- Poruka
- 63.764
ne znam dal cu se vratiti, imam stvarno puno posla.....karijera mi je u usponu.![]()
Ахааа,е па онда оправдано...како ти је Срећица?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam dal cu se vratiti, imam stvarno puno posla.....karijera mi je u usponu.![]()
dobro i kad ce se promeniti definitivno...ovo je bzvz da se postovi na jednom ne vide na drugom.
Ахааа,е па онда оправдано...како ти је Срећица?

srecica nikad bolje...kad ja o necemu brinem to ne moze nikako da bude lose.![]()
ono je samo snimljen image ovog foruma da ljudi vide kako za sada to izgleda i da svojim sugstijama pomognu da dodatno doradimo da vam prelaz bude sto bezbolniji..inace je forum ready to go sto znaci da bukvalno i sad moze da se zameni..ali kao sto rekoh cekamo jos da vidimo da li neke stvari da ispeglamo ili ispravimo a u cilju da bi posetioci imali sto vise osecaj da su na poboljsanoj staroj verziji a ne na necemu novom..cilj i jeste da ga uz tehnicko unapredjenje priblizimo sto vise sadasnjoj verziji u smislu upotrebe.
naravno i kad ga zamenimo i dalje cemo unapredjivati i peglati jer kao sto rekoh..nije nam cilj da ubedjujemo da je nesto bolje nego da sami shvatite da je promena bila neophodna a da se mi trudimo da samo iskustvo koriscenja bude slicno ovom.
Ниси ми одговорио где су тамо Последња порука и Последња непрочитана порука? Тамо сам питала...
Уживај онда, и немој да нас заборавиш, сврати понекад...

Menjaj izgled nije frka, samo plati nekome ko zna to da uradi, mojne da ti to radi jeftini "expert" u ravni ovih sto vam pisu tekstove i kace besplatne fotke
Srpska posla - sklepaj ga da bude sto jeftinije....
kako mislis?
kad udjes na forum gde se vidi na temi koju si poslednju poruku citala?
pojasni mi na ovom forumu sta gde gledas kad to trazis da bih razumeo o cemu se radi.
ja ne mogu da se logujem na novi test forum
a zarko zelim
nama niko ne pise tekstove ..zeznula si se..isto vazi i za fotke..sve su to feedovi drugih novinskih agencija![]()

svi ste dobili lajkove tamo od mene.
- - - - - - - - - -
sad ne mozemo u repki nekome da kazemo nesto privatno, sad ceo svet moze da vidi.
Није ваљда да се види садржај репке? Ја тамо некад куцкам нешто приватно, нешто између те особе и мене, сад ћу онда морати преко приватних порука...а оно ми је била бржа верзија.
sad ne mozemo u repki nekome da kazemo nesto privatno, sad ceo svet moze da vidi.
ja koliko sam videla nema raputacija ili sam nesto propustila. ima samo lajk, a lajk su smajliji i vidljivi su. stavila sam tebi, em i lunasi po lajk. a vidi se na pre nekoj strani moonja je dao mislim moci lajk i vidi se.

Zato su tako dobri
Nista sto je za dz nije kvalitet
Plati jednom nesto kako valja da ti se odradi o srbine

sistem lajkova kako zovete..mi to zovemo reakcije na postove je samo kao i same reputacije dodavanje poena tako da je sa te strane identican...
tacno je da sad ne mogu da se ostavljaju komentari i ako su vam ti komentari toliko bitni smislicemo neki sitem ostavljanja tajnih poruka na postove..ali ne vidim ni neku potrebu kad mozes post da serujes gde god zelis pa cak i na mejl pa mozete preko mejla da nasavite sa tajnom pricom vezanom za taj post.
sistem lajkova kako zovete..mi to zovemo reakcije na postove je samo kao i same reputacije dodavanje poena tako da je sa te strane identican...
tacno je da sad ne mogu da se ostavljaju komentari i ako su vam ti komentari toliko bitni smislicemo neki sitem ostavljanja tajnih poruka na postove..ali ne vidim ni neku potrebu kad mozes post da serujes gde god zelis pa cak i na mejl pa mozete preko mejla da nasavite sa tajnom pricom vezanom za taj post.
cekajte bre, pa nema pruka i tamo i vamo
i sad sam sama tamo![]()