bude kao i do sada jer je to izdvajalo krstaricu od drugih foruma.

to sam ja tebi rekla jos kad ste prvi put menjali forum na ovaj danasnji izgled, da i jeste poenta u rasporedu.

- - - - - - - - - -

ako neko zatvori pp znači da ne želi da mu se piše
preostaje ti javno

a ti bi bas htela sve da procitas. :lol:

ako ti nema spotrebu da ostavis nekome kratku poruku, ne znaci da niko drugi nema, a mislim da vecina ima takvu potrebu, bez da ulazi u neku dublju prepisku.

svidjaju mi se bukmarksi :rotf: obelezim post koji mi treba naknadno za pichkaranje. :mrgreen: :zcepanje:

- - - - - - - - - -

ja jedno, ti drugo

i ja sma zatvarala pp, i pored toga ako hocu nekome nesto da kazem kazem kroz reputaciju. zatvoren pp za mene znaci da neko ne zeli da ulazi u dublju prepisku, a ne da nece uopste da komunicira.

- - - - - - - - - -

i savidja mi se sto nema podele samo na muski i zenski pol, nego i nije se izjanio/la :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back